Slavia – Šumperk 9:5 (kon.) | Třebíč – Ústí n/L 2:1 (kon.) | Poruba 2011 – Sokolov 4:5 (po pr.)
Litoměřice – Vrchlabí 3:4 (0:2 po s.n.) | Havířov – Kladno 1:0 (kon.) | Prostějov – Kolín 11:3 (kon.)
Frýdek-M. – Benátky n/J 5:0 (kon.) | Vsetín – Přerov 2:3 (kon.) | Jihlava – Kadaň 6:3 (kon.)
konec
HC Frýdek-Místek
5:0 (1:0, 2:0, 2:0)
HC Benátky nad Jizerou
Sobota 16.01.2021, 17:00 • Hala Polárka, Frýdek-Místek • Chance liga • 21. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek sobotního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (19:08:43)
     
    Střely na branku: 29 – 28
     
    Je dobojováno. Domácí nakonec vsítili ještě dvě branky, hostům se skórovat nepovedlo a odvážejí pětibrankový příděl. Frýdek-Místek tak zapisuje tři body do tabulky a hosté naopak nezískali ani bod. Po celý zápas se marně snažili překonat Tomáše Suchánka, který dnes ale úřadoval a za svá záda nepustil žádnou střelu. Připisuje si tak čisté konto po šedesáti minutách hry.
     
    Konec zápasu.
     
    59:58
    Domácí jsou v plném počtu.
     
    58:48
    Hosté zamkli svého soupeře před jeho brankou a Štibingr pálil na Suchánka, ten kotouč vyrazil a znovu udržel čisté konto. Následně pak se domácí osvobozují.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:58
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Kryštof Stuchlík – 2 min., sekání).
     
    57:30
    Domácí už zápas jen kontrolují a neženou se do bezhlavých šancí. Nyní ale vystřelil Jonáš Peterek a jeho pokus kryje Žajdlík.
     
    56:01
    Ondrej Šedivý se neprocpal skrze obránce hostů před Žajdlíka. Napodruhé mu to vyšlo, ale před jeho klecí poslal puk jen vedle pravé tyče.
     
    54:35
    Hosté nyní zastavili domácí celek v rozletu už ve středním pásmu a pomalu se snaží projít před Suchánka, rádi by vsítili alespoň čestnou branku.
     
    53:31
    Jonáš Peterek se neprodral skrze obranu hostů a nemohl tak zakončit. Benátky po zisku kotouče směřují před domácí branku.
    52:09 Dan PRZYBYLA - 5:0
     
    52:09
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Už pátá střela se třepotá v hostující síti a domácí tak už zřejmě spějí ke třem bodům. Ramik sebral soupeři puk v útočném pásmu, poslal ho DANU PRZYBYLOVI, jenž poté sjel před Žajdlíka a z levé strany z bekhendu pověsil kotouč pod víko jeho klece – 5:0. Asistence: Michal Ramik.
     
    51:28
    A hned se dostal ke střele od modré, mezi kruhy ji tečoval Vojtěch Tomi, ale na Matěje Žajdlíka nevyzrál.
     
    51:02
    Domácí celek je v plném počtu.
     
    50:02
    David Aubrecht střílel od modré čáry, kotouč se však hned dostal na hokejky domácích a ti ho bez čekání vyhazují přes celé kluziště až před Matěje Žajdlíka.
     
    49:24
    Jan Štibingr po hostující souhře střílel z vrcholu mezikruží a jeho pokus zastavil Tomáš Suchánek, jenž pak hru raději zastavuje.
     
    49:02
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Alexandr Šepelev – 2 min., podrážení).
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 12. Przybyla (Ramik, Zahradníček), 28. Klimša (Mikulík), 36. Husák (Martynek), 42. Repe (Tomi, D. Kindl), 53. Przybyla (Ramik)


    HC Frýdek-Místek: Suchánek (L. Daneček) – Haman, Zahradníček, Šepelev, Husák, Repe, Z. Malík, J. Michálek – Šedivý, Mikulík (C), R. Veselý – Klimša (A), Peterek, Martynek (A) – D. Kindl, Stuchlík, Tomi – Ramik, Przybyla, Matiaško.
    HC Benátky nad Jizerou: Žajdlík (Vopravil) – Cibulka, Aubrecht (A), Böhm, Štibingr, Kollert, Bieniek, Kovář – Hujer, A. Dlouhý, Rychlovský – Jiruš, Čederle, Pabiška (C) – Strnad, Jansa, Drábek – Vomáčka, Šafařovský, Putz.

    Rozhodčí: Koziol, Vrba – Měkýš, Vašíček
    ocianews.com