Detroit – Florida 2:1 (kon.) | Arizona – Los Angeles 2:4 (kon.) | Columbus – Nashville 2:4 (kon.)
St. Louis – San Jose 4:5 (kon.) | Carolina – Tampa 4:0 (kon.) | Pittsburgh – NY Islanders 3:2 (kon.)
Montreal – Toronto 3:5 (kon.) | Anaheim – Minnesota 1:5 (kon.) | Edmonton – Calgary 7:1 (kon.)
Colorado – Vegas 3:2 (kon.) | Washington – New Jersey 4:3 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
1:5 (0:2, 1:1, 0:2)
Minnesota Wild
Neděle 21.02.2021, 03:07 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (05:41:45)
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Kevin Fiala (MNS) 2+1
    2. Jared Spurgeon (MNS) 0+1
    3. Jani Hakanpää (ANA) 0+0
     
    Československá stopa v utkání

    Do dnešního souboje nenastoupil nikdo z českých ani slovenských hokejistů.
     
    Kdo se postavil do brankoviště?

    John Gibson (ANA) – 24 zákroků, 5 OG, úspěšnost 82,7%, odchytal 59:44
    Kaapo Kähkönen (MNS) – 25 zákroků, 2 OG, úspěšnost 92,5%, odchytal 59:50
     
    Střely na branku: 27 – 29
     
    Je konec! Minnesota zvládla dnešní souboj na ledě Anaheimu a vítězí vysoko 5:1. Hosté ve třetí třetině kralovali na ledové ploše a odmítli snahu Anaheimu o návrat do utkání. Ve 46. minutě se krásnou střelou prosadil Victor Rask. Aktivita Minnesoty navíc nepolevovala a Joel Eriksson Ek přidal další branku. V závěrečných minutách už se Anaheim do tlaku nedostal.
     
    Konec zápasu.
     
    59:41
    Kaapo Kähkönen ještě musel vytáhnout dobrý zákrok! Hostující brankář si dal pozor na nahození Getzlafa z pravé strany a poradil si i s následnou dorážkou!
     
    59:02
    Jakob Silfverberg před brankou Minnesoty ve vzduchu tečoval nahození z levé strany, ale od jeho hokejky se puk odrazil jen do betonu brankáře.
     
    58:14
    Isac Lundeström se skvěle dostal do útočného pásma, kde si našel prostor pro zakončení, ale jeho pokus skončil vedle vzdálenější tyčky.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:28
    Nick Bjugstad protečoval puk ven z obranného pásma. Jani Hakanpää kotouč okamžitě zavezl zpátky, jenže nahozením z velké vzdálenosti nenadělal brankáři problémy.
     
    57:10
    Kevin Fiala dostal přihrávku na útočnou modrou čáru, odkud nahodil puk na branku. Pozorný Gibson si tentokrát připsal snadný zákrok.
     
    56:28
    Bonino dostal přihrávku na pravou stranu, odkud zakončil příklepem, ale jeho pokus skončil na betonu Gibsona. Minnesota teď nepouští Anaheim takřka k ničemu.
     
    56:02
    Nico Sturm se dobrým napadáním dostal k puku a najednou se zjevil sám před Gibsonem. Hostující hráč byl situací natolik překvapen, že trefil jen lapačku domácího brankáře!
     
    55:34
    Ryan Getzlaf dostal přihrávku na pravou stranu, protáhl se podél mantinelu do útočného pásma, ale Kaapo Kähkönen skvěle zasáhl.
     
    55:08
    Anaheim už by se nejraději viděl v šatně. Hostující hráči se skvěle pohybují a získávají odražené kotouče. Minnesota si závěr duelu užívá.
    54:26 Joel Eriksson Ek - 1:5
     
    54:26
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Nádherná akce Minnesoty! Hostující celek nakonec přidává i pátou branku a Kevin Fiala chytrou zadovkou našel spoluhráče, který místo zakončení ještě poslal přihrávku na levý kruh a JOEL ERIKSSON EK trefil odkrytou klec. Asistence: Ryan Hartman, Kevin Fiala.
     
    54:13
    Hosté v plném počtu.
     
    54:02
    Ryan Getzlaf dostal přihrávku na pravou stranu útočného pásma, odkud okamžitě vypálil příklepem, ale jeho ránu Kaapo Kähkönen vyrazil betonem.
     
    53:19
    Až nyní se hokejistům Minnesoty podařilo vyhodit puk přes všechny čáry za branku Anaheimu. Domácí celek musí rozjet novou akci od Gibsona.
     
    53:05
    Anaheim se sice usadil v útočném pásmu, jenže kombinace domácího celku skončila nepřesným zakončením z levé strany. Foligno poté puk nevyhodil.
     
    52:13
    Anaheim si zahraje přesilovku. Dvě minuty za nedovolené bránění dostává Hartman.
     
    52:11
    Sam Steel si sjel na přihrávku na pravou stranu útočného pásma, odkud pohotově vypálil příklepem, jenže Kaapo Kähkönen dobrým zákrokem potvrdil svůj skvělý výkon.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    51:35
    Joel Eriksson Ek si hledal prostor pro zakončení v prostoru mezi kruhy. Kotouč jeho směrem poslal Kevin Fiala, ale švédský útočník už nezakončil.
     
    51:05
    Jani Hakanpää si sjel pro přihrávku do obranného pásma, kde se dobře otočil a poslal přihrávku na Huttona. Druhý jmenovaný se ale nechal odstavit.
     
    50:32
    Jared Spurgeon v rohu útočného pásma přitlačil na hrazení Ryana Getzlafa. Domácí zkušený hokejista puk ještě odehrál do bezpečí.
     
    50:00
    Do konce dnešního souboje zbývá závěrečných deset minut a Minnesota si zatím bez problémů hlídá své vedení. Backes sice pálil z pravé strany, ale daroval brankáři snadný zákrok.
     
    49:26
    Nick Bjugstad si sjel na přihrávku z rohu útočného pásma a pohotově se položil do zakončení. Jeho projektil schoval Gibson mezi betony.
     
    49:10
    Matt Dumba vyhodil puk odrazem o mantinel ven z obranného pásma. Za jeho pobídkou ještě spěchal Bjugstad, jenže kotouč končí na zakázaném uvolnění.
     
    48:32
    Zach Parise si sjel na přihrávku na útočnou modrou čáru, odkud puk nahodil před branku Anaheimu, jenže nikdo v bílém dresu Wild se za kotoučem nehnal.
     
    48:05
    Jakob Silfverberg při napadání rozehrávky Minnesoty získal kotouč pro domácí celek a dostal se do útočného pásma. Jeho pokus z úhlu však trefil jen boční síť.
     
    47:36
    Jordan Greenway dostal přihrávku na levou stranu útočného pásma, odkud poslal puk po mantinelu za branku Anaheimu. Nikdo v bílém jeho úmysl nepochopil.
     
    47:05
    Kevin Fiala napadal rozehrávku domácího celku ve středním pásmu. Švýcarský hokejista dnes předvádí opravdu skvělý výkon a snaží se útočit na hattrick.
     
    46:32
    Minnesota se znovu vydala do útočného pásma, jenže aktivní Kirill Kaprizov neměl proti přesile obránců v černém sebemenší šanci na úspěch.
    45:45 Victor RASK - 1:4
     
    45:45
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Minnesota navíc přidává svou čtvrtou branku v dnešním souboji! Do útočného pásma se dostal Kaprizov, který poslal přihrávku na pravý kruh a VICTOR RASK dělovkou nad beton propálil Gibsona. Asistence: Kirill Kaprizov, Mats Zuccarello.
     
    45:32
    Brankář Gibson vyjel za svou branku a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Minnesota ve třetí části výborně napadá rozehrávku Anaheimu a nepouští domácí do šancí.
     
    45:03
    Nicolas Deslauriers projel s kotoučem po pravém křídle do útočného pásma, jenže jeho nahození bekhendem skončilo vedle levé tyčky.
     
    44:23
    Jakob Silfverberg se poněkolikáté v dnešním souboji dostal k dorážce v útočném pásmu, jenže z ostrého úhlu poslal puk jen do boční sítě. Silfverberga dnes trápí muška.
     
    44:16
    Gibson si dal pozor na zakončení Kevina Fialy z pravého kruhu a bez problémů schoval kotouč do lapačky. Vhazuje se po levé ruce domácího brankáře.
     
    43:01
    Až po třech minutách se přerušuje hra. Backes se dostal na levý kruh, odkud zakončil zápěstím, ale hostující brankář jeho ránu ukryl v lapačce.
     
    42:37
    Kirill Kaprizov se vrátil do obranného pásma a v mezikruží zastavil přihrávku z pravé strany. Také ruský ostrostřelec dnes hraje povedené utkání.
     
    42:10
    Kevin Shattenkirk si v obranném pásmu řekl o přihrávku a dobře se s kotoučem otočil. Jeho následná rozehrávka na levé křídlo už byla o něco horší.
     
    41:34
    Ben Hutton dostal nabito na modrou čáru, jenže příliš dlouho váhal se zakončením a trefil jen prvního soupeře před sebou. Pokračuje se v bojovném duchu.
     
    41:05
    Josh Mahura nahodil puk po levém křídle do útočného pásma. Za kotoučem se hnal Ryan Getzlaf, který se však neprosmýkl do zakončení.
     
    40:32
    Jani Hakanpää se na pravé straně útočného pásma dostal k volnému kotouči, který chtěl nahodit na branku soupeře, ale trefil jen Matta Dumbu.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    40:10
    Anaheim uspěl na úvodním vhazování dnešního souboje. Domácí celek se ihned vydal do útoku, ale akce vedená po pravém křídle skončila nepřesnou přihrávkou.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 4:57.
     
    Střely na branku: 16 – 20
     
    Druhá třetina končí! Minnesota si i po čtyřiceti minutách drží dvoubrankové vedení. Hned v úvodu prostřední části totiž přidal druhou branku v utkání Kevin Fiala. Anaheim ve zbytku třetiny ještě zabral a dočkal se branky. Krásnou dělovkou se prosadil Mahura. Po čtyřiceti minutách tak platí stav 1:3.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:09
    Rickard Rakell si v útočném pásmu našel cestičku k odraženému kotouči a zakončil zápěstím. Jeho projektil však prosvištěl kolem zadní tyčky.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    38:23
    Kevin Shattenkirk chtěl střílet od modré čáry, ale do jeho rány se postavil obránce v bílém dresu, který kotouč srazil až k mantinelu.
     
    38:02
    Kevin Fiala dostal přihrávku na pravou stranu, odkud kotouč nahodil do útočného pásma, jenže jeho pobídka skončila u hráčů v černém.
     
    37:32
    Nicolas Deslauriers vybojoval volný kotouč ve středním pásmu a odehrál puk na levou stranu, kam si sjel Rowney. Další akce Anaheimu však skončila ztraceným pukem.
     
    37:02
    Aktivní Josh Mahura se znovu prosmýkl až do útočného pásma a bekhendem poslal nebezpečnou přihrávku před branku. Getzlafovi scházelo několik centimetrů.
    36:29 David BACKES - 1:3
     
    36:29
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Kačeři se za zvýšenou aktivitu dočkali odměny! Anaheim prolomil střeleckou smůlu a snižuje na rozdíl dvou branek. Přihrávku na levou stranu útočného pásma dostal Josh Mahura, který tvrdě vypálil a DAVID BACKES jeho ránu tečoval do sítě. Asistence: Josh Mahura, Kevin Shattenkirk.
     
    36:05
    Cam Fowler nahodil puk od modré čáry, ale gólman Minnesoty proti jeho pokusu vytáhl další snadný zákrok. Anaheim však v posledních minutách přidal.
     
    35:32
    Kevin Shattenkirk tentokrát dostal nabito na levý kruh, odkud vyslal tvrdou ránu příklepem, ale opět trefil jen beton připraveného brankáře Minnesoty.
     
    35:02
    Ryan Getzlaf získal volný puk ve středním pásmu a prudkou přihrávkou na levou stranu oslovil Steela. Druhý jmenovaný však z úhlu mířil do boční sítě.
     
    34:32
    Kevin Fiala se v obranném pásmu dostal k volnému kotouči, který si dobře zpracoval a vyvezl jej až do pásma útočného. Švýcarský útočník je dnes velmi aktivní.
     
    34:12
    Ryan Getzlaf dostal přihrávku do středního pásma, jenže špatným zpracováním přišel o puk a pustil Minnesotu do brejku. Marcus Foligno však trefil jen beton brankáře Gibsona.
     
    33:51
    Hosté v plném počtu.
     
    33:07
    Kevin Shattenkirk dostal přihrávku na modrou čáru, ale kotouč mu přes čepel přeskočil do středního pásma a Anaheim musí vyklidit útočné pásmo.
     
    32:35
    Cam Fowler dostal nabito na modrou čáru, odkud poslal kotouč před branku Minnesoty, jenže zadáci v bílém pokračují v pozorném defenzivním výkonu.
     
    32:10
    Terry ihned po vyhraném vhazování v útočném pásmu vypálil od modré čáry, ale trefil prvního obránce. Anaheim přesto nadále drží puk v útočném pásmu.
     
    31:51
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild (Ian Cole – 2 min., držení).
     
    31:32
    Joel Eriksson Ek vybojoval puk na pravé straně útočného pásma, odkud přihrál mezi kruhy, ale dojíždějící Jordan Greenway už zakončit nestačil.
     
    31:05
    Foligno se po pravém křídle prosmýkl do útočného pásma, ale Jani Hakanpää se před něj výborně natlačil tělem a odehrál puk odrazem o hrazení.
     
    30:29
    Ben Hutton dostal přihrávku do jízdy do středního pásma, odkud puk nahodil za branku Minnesoty, jenže domácí útočníci jsou dnes v osobních soubojích nedůrazní.
     
    30:05
    Brodin podpořil ofenzivu Minnesoty výletem po pravém křídle, odkud ještě přihrál na levý kruh, ale Joel Eriksson Ek slabou střelou daroval Gibsonovi snadný zákrok.
     
    29:29
    Nicolas Deslauriers dostal přihrávku na pravou stranu útočného pásma, odkud zakončil zápěstím, jenže ani jeho pokus nemířil mezi tři tyče.
     
    29:02
    Jared Spurgeon se po levém křídle tlačil do útočného pásma, ale Nicolas Deslauriers se s ním výborně vrátil a přitlačil soupeře k hrazení.
     
    28:28
    Nico Sturm se v útočném pásmu natahoval po přihrávce zpoza branky, jenže pokus o zakončení se mu vůbec nepovedl a hostující hráč ještě zlomil hokejku.
     
    28:02
    Cam Fowler nahodil puk do útočného pásma, kam spěchal Jani Hakanpää, ale Suter se s ním výborně vrátil a odehrál puk do bezpečí.
     
    27:23
    Jordan Greenway dostal od Fialy skvostnou přihrávku před brankoviště a pohotově střílel do protipohybu Gibsona. Domácí brankář zázračně puk vytěsnil!
     
    27:08
    Jakob Silfverberg se po levém křídle prodíral do útočného pásma, jenže na modré čáře zapomněl kotouč za sebou a už se pro něj nevrátil.
     
    26:36
    Josh Mahura dostal prostor na modré čáře, odkud chtěl zakončit příklepem, ale jeho dělovku obětavým blokem zastavil Matt Dumba.
     
    26:12
    Carter Rowney nahodil puk po mantinelu do rohu útočného pásma. Domácí poté svedli o kotouč pořádný boj, ale nikdo v černém nezakončil.
     
    25:36
    Nick Bonino spěchal za nahozením do útočného pásma. Důrazný Kevin Shattenkirk se s ním obětavě vrátil a zmařil akci Minnesoty.
     
    25:10
    Rickard Rakell poslal zpoza branky dobrou přihrávku mezi kruhy, odkud se do kotouče opřel Jani Hakanpää, ale brankář Minnesoty zasáhl betonem.
     
    24:34
    Ian Cole se za vlastní brankou zmocnil odraženého kotouče a po mantinelu jej vyhodil do bezpečí. Na domácích je vidět frustrace.
     
    24:03
    Kaprizov se na modré čáře skvělou kličkou zbavil domácího obránce a projel do vyložené šance. Ruský hokejista zápěstím těsně minul vzdálenější tyčku!
     
    23:26
    Anaheimu se dnes zatím nedaří vůbec nic. Domácí se vydali do útoku po pravém křídle, jenže zakončení zápěstím prolétlo kolem pravé tyčky.
    23:00 Kevin FIALA - 0:3
     
    23:00
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Minnesota využívá další přesilovou hru a odskakuje na rozdíl tří branek! Před brankou Anaheimu se zrodil pořádný zmatek. Gibson si připsal snad tři zákroky, ale k odraženému puku se dostal KEVIN FIALA, který jej poslal do sítě! Asistence: Jordan Greenway, Matt Dumba.
     
    22:32
    Minnesota si zahraje další přesilovku. Troy Terry dostává dvě minuty za hákování.
     
    22:19
    Kevin Fiala pokračuje v aktivním výkonu i po přestávce. Švýcarský útočník tentokrát střílel zápěstím, ale Gibson jeho ránu schoval v lapačce.
     
    22:10
    Marcus Foligno chtěl poslat přihrávku na Pariseho, jenže prudkou pobídkou na modrou čáru spoluhráče zahnal ven z útočného pásma.
     
    21:50
    Domácí v plném počtu.
     
    21:10
    Suter dostal nabito od modré čáry, odkud se bez váhání opřel do kotouče, ale jeho projektil skončil vedle levé tyčky domácí klece.
     
    20:33
    Mats Zuccarello dostal přihrávku na pravou stranu útočného pásma, odkud puk nahodil před branku Anaheimu, ale nikdo v bílém pobídku netečoval.
     
    20:10
    Minnesota uspěla na úvodním vhazování druhé třetiny. Minnesota navíc vstupuje do druhé části dnešního souboje v přesilové hře.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 4:03.
     
    Střely na branku: 6 – 11
     
    První třetina končí! Úvodní dvacetiminutovka se mnohem lépe vydařila hostující Minnesotě. Hosté vlétli do zápasu jako velká voda. Už v první minutě mohl udeřit Fiala, ale Gibson Anaheim zachránil. Wild se do vedení dostali až v 16. minutě brankou Matse Zuccarella. O minutu později navíc po chybě Anaheimu z úniku přidal druhý zásah Kevin Fiala. Do kabin se proto odchází za stavu 0:2.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:50
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Maxime Comtois – 2+2 min, hrubost).
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild (Jordan Greenway – 2 min., sekání).
     
    19:28
    Max Jones si sjel na přihrávku mezi kruhy, odkud zakončil příklepem, jenže jeho dělovka skončila vedle levé tyčky. Minnesota brání v první třetině na jedničku.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    18:26
    Kevin Fiala se v útočném pásmu opřel do odraženého kotouče, ale příklepem trefil jen brusle prvního obránce v černém dresu Anaheimu.
     
    18:12
    Nick Bonino se prosmýkl do útočného pásma, kde si na levém kruhu našel prostor pro zakončení, ale pozorný Gibson schoval jeho ránu do lapačky.
     
    17:38
    Ryan Getzlaf projel do útočného pásma, kde se dostal do zakončení, ale jeho projektil skončil vedle vzdálenější tyčky.
     
    17:31
    Kaprizov se dostal do útočného pásma, jenže jeho pokus kolem nohy obránce skončil jen na zadním mantinelu. Hráči Anaheimu nyní vůbec nestíhají.
    16:17 Kevin FIALA - 0:2
     
    16:17
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Minnesota bleskově přidává také druhou branku! Ben Hutton neudržel kotouč na modré čáře. K odraženému puku se dostal rychlý KEVIN FIALA, který se štěstím prostřelil Gibsona. Bez asistence.
     
    15:32
    Minnesota pokračuje v aktivním přístupu k utkání a nadále se tlačí do útočného pásma. Hokejisté v bílém jsou nyní důraznější a získávají jeden puk za druhým.
    15:07 Mats ZUCCARELLO - 0:1
     
    15:07
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Minnesota se pět minut před první přestávkou dostává do vedení! MATS ZUCCARELLO dostal přihrávku na levý kruh v útočném pásmu, odkud pohotově zakončil zápěstím a vymetl horní roh Gibsonovy klece. Asistence: Kiril Kaprizov, Jared Spurgeon.
     
    15:04
    Sam Steel byl příliš netrpělivý při přechodu do útočného pásma a přejel spoluhráči do ofsajdu. Vhazovat se tak bude ve středním pásmu.
     
    14:35
    Marcus Foligno napadal rozehrávku domácích hokejistů v obranném pásmu Anaheimu. Osamocený hokejista Minnesoty neměl proti přesile domácích šancí.
     
    14:10
    Joel Eriksson Ek bojoval o puk za brankou Anaheimu, ale bekhendem jej nakonec poslal jen na hokejku Rowneyho. Anaheim v posledních minutách srovnal obraz hry.
     
    13:27
    Hosté v plném počtu.
     
    13:02
    Sam Steel dostal přihrávku na pravý kruh, odkud pohotově zakončil příklepem, ale jeho dělovka skončila vedle vzdálenější tyčky.
     
    12:35
    Znovu se hokejistům Minnesoty podařilo vyhodit puk za branku domácího Anaheimu. Kvarteto hokejistů v bílém tak stačilo vystřídat.
     
    12:10
    Nicolas Deslauriers projel s pukem do útočného pásma, kde našel Getzlafa, jenže jeho projektil prosvištěl kolem vzdálenější tyčky.
     
    11:51
    Minnesota se hned v úvodu oslabení dostala ke kotouči a hosté si pomohli vyhozením kotouče přes všechny čáry. Anaheim musí začít od Gibsona.
     
    11:27
    Domácí Anaheim si zahraje přesilovou hru. Hráčská lavice Minnesoty dostává dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    10:32
    Nick Bjugstad vymyslel zajímavé nahození, které před brankou Anaheimu ještě tečoval Joel Eriksson Ek, ale Gibson ukázal skvělý reflex.
     
    10:05
    Rickard Rakell na pravé straně útočného pásma získal odražený puk, který poslal na branku Minnesoty, ale Kaapo Kähkönen si pohlídal mezírku u přední tyčky.
     
    09:35
    Jonas Brodin si sjel na přihrávku na levou stranu útočného pásma, odkud puk ihned poslal na branku domácího celku, ale Gibsonovi pomohl blokem obránce.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    09:02
    Zach Parise se středem ledové plochy tlačil do útočného pásma, jenže jeden z jeho spoluhráčů přejel přes modrou čáru příliš brzy.
     
    08:38
    Zach Parise střílel z otočky od modré čáry, ale jeho pokus letěl opravdu vysoko a připravený John Gibson si vychutnal snadný zákrok lapačkou. Vhazuje se po pravici domácího brankáře.
     
    08:12
    Jordan Greenway protečoval puk do útočného pásma, kam se hnal Kevin Fiala, ale Ryan Getzlaf byl v souboji se švýcarským střelcem důraznější.
     
    07:38
    Joel Eriksson Ek se natahoval po přihrávce do středního pásma, jenže prudkou pobídku si nedokázal zpracovat. Zadáci Ducks mohou uklidnit hru.
     
    07:12
    Nico Sturm projel na levý okruh, kde přenechal kotouč Fialovi, jenže švýcarský útočník trefil Gibsona do hrudníku. Stále se pokračuje ve hře.
     
    06:45
    Isac Lundeström poslal přihrávku do rohu útočného pásma, odkud se uvolnil Sam Steel, jenže zakončením z ostrého úhlu poslal puk jen do boční sítě.
     
    06:12
    Minnesotě se nepovedl další pokus o rychlý přechod do útočného pásma. Bjugstad poslal přihrávku na levou stranu, ale jeho nahození končí na zakázaném uvolnění.
     
    05:41
    Gibson povyjel ven z branky, zastavil prudké nahození a odehrál kotouč na levou stranu. Domácí brankář našel Getzlafa, který o puk rychle přišel.
     
    05:12
    Nicolas Deslauriers nahodil puk od modré čáry, ale ještě před hostujícím brankářem jeho pobídku zablokoval Ryan Suter. Minnesota se následně ubránila obloučkem do středního pásma.
     
    04:37
    Ryan Getzlaf spěchal za nahozením do útočného pásma, jenže k odraženému kotouči se jako první dostali zadáci Minnesoty. Wild vstoupili do utkání aktivněji.
     
    04:10
    Jordan Greenway dostal přihrávku na levou stranu, odkud chtěl puk sklepnout na Bonina, jenže druhý jmenovaný z těžké pozice daroval Gibsonovi snadný zákrok.
     
    03:35
    V úvodních minutáh se hraje s minimem přerušení. Nico Sturm poslal prudkou přihrávku na modrou čáru, ale Greenway nedostal prostor k protečování puku do útočného pásma.
     
    03:05
    Carter Rowney se stáhl do prostoru před Gibsona a bekhendem odehrál do bezpečí prudkou přihrávku z pravé strany ledové plochy.
     
    02:34
    Kirill Kaprizov dostal prudkou přihrávku na modrou čáru, jenže ve vysoké rychlosti nedokázal puk nahodit do útočného pásma. Anaheim teď bránil pozorněji.
     
    02:02
    Mats Zuccarello dostal krásnou přihrávku před branku Anaheimu, kde měl moře času a prostoru na zamíření, ale trefil jen beton brankáře Gibsona!
     
    01:31
    Na opačné straně získal kotouč za brankou Minnesoty Ryan Getzlaf, který poslal pobídku na modrou čáru, ale následné zakončení prolétlo kolem branky.
     
    01:05
    Minnesota vlétla do dnešního souboje velmi aktivně. Do dalšího zakončení se dostal Nick Bonino, ale jeho dělovku příklepem zablokoval obránce.
     
    00:33
    Jared Spurgeon na pravém křídle podpořil první útok Minnesoty a zajímavou přihrávkou před branku našel Kevina Fialu, který bekhendem málem vstřelil první branku utkání.
     
    00:10
    Domácí Anaheim uspěl na úvodním vhazování první třetiny dnešního souboje. Domácí celek se ihned vydal do útoku, ale hostující brankář nemusel zasahovat.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už jsou na ledě. Domácí Anaheim bude hrát v černém, zatímco Minnesota oblékne bílou sadu.
     
    Předpokládané sestavy:

    Anaheim Ducks: Gibson (R. Miller) – Hakanpää, Fowler, Shattenkirk, Ja. Larsson, B. Hutton, Mahura – Terry, Getzlaf, Jones – Silfverberg, Steel, Heinen – Rakell, Lundeström, Comtois – Rowney, D. Grant, Deslauriers.

    Minnesota Wild: Kähkönen (Hammond) – Suter, Addison, Cole, Spurgeon, Brodin, Dumba – Fiala, J. Eriksson Ek, Greenway – Zuccarello, Ma. Johansson, Kaprizov – M. Foligno, Hartman, Parise – Bjugstad, Bonino, Sturm..
     
    Vzájemné zápasy

    19. 2. 2021 Anaheim – Minnesota 1:3
    21. 1. 2021 Anaheim – Minnesota 2:3
    19. 1. 2021 Anaheim – Minnesota 1:0
     
    Anaheim Ducks

    Domácí Anaheim je na tom podobně. Ducks odehráli třináct zápasů a získali v nich patnáct bodů. S tímto ziskem patří Anaheimu šestá pozice Západní divize. Na svého soupeře má k dobru jediný bod a odehrál už o čtyři utkání více. Zejména na domácím kluzišti se Anaheim trápí. V posledních pěti duelech na svém ledě získal jen tři body. Nejproduktivnějším hráčem Ducks je aktuálně Comtois s devíti body.
     
    Minnesota Wild

    Hostující Minnesota nemůže být s průběhem letošního ročníku spokojená. Wild letos odehráli třináct zápasů, ve kterých získali čtrnáct bodů a zatím drží sedmou pozici Západní divize. Oproti jiným soupeřům však Minnesota odehrála o několik zápasů méně. V posledním duelu však dokázala zvítězit právě s Anaheimem. Nejproduktivnějším hráčem Minnesota je aktuálně Greenway s deseti kanadskými body.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání NHL mezi Anaheimem a Minnesotou.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 03:00.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 37. Backes (Mahura, Shattenkirk) – 16. Zuccarello (Kaprizov, Spurgeon), 17. Fiala, 23. Fiala (Greenway, Dumba), 46. V. Rask (Kaprizov, Zuccarello), 55. J. Eriksson Ek (Hartman, Fiala)


    Anaheim Ducks: Gibson (R. Miller) – Hakanpää, Fowler (A), Shattenkirk, Ja. Larsson, B. Hutton, Mahura – Terry, Getzlaf (C), Jones – Silfverberg (A), Steel, Heinen – Rakell, Lundeström, Comtois – Rowney, Backes, Deslauriers.
    Minnesota Wild: Kähkönen (Hammond) – Suter (A), Addison, Cole, Spurgeon (C), Brodin, Dumba – Fiala, J. Eriksson Ek, Greenway – Zuccarello, V. Rask, Kaprizov – M. Foligno, Hartman, Parise (A) – Bjugstad, Bonino, Sturm.

    Rozhodčí: Hanson, Dwyer – Smith, Gibbons
    thejrc.org