Inter – Crotone 6:2 (kon.) | AS Řím – Sampdoria 1:0 (kon.) | Atalanta BC – Sassuolo 5:1 (kon.)
Cagliari – Neapol 1:4 (kon.) | Janov – Lazio 1:1 (kon.) | Fiorentina – Bologna 0:0 (kon.)
Parma – Turín 0:3 (kon.) | Spezia – Hellas Verona 0:1 (kon.) | Benevento – AC Milán 0:2 (kon.)
Juventus – Udinese 4:1 (kon.)
konec
Janov CFC
1:1 (0:1)
S. S. Lazio
Neděle 03.01.2021, 15:00 • Stadio Luigi Ferraris, Janov (ITA) • Italská Serie A • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z tohoto střetnutí je to všechno. Děkujeme za pozornost a u dalších přenosů zase někdy na viděnou. (17:13:56)
     
    Další utkání čeká oba celky už za tři dny. Janov se představí na stadionu pátého Sassuola. Lazio přivítá v domácím prostředí čtrnáctou Fiorentinu.
     
    Lazio se po remíze propadlo na devátou pozici. O jednu příčku si pohoršil rovněž Janov, který je předposlední.
     
    Držení míče: 35 % : 65 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 2:6. Rohy: 4:9. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 10:19.
     
    Fotbalisté Janova remizovali v utkání 15. kola italské Serie A 1:1 s Laziem Řím. Hosté šli po čtvrthodině do vedení, když po zhlédnutí videa nařízený pokutový kop bezpečně proměnil Ciro Immobile. Hosté byli v prvním poločase jednoznačně lepším týmem, své možnosti ale neproměnili a nakonec za to pykali. V 58. minutě se Janov dostal do rychlého protiútoku, který vedl po levé straně střídající Šomurodov. Ten našel přihrávkou na pravé straně vápna Mattiu Destra a ten střílel podél vyběhnuvšího Reiny přesně. Skóre se mohlo měnit i ve zbylém průběhu střetnutí, Caicedo ale z malého vápna i vinou teče těsně minul, aktivní Šomurodov na druhé straně přízemní ranou o kousíček minul levou tyč.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    V závěru ještě žlutá karta pro Gonzala Escalanteho, který nevybíravým skluzem podsekl Gianlucu Scamaccu. Žlutá karta a definitivní razítko na plichtu. Již se totiž naplnil nastavený čas a rozehrávat bude na vlastní půlce Janov.
     
    90+2
    Zdá se, že zápas spěje k remíze. Janov drží balon na polovině soupeře, na dostřel Reinovy svatyně už se ale nedostává.
     
    90+1
    Lazio se bude muset vystěhovat z útočné poloviny. Kontakt Vedata Muriqiho s Lennartem Czyborrou byl posouzen jako faul prvně jmenovaného. Na hřišti se teď hodně jiskří.
     
    90+1
    Už to víme. Budou to tři minuty.
     
    90
    Již běží poslední minuta řádné hrací doby. Obránci Lazia zapojili před napadajícími protivníky do hry i brankáře Pepeho Reinu. Uvidíme, kolik se hlavní arbitr rozhodne nastavit.
     
    89
    Manuel Lazzari zkusil štěstí překvapivou střelou z nějakých třiadvaceti metrů. Mattia Perin měl volný výhled a neměl tak problém zasáhnout.
     
    89
    Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Luis Alberto, přichází Jean-Daniel Akpa-Akpro.
     
    88
    Domácí defenzivě se spolehlivě daří odvracet vysoké balony z kopaček hostů. Jak vidno, vzduchem to nepůjde.
     
    87
    Adam Marušić a hlava v dlaních. Zřejmě si žádal roh, opakované záběry ale jasně ukázaly, že rozhodčí viděli správně. Bude se kopat od branky Perina.
     
    86
    Janovu se v těchto chvílích daří držet mít poblíž půlící čáry a rozbíjet tak bobtnající tlak Lazia, který se v posledních minutách urodil.
     
    84
    Manuel Lazzari to zkoušel individuálně, z jeho snahy ale pramenil jen další roh. Krátce po centru z pravé strany, který si vzal tentokrát na starost Andreas Pereira, bylo pískáno.
     
    83
    Trenér Inzhaghi teď při autovém vhazování posunul rukama svého svěřence více na útočnou polovinu. Je vidět, že kouč Lazia rozhodně není v klidu.
     
    82
    Tentokrát jej Luis Alberto rozehrál z pravé strany, výsledek je ale stejný. Janov se ubránil a tentokrát již dostal balon do bezpečných míst.

    Filip Lefenda

    Branky: 58. Destro (Šomurodov) – 15. Immobile (pen.)

    Karty:   59. Destro (JAN), 63. Czyborra (JAN) – 43. Patric (LAZ), 60. S. Milinković-Savić (LAZ), 69. Lucas Leiva (LAZ), 90+3. Escalante (LAZ)


    Držení míče: 35 % : 65 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 2:6. Rohy: 4:9. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 10:19.
    Janov CFC: Perin – A. Masiello, C. Zapata (33. Radovanović), Criscito (C) – Zappacosta, Behrami (73. Lerager), Badelj, Rovella (46. Zajc), Czyborra – Pjaca (46. Šomurodov), Destro (61. Scamacca).
    Náhradníci: Paleari, Zima – Bani, Dumbravanu, Ghiglione, Goldaniga, Lerager, Melegoni, Radovanović, Scamacca, Šomurodov, Zajc.

    S. S. Lazio: Reina – Patric (46. Luiz Felipe), Acerbi, S. Radu – Lazzari, S. Milinković-Savić (81. Muriqi), Lucas Leiva (70. Escalante), Alberto (89. Akpa-Akpro), Marušić – F. Caicedo (81. Pereira), Immobile (C).
    Náhradníci: Alia, Strakoša – Akpa-Akpro, D. Anderson, Armini, Cataldi, Escalante, Franco, Hoedt, Luiz Felipe, Muriqi, Pereira.

    Rozhodčí: Calvarese G. (ITA)
    bahis siteleri