Spišská N. Ves – Levice 5:3 (kon.) | Dubnica – Humenné 4:1 (kon.) | Topoľčany – Martin 5:2 (kon.)
Vlci Žilina – Trnava 4:1 (kon.) | Skalica – Pov. Bystrica 2:3 (kon.)
konec
DOXXbet Vlci Žilina
4:1 (1:0, 2:0, 1:1)
HK Gladiators Trnava
sk Pátek 12.02.2021, 17:30 • Zimný štadión Žilina • 1. liga (SR) • 29. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera. (19:58:14)
     
    Žilinčania si v tretej tretine v pokoji dokráčali k víťazstvu a okrem Hrbáčikovho gólu nedovolili svojmu súperovi žiadnu veľkú príležitosť pred svojou bránkou. Naopak, kanonáda na trnavskú bránku pokračovala, za výborne chytajúceho gólmana Ivanoviča sa však puk dostal len po teči Lineta. Keďže v úplnom závere trafil Šimon Petráš z trestného strieľania len žŕdku trnavskej bránky, tak sa počet žilinských gólov zastavil na čísle 4, i tak to však Žilinčanom stačilo na to, aby si v predstihu definitívne zaistili prvenstvo po základnej časti Slovenskej hokejovej ligy.

    Strely na bránku v 3. tretine (celkovo): 12:4 (40:11)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:50
    Zápas sa už len dohráva. Domáci majú puk na svojich hokejkách vo vlastnej obrannej tretine a už ho Trnavčanom nepožičajú.
     
    59:12
    Urban dostal, tak ako pred malou chvíľou Šimon Petráš, prihrávku do samostatného nájazdu, už však hral až príliš na krásu a puk chcel posunúť dozadu na spoluhráčov. Tí puk netrafili.
     
    58:50
    Šimon Petráš si posunul puk blafákom do pravej strany a forhendovou strelou trafil ľavú žŕdku Ivanovičovej bránky.
     
    58:50
    Vylúčenie v tíme HK Gladiators Trnava (Filip Vidovič – trestné strieľanie, hákovanie).
     
    58:50
    Šimon Petráš sa dostal do samostatného úniku, pri zakončení však bol faulovaný obrancom Trnavy. Hlavný rozhodca nariadil trestné strieľanie.
     
    58:15
    Trnavčania už sú zjavne unavení, k puku sa ale nie a nie dostať. Nahodenie Dubeňa skončilo mimo Ivanovičovej bránky a až potom sa dostali hostia k puku.
     
    57:41
    Puk sa potom zasekol pri mantineli, kde sa k nemu po dlhom súboji doslova pretlačil Koyš. Ten ho posunul dozadu na Skladaného, ktorého strelu z prvej vyrazil trnavský brankár Ivanovič.
     
    57:05
    Hneď po návrate Pjatáka na ľad sa hracieho predmetu zmocnili Žilinčania. Skladaného nahodenie do útočného pásma však zastavili Trnavčania.
     
    56:34
    Žilina v plnom počte.
     
    56:11
    Safaraleev výborným napádaním obral hostí o puk a posunul ho pred bránku na Cígera, ktorého zakončenie však výborným zákrokom betónom vyrazil brankár Ivanovič.
     
    55:40
    Kukumbergova druhá strela za sebou skončila znovu mimo domácej bránky a domácim sa následne podarilo puk získať. Žilinčania ho hneď vyhodili do útočnej tretiny.
     
    55:06
    Táto presilovka Trnavy je zatiaľ najvydarenejšia. Hostia tlačia domácich do obrany, ich strely od modrej ale míňajú žilinskú bránku.
     
    54:34
    Vylúčenie v tíme Vlci Žilina (Jakub Cíger – 2+2 min, hrubosť + 10 min. osobný trest, hrubosť). Trest odpyká Simeon Pjaták.
    Vylúčenie v tíme HK Gladiators Trnava (Jiří Hajda – 2 min., hrubosť + 10 min. osobný trest, hrubosť).
     
    54:34
    Cíger sa po súboji pred striedačkou dostal do pästnej výmeny s Hajdom. Za víťaza tohto súboja môžeme považovať Cígera, keďže Hajda musí byť ošetrený, obaja hráči ale zamierili do šatní.
     
    53:49
    Vlci Žilina dali gól!
    Domáci opäť odskakujú do trojgólového náskoku! Koyš dostal prihrávku do útočného pásma, nikým neatakovaný si naviedol puk medzi kruhy a odtiaľ sa dostal k strele, ktorú ešte tečoval medzi nohy brankára Ivanoviča spred bránkoviska hostí JAKUB LINET. Asistencie: Patrik Koyš, Lukáš Dubeň.
     
    53:32
    Hostia vyhodili puk do útočnej tretiny, dokorčuľovať ho ale nedokázali. Domáci obrancovia majú možnosť rozohrať svoj ďalší útok.

    Michal Sadlek

    Branky a nahrávky: 14. Cíger (Koyš, Jurčík), 27. Cíger (Linet), 30. Jurčík (Koyš), 54. Linet (Koyš, Dubeň) – 50. Hrbáčik (Mrava, Ružek)


    DOXXbet Vlci Žilina: Romančík (Mikoláš) – Lenďák (A), Dubeň, Pacalaj, Malina, Jaborník, Drtina, Pišoja, Fatul – Cíger, Linet, Safaraleev – Koyš, Markovič (C), Jurčík – Š. Petráš, Urban, Mikula (A) – Skladaný, Jakubík, Pjaták
    HK Gladiators Trnava: Ivanovič (Opatovský) – Škultéty, Schmidt (A), Hajda (A), Semaňák, Kliment, Ejem, Španko, Vidovič – Antonov, Kohút, Kukumberg (C) – Šandor, R. Petráš, Špankovič – Litavec, Adamčík, Kamenický – Mrava, Hrbáčik, Ružek

    Rozhodčí: Tornay, Smrek – Knižka, Wolf
    bahis siteleri