Valencia – Sevilla 0:1 (kon.) | Elche – Osasuna 2:2 (kon.) | Huesca – Levante 1:1 (kon.)
Real Sociedad – Atlético 0:2 (kon.) | Valladolid – Barcelona 0:3 (kon.) | Villarreal – Ath. Bilbao 1:1 (kon.)
konec
Villarreal CF
1:1 (0:1)
Athletic Bilbao
Úterý 22.12.2020, 22:00 • Estadio de la Cerámica (Villarreal) • Španělská LaLiga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (23:59:37)
     
    Držení míče: 65 % : 35 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 10:4. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 10:18.
     
    Utkání mezi Villarealem a Athleticem Bilbao skončilo nerozhodným výsledkem 1:1. V prvním poločase měli více ze hry domácí, ale byli to hosté, kteří šli ve 20. minutě do vedení zásluhou gólu Iñakiho Williamse. Fotbalisté Žluté ponorky neubrali na plynu a ze všech sil se snažili o vyrovnání. Toho se nakonec dočkali čtvrt hodiny před koncem, premiérový zásah ve španělské lize zaznamenal osmnáctiletý mladík Yeremi Pino. Více branek nepadlo, celky se rozešly smírně. Villareal zůstal v tabulce na čtvrté pozici a na skóre se dostáhl třetímu Realu Sociedad, Athletic Bilbao poskočil na devátou příčku před Cádiz.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Poslední šanci na stržení vedení na svou stranu měl hostující Athletic. Centr z přímého kopu posadil Jon Morcillo na hlavu Yerayovi, slabou hlavičku Asenjo pokryl s klidem.
     
    90+2
    Střelec vyrovnávacího gólu Yeremi Pino chtěl penaltu poté, co v plné rychlosti narazil do Simóna, od nějž inkasoval tvrdý direkt do tváře. Hra pokračuje bez přerušení.
     
    90+1
    Nohama si zahrál rovněž Sergio Asenjo. Dlouho neotálel, dlouhým odkopem poslal míč na útočnou polovinu. Villareeal chce zvítězit.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby tři minuty.
     
    89
    Opět v akci Iñigo Lekue. Pravou stranou utekl Morenovi, jenže pak si balón vlastní vinou zamotal pod nohy a zkrotil jej až za brankovou čárou.
     
    88
    S rozvahou hrající Bilbao nikam nespěchá. Yeray mohl zkusit založit rychlý protiútok, ale zvolil řešení na jistotou, malou domů brankáři.
     
    87
    Čerstvý Lekue využil velkého množství sil a dlouhou nahrávku ještě stihl zachytit na hrací ploše. Kulatý nesmysl si zkusil obhodit kolem Torrese, který soka zastavil tělem.
     
    86
    Gerard Moreno předvedl parádní individuální akci, chyběla pouze gólová tečka. Nejprve zasekl Lekuemu, který kolem něj proletěl naprázdno, načež dokázal obelstít i Martíneze. Při trošku delší kličce se ovšem dostal mimo palebnou pozici. Z úhlu mířil nepřesně.
     
    85
    Samuel Chukwueze ve spolupráci s Danim Parejem dokázal odstavit od balónu váhajícího Ohiana Sanceta. Možnost rychlého brejku zastavil skluzem Morcillo.
     
    84
    Střídání v týmu Athletic Bilbao: ze hřiště odchází Álex Berenguer, přichází Iñigo Lekue.
    Střídání v týmu Athletic Bilbao: ze hřiště odchází Óscar de Marcos, přichází Jon Morcillo.
     
    83
    Ander Capa posílal střílený centr do šestnáctky navzdory faktu, že v tomto prostoru neměl žádného spoluhráče. Toho málem vůbec litovat nemusel, protože Raúl Albiol nešťastným obranným zákrokem málem poslal balón do vlastní brány, naštěstí pro něj proskákal těsně vedle levé tyčky.
     
    82
    Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Alfonso Pedraza, přichází Pervis Estupiñán.
    Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Fernando Niño, přichází Samuel Chukwueze.
     
    81
    Hosté měli možnost po centru z rohového kopu. Na hranici penalty naskakoval Iñigo Martínez, avšak ještě výše do vzduchu vyšplhal Pau Francisco Torres.
     
    80
    Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. Villarreal neubral a bojuje o převrácení skóre na svou stranu. Athletic by případnou remízu určitě bal všemi deseti.
     
    79
    Rubén Peña operuje místo zraněného Gaspara na pravé straně více než obstojně. Znovu nastartoval pravou lajnou své motory, na Yerayovi si vykoledoval faul.

    Milan Huppert

    Branky: 75. Pino – 20. I. Williams (Berchiche)

    Karty:   36. G. Moreno (VLR) – 72. Berenguer (ATB)


    Držení míče: 65 % : 35 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 10:4. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 10:18.
    Villarreal CF: Asenjo – M. Gaspar (C) (24. Peña), Albiol, P. Torres, Pedraza (82. Estupiñán) – Trigueros, Foyth (66. Pino), Parejo – G. Moreno, Niño (82. Chukwueze), Moisés Gómez.
    Náhradníci: Rulli – Baena, J. Costa, Estupiñán, Chakla, Chukwueze, Kubo, Millan, Ra. Funes Mori, Peña, Pino, Raba.

    Athletic Bilbao: Simón – Capa, Yeray, I. Martínez, Berchiche – Vencedor, Vesga (58. Dani García) – de Marcos (84. Morcillo), Muniain (C) (78. Sancet), Berenguer (84. Lekue) – I. Williams (78. Raúl García).
    Náhradníci: Ezkieta – Balenziaga, Dani García, Raúl García, Kodro, Lekue, Unai López, Morcillo, Núñez, Sancet, Zarraga, N. Williams.

    Rozhodčí: Medié – Barranco, Méndez
    bahis siteleri