Newcastle – Leicester 1:2 (kon.) | Chelsea – Manchester City 1:3 (kon.)
konec
Newcastle United
1:2 (0:0)
Leicester City
Neděle 03.01.2021, 15:15 • St James' Park, Newcastle upon Tyne • Anglická Premier League • 17. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Leicesteru, který svého soupeře dokázal porazit výsledkem 2:1. Lišky vstoupily velice aktivně také do druhého dějství, v jehož úvodu se dostaly do kýženého vedení. O první trefu se postaral Maddison. Leicester měl i posléze mnohem více ze hry, navíc díky další pohledné akci se dostal do dvoubrankového vedení, přičemž druhou branku svého celku vsítil Tielemans. Newcastle se v závěru zápasu pokoušel s nepříznivým výsledkem něco udělat, což se mu povedlo. Kontaktní branku totiž obstaral střídající Carroll, Leicester si své hubené vedení ale dokázal pohlídat do konce. (17:10:18)
     
    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 3:5. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 10:11.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Shelvey nedokázal odehrát míč do šestnáctky, trefil pouze Ndidiho.
     
    90+3
    Do konce tohoto zápasu nezbývá moc času, Newcastle stále prohrává o jednu branku. Nyní bude vhazovat jeden z hostů, který určitě nebude nikam spěchat.
     
    90+2
    Domácí se v závěru zápasu dostávají k pořádnému náporu. Murphymu sice nevyšel dalekonosný hod, jenomže jeho celek přesto operuje poblíž šestnáctky.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
     
    89
    Barnes mohl svému celku vrátit dvoubrankové vedení, z úhlu ovšem trefil pouze brankáře Darlowa do obličeje!
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, domácí sahají po případném vyrovnání. Ještě můžeme počítat s nastaveným časem.
     
    88
    Leicester se v závěru zápasu spíše jen brání. Schär nyní vysokým odkopem posílal míč do opačného pokutového území, kde se dokázal prosadit protihráč. Poté na hranici ofsajdu zakončoval Wilson.
     
    87
    Carroll se zdá být v pořádku a může se pokračovat ve hře. Odkopávat od své branky bude moci Schmeichel.
     
    86
    Odkop od své branky poté mohl obstarat domácí brankář Darlow, který míč poslal daleko za středový kruh. Tam po vzdušném souboji zůstal ležet Andy Carroll.
     
    85
    Posléze to na sebe vzal Albrighton, který se s míčem dostal až do pokutového území. Tam se sice ocitl na zemi, avšak dle sudího si pomohl zpracováním rukou.
     
    83
    Domácí jsou pokropeni živou vodou, ihned po rozehrávce si totiž vybojovali rohový kop. Ten přinesl hodně vysoký centr, který se soupeři povedlo odvrátit pryč.
    82. Andy CARROLL - 1:2
     
    82
    Newcastle právě vstřelil branku!
    Tak ono to přeci jenom bude ještě zajímavé! Newcastle totiž zahrával standardní situaci, která ovšem zamířila pouze na hlavu Ndidiho. Ten odvracel mimo malé vápno, jenomže tam číhal nekrytý ANDY CARROLL, kterému se výstavním nártem levou nohou povedlo poslat míč do levé části branky. Schmeichel se za tímto pokusem pouze ohlédl.
     
    81
    Žlutou kartu dostává James Justin (Leicester City).
     
    81
    Do konce tohoto zápasu zbývá posledních deset minut hry, o vítězi je pomalu a jistě rozhodnuto. Ještě nepředbíhejme, Newcastle nyní posílil ofenzívu.

    David Suchý

    Branky: 82. Carroll – 55. Maddison (Vardy), 72. Tielemans (Albrighton)

    Karty:   60. Tielemans (LEC), 81. Justin (LEC)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 3:5. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 10:11.
    Newcastle United: Darlow – Yedlin (79. Carroll), F. Fernández (C), Schär, Clark, Ritchie – Almirón (64. Jacob Murphy), S. Longstaff, M. Longstaff, Joelinton (65. Shelvey) – C. Wilson.
    Náhradníci: Dúbravka – Carroll, P. Dummett, Gayle, Hendrick, Krafth, Shelvey, Jacob Murphy, Manquillo.

    Leicester City: Schmeichel (C) – Justin, Fofana, J. Evans, Castagne – Ndidi, Tielemans – Maddison (79. Söyüncü), Albrighton, H. Barnes – Vardy.
    Náhradníci: D. Ward – Amartey, Iheanacho, N. Mendy, Ünder, Thomas, Söyüncü, Praet, Ayoze Pérez.

    Rozhodčí: Jones – Scholes, Eaton
    bahis siteleri