Zlín – Motor ČB 2:3 (kon.) | Mountfield HK – Sparta 1:4 (kon.) | Liberec – Třinec 0:4 (kon.)
Vítkovice – K. Vary 5:2 (kon.) | Plzeň – Kometa Brno 0:1 (kon.) | Pardubice – Litvínov 1:3 (kon.)
Olomouc – Mladá Boleslav 1:4 (kon.)
konec
Berani Zlín
2:3 (0:1, 0:1, 2:1)
Banes Motor České Budějovice
Neděle 21.02.2021, 15:30 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • Tipsport extraliga • 47. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:24 Daniel VOŽENÍLEK - 2:3
     
    59:24
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hosté sice ztratili dvoubrankové vedení, ale nakonec nejspíš povezou domů plný bodový zisk! Velkou měrou se o to zasloužil DANIEL VOŽENÍLEK, který clonil před bránou a po zákroku Daniela Hufa ukořistil kotouč. Následně se pokusil o překvapivé zakončení podél tyče, které mu sedlo na jedničku, protože kus gumy po betonu brankáře zamířil těsně za brankovou čáru. Asistence: Roman Přikryl.
    53:22 Tomáš FOŘT - 2:2
     
    53:22
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani srovnávají krok a dokonce mohou útočit na obrat! Jakub Ferenc nahodil kotouč po pravé straně do útočného pásma, kde si ho jako první našel Pavel Kubiš, jenž na sebe natáhl pozornost třech protihráčů a následně mezi kruhy našel úplně volného TOMÁŠE FOŘTA, který střelou nad lapačku srovnává stav utkání! Asistence: Pavel Kubiš, Jakub Ferenc.
    46:12 Jakub ŠLAHAŘ - 1:2
     
    46:12
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí přece jen snižují a čeká nás ještě zajímavý závěr duelu! Jan Strmeň poprvé v utkání chyboval, jelikož ránu Davida Noska srazil jen před odkrytou branku, kde už se JAKUB ŠLAHAŘ tentokrát nemýlil. Asistence: David Nosek, Jiří Ondráček.
    29:07 Martin BERÁNEK - 0:2
     
    29:07
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak pozor, branka platí, i když to byla dost sporná situace! Danil Huf neudržel po střele Davida Gilberta kotouč před brankou čárou, protože do brankoviště najel MARTIN BERÁNEK, který ho do sítě nakonec nějak dotlačil. Asistence: David Gilbert.
    17:12 Zdeněk DOLEŽAL - 0:1
     
    17:12
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor na rozdíl od Beranů okamžitě využívá přesilovou hru a viditelný výsledek za úvodní aktivitu se tedy dostavil! Hosté to konečně v útočném pásmu pěkně a hlavně rychle vykombinovali, takže po přihrávce Ondřeje Slováčka bleskově pálil ZDENĚK DOLEŽAL, jenž překonal přesouvajícího Daniela Hufa. Asistence: Ondřej Slováček, Roman Přikryl.
    Marken.cz

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 47. Šlahař (Nosek, J. Ondráček), 54. Fořt (Kubiš, Ferenc) – 18. Z. Doležal (Slováček, R. Přikryl), 30. Beránek (Gilbert), 60. D. Voženílek (R. Přikryl)


    Berani Zlín: Huf (Kořének) – Řezníček, Žižka (C), M. Novotný, Ferenc, Gazda, Nosek (A), Suhrada – Kubiš (A), Fořt, Vopelka – Köhler, Honejsek, Dufek – J. Ondráček, P. Sedláček, Šlahař – Sebera, Karafiát, Dobiáš.
    Banes Motor České Budějovice: Strmeň (Čiliak) – Vydarený (C), Plášil, Štencel, Slováček, Lytvynov, Kubíček – M. Novák (A), Toman, Z. Doležal – Jonák, D. Voženílek, Holec – Beránek, R. Přikryl, Gilbert – Karabáček, P. Novák, Alderson.

    Rozhodčí: Hradil, Mrkva – Hlavatý, Lederer
    ocianews.com