Inter – Crotone 6:2 (kon.) | AS Řím – Sampdoria 1:0 (kon.) | Atalanta BC – Sassuolo 5:1 (kon.)
Cagliari – Neapol 1:4 (kon.) | Janov – Lazio 1:1 (kon.) | Fiorentina – Bologna 0:0 (kon.)
Parma – Turín 0:3 (kon.) | Spezia – Hellas Verona 0:1 (kon.) | Benevento – AC Milán 0:2 (kon.)
Juventus – Udinese 4:1 (kon.)
konec
Juventus FC
4:1 (1:0)
Udinese Calcio
Neděle 03.01.2021, 20:45 • Juventus Stadium, Turín • Italská Serie A • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Juventusu, který svého soupeře porazil výsledkem 4:1, čímž potvrdil roli favorita zápasu. Stará dáma vstoupila do druhého poločasu velice dobře, hned v úvodu se radovala ze druhé branky. Domácí během chvíle obstarali i třetí trefu, jenomže ta kvůli hře rukou neplatila. Juventus si přesto spravil chuť a třetí branku přeci jenom vstřelil, čímž defakto rozhodl o vítězi zápasu. Udinese během tohoto duelu hned dvakrát trefilo brankovou konstrukci, navíc mu byla jedna branka neuznána. O jedinou branku se postaralo v samotném závěru, ve kterém ještě jednou inkasovalo. (22:39:53)
     
    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 11:7. Střely mimo: 3:1. Rohy: 7:1. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 12:8.
     
    90+3
    Konec zápasu.
    90+3. Paulo DYBALA - 4:1
     
    90+3
    Juventus právě vstřelil branku!
    Domácí celek si přesto bere tříbrankové vedení zpět! Hostující obrana byla pořádně otevřená, čehož dokázal využít PAULO DYBALA, který se tělem natlačit před Zeegelaara. Následovalo zakončení přesně nad ruku brankáře Mussa, který byl také v tomto případě naprosto bez šance na zákrok!
     
    90+3
    Forestieri si potáhl míč na pravou nohu a poté ho poslal kousek vedle zadní tyče.
     
    90+2
    V ofsajdovém postavení se poté nacházel domácí Bernardeschi, jehož následné napadání tak bylo naprosto zbytečné. Volný kop tak bude rozehrávat Bonifazi.
     
    90+1
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
    90. Marvin ZEEGELAAR - 3:1
     
    90
    Udinese právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jenom z toho nebude čisté konto pro Juventus! Udinese přeneslo hru na pravou stranu, kde se Molina dostal k přízemnímu centru do malého vápna. Szczesny ho vyrážel přímo před sebe, kde byl s dorážkou připraven MARVIN ZEEGELAAR, který bez váhání zamířil do prázdné domácí branky.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, na další změnu skóre to v tomto okamžiku vůbec nevypadá. Uvidíme, zda se bude nastavovat.
     
    88
    Arthurovi se šikovně povedlo přenést hru na levou stranu, kde se nacházel kolega Frabotta. Ten do kombinace zapojil také Bentancura, který nikam nespěchá.
     
    87
    Koncovka zápasu se spíše jen dohrává. Domácí poměrně dlouho pracují s míčem na vlastní polovině, kde se přes levou stranu dostali k pravé autové lajně.
     
    86
    K vyvezení hracího předmětu na druhou stranu se rozhodl nový muž na hrací ploše Frabotta. Ten nakonec zpětnou nahrávkou poprvé oslovil také Chielliniho.
     
    83
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Leonardo Bonucci, přichází Giorgio Chiellini.
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Aléx Sandro, přichází Gianluca Frabotta.
     
    82
    Do konce tohoto zápasu zbývá poslední desetiminutovka, o vítězi je zřejmě rozhodnuto. Udinese se snaží s výsledkem něco udělat, dnes ale nemá moc štěstí.
     
    81
    Střídání v týmu Udinese Calcio: ze hřiště odchází Walace, přichází Jean-Victor Makengo.
     
    80
    Kulusevski si za pokutovým územím hledal prostor k zakončení, který nakonec našel. Ránu ovšem poslal do protihráče, odraženého míče se chopil Dybala.
     
    79
    Střídající Bernardeschi se nedokázal prodrat kolem Moliny, jenomže po ztrátě míče ještě ukázkově zabojoval. Nakonec z toho bude aut pro Udinese Calcio.

    David Suchý

    Branky: 31. Ronaldo, 49. Chiesa (Ronaldo), 70. Ronaldo (Bentancur), 90+3. Dybala (Danilo) – 90. Zeegelaar

    Karty:   7. Chiesa (JUV), 33. McKennie (JUV), 64. de Ligt (JUV)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 11:7. Střely mimo: 3:1. Rohy: 7:1. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 12:8.
    Juventus FC: Szczęsny – Danilo, de Ligt, Bonucci (C) (83. Chiellini) – Chiesa (74. Bernardeschi), McKennie (65. Arthur), Bentancur, Ramsey (74. Kulusevski), Sandro (83. Frabotta) – Dybala, Ronaldo.
    Náhradníci: Buffon, Pinsoglio – Bernardeschi, Da Graca, Demiral, Di Pardo, Arthur, Portanova, Kulusevski, Chiellini, Frabotta, Fagioli.

    Udinese Calcio: Musso – De Maio (64. Molina), Bonifazi, Samir – Stryger Larsen, de Paul (C), Walace (81. Makengo), Pereyra (74. Mandragora), Zeegelaar – Lasagna (74. Nestorovski), Pussetto (46. Forestieri).
    Náhradníci: Gasparini, Scuffet – Arslan, Coulibaly, Forestieri, Nestorovski, Palumbo, Mandragora, Molina, ter Avest, Makengo.

    Rozhodčí: Giacomelli – Valeriani, Pagliardini
    bahis siteleri