Augsburg – Stuttgart 1:4 (kon.) | Bielefeld – Hertha 1:0 (kon.)
konec
DSC Arminia Bielefeld
1:0 (0:0)
Hertha BSC
Neděle 10.01.2021, 18:00 • SchücoArena • Německá Bundesliga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Bielefeldu, který svého soupeře porazil výsledkem 1:0. Domácí celek byl v úvodu druhého poločasu výrazně aktivnější, jenomže dlouhou dobu se mu nedařilo najít recept na brankáře Schwolowa. Nakonec se přesto o jedinou branku tohoto zápasu postaral Yabo, jehož rána zapadla přesně pod břevno. Hertha poté měla hodně času na případné vyrovnání, avšak hostující celek se nakonec nedočkal žádné vyložené šance. Arminia tak bere z tohoto zápasu všechny tři body, což je zároveň hodně překvapivé. (19:59:20)
     
    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 10:4. Rohy: 8:3. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 8:18.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Střídání v týmu DSC Arminia Bielefeld: ze hřiště odchází Ricu Doan, přichází Cebio Soukou.
    Střídání v týmu DSC Arminia Bielefeld: ze hřiště odchází Marcel Hartel, přichází Arne Maier.
     
    90+4
    Vypadá to, že domácí přeci jenom seberou všechny tři body. Hertha si ovšem tentokráte vypracovala nadějný nápor, domácí obrana se brání na jedničku.
     
    90+3
    Tento rohový kop nakonec nepřinesl nic nebezpečného a Hertha se tak dostala na útočnou polovinu, kde Piatek zakončoval pouze do nohy protihráče.
     
    90+1
    Následoval odkop od domácí branky, o který se pochopitelně postaral brankář Ortega. Ten přenášel hru na pravou stranu, kde Doan vybojoval rohový kop.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven pět minut.
     
    88
    Domácí tak utekli hrobníkovi z lopaty a stále tak vedou o jednu branku. Ortega si navíc přichystal odkop od své branky, který poslal daleko na druhou stranu.
     
    87
    Střídání v týmu DSC Arminia Bielefeld: ze hřiště odchází Reinhold Yabo, přichází Christian Gebauer.
     
    86
    Hertha se sice radovala z vyrovnávací branky, avšak ta nakonec neplatí. Piatek totiž zahrál rukou a jeho následné zakončení se tak nepočítalo.
     
    85
    Poté jsme sledovali hodně vysoký nákop na opačnou stranu hrací plochy, kde se ovšem nedokázal ve vzduchu uplatnit Lukebakio, který prohrál další souboj.
     
    84
    Arminia bude zahrávat další rohový kop, od pravého praporku se ho ujme Doan.
     
    83
    Bielefeldu se v posledních minutách daří kouskovat hru, což mu pochopitelně maximálně vyhovuje. Nyní Doan rozehrával volný kop nebezpečným centrem.
     
    82
    Obrannou povinnost si poté dokázal splnit Netz, který u brankové čáry za sebe nepustil dotírajícího protihráče. Proto přijde na řadu další odkop od branky.
     
    81
    Do konce tohoto zápasu zbývá poslední desetiminutovka. Arminia Bielefeld i nadále vede o jednu branku, před malým momentem Hertha málem inkasovala.
     
    80
    Znovu od své branky mohl nyní rozehrávat hostující brankář Schwolow, který na jistotu našel vedle stojícího Netze. Ten po otočce vracel zpět na Schwolowa.
     
    79
    Za domácí obranu si snad poprvé v tomto duelu dokázal seběhnout Lukebakio, který levačkou minul branku. Podle pomezního sudího se jednalo o ofsajd.
     
    78
    Nakonec se k míči postavil Lukebakio, který poslal do pokutového území poměrně vysoký centr. Po něm se natahoval Córdoba, avšak ten našel nohu soupeře.

    David Suchý

    Branky: 64. Yabo

    Karty:   26. Laursen (BIE) – 51. Pekarík (HER)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 10:4. Rohy: 8:3. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 8:18.
    DSC Arminia Bielefeld: Ortega – Brunner, Pieper, J. Nilsson, Laursen (76. Lucoqui) – Doan (90+4. Soukou), Kunze, Hartel (90+4. Maier), Yabo (87. Gebauer) – Klos (C), Córdova (76. Schipplock).
    Náhradníci: Linnér – de Medina, Gebauer, Maier, Lucoqui, van der Hoorn, Soukou, Schipplock, Seufert.

    Hertha BSC: Schwolow – Pekarík (72. Zeefuik), Stark (C), Alderete, Plattenhardt (46. Ngankam, 65. K. Piątek) – Darida (72. Netz), Tousart, Guendouzi – Lukebakio, J. Córdoba, Mittelstädt.
    Náhradníci: Jarstein – Ascacibar, Zeefuik, Torunarigha, K. Piątek, Redan, Ngankam, Netz, Klünter.

    Rozhodčí: Winkmann – Bandurski, Blos
    bahis siteleri