Detroit – Florida 2:1 (kon.) | Arizona – Los Angeles 2:4 (kon.) | Columbus – Nashville 2:4 (kon.)
St. Louis – San Jose 4:5 (kon.) | Carolina – Tampa 4:0 (kon.) | Pittsburgh – NY Islanders 3:2 (kon.)
Montreal – Toronto 3:5 (kon.) | Anaheim – Minnesota 1:5 (kon.) | Edmonton – Calgary 7:1 (kon.)
Colorado – Vegas 3:2 (kon.) | Washington – New Jersey 4:3 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
1:5 (0:2, 1:1, 0:2)
Minnesota Wild
Neděle 21.02.2021, 03:07 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 03:00.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání NHL mezi Anaheimem a Minnesotou.
     
    Minnesota Wild

    Hostující Minnesota nemůže být s průběhem letošního ročníku spokojená. Wild letos odehráli třináct zápasů, ve kterých získali čtrnáct bodů a zatím drží sedmou pozici Západní divize. Oproti jiným soupeřům však Minnesota odehrála o několik zápasů méně. V posledním duelu však dokázala zvítězit právě s Anaheimem. Nejproduktivnějším hráčem Minnesota je aktuálně Greenway s deseti kanadskými body.
     
    Anaheim Ducks

    Domácí Anaheim je na tom podobně. Ducks odehráli třináct zápasů a získali v nich patnáct bodů. S tímto ziskem patří Anaheimu šestá pozice Západní divize. Na svého soupeře má k dobru jediný bod a odehrál už o čtyři utkání více. Zejména na domácím kluzišti se Anaheim trápí. V posledních pěti duelech na svém ledě získal jen tři body. Nejproduktivnějším hráčem Ducks je aktuálně Comtois s devíti body.
     
    Vzájemné zápasy

    19. 2. 2021 Anaheim – Minnesota 1:3
    21. 1. 2021 Anaheim – Minnesota 2:3
    19. 1. 2021 Anaheim – Minnesota 1:0
     
    Předpokládané sestavy:

    Anaheim Ducks: Gibson (R. Miller) – Hakanpää, Fowler, Shattenkirk, Ja. Larsson, B. Hutton, Mahura – Terry, Getzlaf, Jones – Silfverberg, Steel, Heinen – Rakell, Lundeström, Comtois – Rowney, D. Grant, Deslauriers.

    Minnesota Wild: Kähkönen (Hammond) – Suter, Addison, Cole, Spurgeon, Brodin, Dumba – Fiala, J. Eriksson Ek, Greenway – Zuccarello, Ma. Johansson, Kaprizov – M. Foligno, Hartman, Parise – Bjugstad, Bonino, Sturm..
     
    Oba týmy už jsou na ledě. Domácí Anaheim bude hrát v černém, zatímco Minnesota oblékne bílou sadu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Domácí Anaheim uspěl na úvodním vhazování první třetiny dnešního souboje. Domácí celek se ihned vydal do útoku, ale hostující brankář nemusel zasahovat.
     
    00:33
    Jared Spurgeon na pravém křídle podpořil první útok Minnesoty a zajímavou přihrávkou před branku našel Kevina Fialu, který bekhendem málem vstřelil první branku utkání.
     
    01:05
    Minnesota vlétla do dnešního souboje velmi aktivně. Do dalšího zakončení se dostal Nick Bonino, ale jeho dělovku příklepem zablokoval obránce.
     
    01:31
    Na opačné straně získal kotouč za brankou Minnesoty Ryan Getzlaf, který poslal pobídku na modrou čáru, ale následné zakončení prolétlo kolem branky.
     
    02:02
    Mats Zuccarello dostal krásnou přihrávku před branku Anaheimu, kde měl moře času a prostoru na zamíření, ale trefil jen beton brankáře Gibsona!
     
    02:34
    Kirill Kaprizov dostal prudkou přihrávku na modrou čáru, jenže ve vysoké rychlosti nedokázal puk nahodit do útočného pásma. Anaheim teď bránil pozorněji.
     
    03:05
    Carter Rowney se stáhl do prostoru před Gibsona a bekhendem odehrál do bezpečí prudkou přihrávku z pravé strany ledové plochy.
     
    03:35
    V úvodních minutáh se hraje s minimem přerušení. Nico Sturm poslal prudkou přihrávku na modrou čáru, ale Greenway nedostal prostor k protečování puku do útočného pásma.
     
    04:10
    Jordan Greenway dostal přihrávku na levou stranu, odkud chtěl puk sklepnout na Bonina, jenže druhý jmenovaný z těžké pozice daroval Gibsonovi snadný zákrok.
     
    04:37
    Ryan Getzlaf spěchal za nahozením do útočného pásma, jenže k odraženému kotouči se jako první dostali zadáci Minnesoty. Wild vstoupili do utkání aktivněji.
     
    05:12
    Nicolas Deslauriers nahodil puk od modré čáry, ale ještě před hostujícím brankářem jeho pobídku zablokoval Ryan Suter. Minnesota se následně ubránila obloučkem do středního pásma.
     
    05:41
    Gibson povyjel ven z branky, zastavil prudké nahození a odehrál kotouč na levou stranu. Domácí brankář našel Getzlafa, který o puk rychle přišel.
     
    06:12
    Minnesotě se nepovedl další pokus o rychlý přechod do útočného pásma. Bjugstad poslal přihrávku na levou stranu, ale jeho nahození končí na zakázaném uvolnění.
     
    06:45
    Isac Lundeström poslal přihrávku do rohu útočného pásma, odkud se uvolnil Sam Steel, jenže zakončením z ostrého úhlu poslal puk jen do boční sítě.
     
    07:12
    Nico Sturm projel na levý okruh, kde přenechal kotouč Fialovi, jenže švýcarský útočník trefil Gibsona do hrudníku. Stále se pokračuje ve hře.
     
    07:38
    Joel Eriksson Ek se natahoval po přihrávce do středního pásma, jenže prudkou pobídku si nedokázal zpracovat. Zadáci Ducks mohou uklidnit hru.
     
    08:12
    Jordan Greenway protečoval puk do útočného pásma, kam se hnal Kevin Fiala, ale Ryan Getzlaf byl v souboji se švýcarským střelcem důraznější.
     
    08:38
    Zach Parise střílel z otočky od modré čáry, ale jeho pokus letěl opravdu vysoko a připravený John Gibson si vychutnal snadný zákrok lapačkou. Vhazuje se po pravici domácího brankáře.
     
    09:02
    Zach Parise se středem ledové plochy tlačil do útočného pásma, jenže jeden z jeho spoluhráčů přejel přes modrou čáru příliš brzy.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    09:35
    Jonas Brodin si sjel na přihrávku na levou stranu útočného pásma, odkud puk ihned poslal na branku domácího celku, ale Gibsonovi pomohl blokem obránce.
     
    10:05
    Rickard Rakell na pravé straně útočného pásma získal odražený puk, který poslal na branku Minnesoty, ale Kaapo Kähkönen si pohlídal mezírku u přední tyčky.
     
    10:32
    Nick Bjugstad vymyslel zajímavé nahození, které před brankou Anaheimu ještě tečoval Joel Eriksson Ek, ale Gibson ukázal skvělý reflex.
     
    11:27
    Domácí Anaheim si zahraje přesilovou hru. Hráčská lavice Minnesoty dostává dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    11:51
    Minnesota se hned v úvodu oslabení dostala ke kotouči a hosté si pomohli vyhozením kotouče přes všechny čáry. Anaheim musí začít od Gibsona.
     
    12:10
    Nicolas Deslauriers projel s pukem do útočného pásma, kde našel Getzlafa, jenže jeho projektil prosvištěl kolem vzdálenější tyčky.
     
    12:35
    Znovu se hokejistům Minnesoty podařilo vyhodit puk za branku domácího Anaheimu. Kvarteto hokejistů v bílém tak stačilo vystřídat.
     
    13:02
    Sam Steel dostal přihrávku na pravý kruh, odkud pohotově zakončil příklepem, ale jeho dělovka skončila vedle vzdálenější tyčky.
     
    13:27
    Hosté v plném počtu.
     
    14:10
    Joel Eriksson Ek bojoval o puk za brankou Anaheimu, ale bekhendem jej nakonec poslal jen na hokejku Rowneyho. Anaheim v posledních minutách srovnal obraz hry.
     
    14:35
    Marcus Foligno napadal rozehrávku domácích hokejistů v obranném pásmu Anaheimu. Osamocený hokejista Minnesoty neměl proti přesile domácích šancí.
     
    15:04
    Sam Steel byl příliš netrpělivý při přechodu do útočného pásma a přejel spoluhráči do ofsajdu. Vhazovat se tak bude ve středním pásmu.
     
    15:07
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Minnesota se pět minut před první přestávkou dostává do vedení! MATS ZUCCARELLO dostal přihrávku na levý kruh v útočném pásmu, odkud pohotově zakončil zápěstím a vymetl horní roh Gibsonovy klece. Asistence: Kiril Kaprizov, Jared Spurgeon.
    15:07 Mats ZUCCARELLO - 0:1
     
    15:32
    Minnesota pokračuje v aktivním přístupu k utkání a nadále se tlačí do útočného pásma. Hokejisté v bílém jsou nyní důraznější a získávají jeden puk za druhým.
     
    16:17
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Minnesota bleskově přidává také druhou branku! Ben Hutton neudržel kotouč na modré čáře. K odraženému puku se dostal rychlý KEVIN FIALA, který se štěstím prostřelil Gibsona. Bez asistence.
    16:17 Kevin FIALA - 0:2
     
    17:31
    Kaprizov se dostal do útočného pásma, jenže jeho pokus kolem nohy obránce skončil jen na zadním mantinelu. Hráči Anaheimu nyní vůbec nestíhají.
     
    17:38
    Ryan Getzlaf projel do útočného pásma, kde se dostal do zakončení, ale jeho projektil skončil vedle vzdálenější tyčky.
     
    18:12
    Nick Bonino se prosmýkl do útočného pásma, kde si na levém kruhu našel prostor pro zakončení, ale pozorný Gibson schoval jeho ránu do lapačky.
     
    18:26
    Kevin Fiala se v útočném pásmu opřel do odraženého kotouče, ale příklepem trefil jen brusle prvního obránce v černém dresu Anaheimu.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    19:28
    Max Jones si sjel na přihrávku mezi kruhy, odkud zakončil příklepem, jenže jeho dělovka skončila vedle levé tyčky. Minnesota brání v první třetině na jedničku.
     
    19:50
    Vyloučení v týmu Anaheim Ducks (Maxime Comtois – 2+2 min, hrubost).
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild (Jordan Greenway – 2 min., sekání).
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina končí! Úvodní dvacetiminutovka se mnohem lépe vydařila hostující Minnesotě. Hosté vlétli do zápasu jako velká voda. Už v první minutě mohl udeřit Fiala, ale Gibson Anaheim zachránil. Wild se do vedení dostali až v 16. minutě brankou Matse Zuccarella. O minutu později navíc po chybě Anaheimu z úniku přidal druhý zásah Kevin Fiala. Do kabin se proto odchází za stavu 0:2.
     
    Střely na branku: 6 – 11
     
    Další třetina začne přibližně v 4:03.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Minnesota uspěla na úvodním vhazování druhé třetiny. Minnesota navíc vstupuje do druhé části dnešního souboje v přesilové hře.
     
    20:33
    Mats Zuccarello dostal přihrávku na pravou stranu útočného pásma, odkud puk nahodil před branku Anaheimu, ale nikdo v bílém pobídku netečoval.
     
    21:10
    Suter dostal nabito od modré čáry, odkud se bez váhání opřel do kotouče, ale jeho projektil skončil vedle levé tyčky domácí klece.
     
    21:50
    Domácí v plném počtu.
     
    22:10
    Marcus Foligno chtěl poslat přihrávku na Pariseho, jenže prudkou pobídkou na modrou čáru spoluhráče zahnal ven z útočného pásma.
     
    22:19
    Kevin Fiala pokračuje v aktivním výkonu i po přestávce. Švýcarský útočník tentokrát střílel zápěstím, ale Gibson jeho ránu schoval v lapačce.
     
    22:32
    Minnesota si zahraje další přesilovku. Troy Terry dostává dvě minuty za hákování.
     
    23:00
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Minnesota využívá další přesilovou hru a odskakuje na rozdíl tří branek! Před brankou Anaheimu se zrodil pořádný zmatek. Gibson si připsal snad tři zákroky, ale k odraženému puku se dostal KEVIN FIALA, který jej poslal do sítě! Asistence: Jordan Greenway, Matt Dumba.
    23:00 Kevin FIALA - 0:3
     
    23:26
    Anaheimu se dnes zatím nedaří vůbec nic. Domácí se vydali do útoku po pravém křídle, jenže zakončení zápěstím prolétlo kolem pravé tyčky.
     
    24:03
    Kaprizov se na modré čáře skvělou kličkou zbavil domácího obránce a projel do vyložené šance. Ruský hokejista zápěstím těsně minul vzdálenější tyčku!
     
    24:34
    Ian Cole se za vlastní brankou zmocnil odraženého kotouče a po mantinelu jej vyhodil do bezpečí. Na domácích je vidět frustrace.
     
    25:10
    Rickard Rakell poslal zpoza branky dobrou přihrávku mezi kruhy, odkud se do kotouče opřel Jani Hakanpää, ale brankář Minnesoty zasáhl betonem.
     
    25:36
    Nick Bonino spěchal za nahozením do útočného pásma. Důrazný Kevin Shattenkirk se s ním obětavě vrátil a zmařil akci Minnesoty.
     
    26:12
    Carter Rowney nahodil puk po mantinelu do rohu útočného pásma. Domácí poté svedli o kotouč pořádný boj, ale nikdo v černém nezakončil.
     
    26:36
    Josh Mahura dostal prostor na modré čáře, odkud chtěl zakončit příklepem, ale jeho dělovku obětavým blokem zastavil Matt Dumba.
     
    27:08
    Jakob Silfverberg se po levém křídle prodíral do útočného pásma, jenže na modré čáře zapomněl kotouč za sebou a už se pro něj nevrátil.
     
    27:23
    Jordan Greenway dostal od Fialy skvostnou přihrávku před brankoviště a pohotově střílel do protipohybu Gibsona. Domácí brankář zázračně puk vytěsnil!
     
    28:02
    Cam Fowler nahodil puk do útočného pásma, kam spěchal Jani Hakanpää, ale Suter se s ním výborně vrátil a odehrál puk do bezpečí.
     
    28:28
    Nico Sturm se v útočném pásmu natahoval po přihrávce zpoza branky, jenže pokus o zakončení se mu vůbec nepovedl a hostující hráč ještě zlomil hokejku.
     
    29:02
    Jared Spurgeon se po levém křídle tlačil do útočného pásma, ale Nicolas Deslauriers se s ním výborně vrátil a přitlačil soupeře k hrazení.
     
    29:29
    Nicolas Deslauriers dostal přihrávku na pravou stranu útočného pásma, odkud zakončil zápěstím, jenže ani jeho pokus nemířil mezi tři tyče.
     
    30:05
    Brodin podpořil ofenzivu Minnesoty výletem po pravém křídle, odkud ještě přihrál na levý kruh, ale Joel Eriksson Ek slabou střelou daroval Gibsonovi snadný zákrok.
     
    30:29
    Ben Hutton dostal přihrávku do jízdy do středního pásma, odkud puk nahodil za branku Minnesoty, jenže domácí útočníci jsou dnes v osobních soubojích nedůrazní.
     
    31:05
    Foligno se po pravém křídle prosmýkl do útočného pásma, ale Jani Hakanpää se před něj výborně natlačil tělem a odehrál puk odrazem o hrazení.
     
    31:32
    Joel Eriksson Ek vybojoval puk na pravé straně útočného pásma, odkud přihrál mezi kruhy, ale dojíždějící Jordan Greenway už zakončit nestačil.
     
    31:51
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild (Ian Cole – 2 min., držení).
     
    32:10
    Terry ihned po vyhraném vhazování v útočném pásmu vypálil od modré čáry, ale trefil prvního obránce. Anaheim přesto nadále drží puk v útočném pásmu.
     
    32:35
    Cam Fowler dostal nabito na modrou čáru, odkud poslal kotouč před branku Minnesoty, jenže zadáci v bílém pokračují v pozorném defenzivním výkonu.
     
    33:07
    Kevin Shattenkirk dostal přihrávku na modrou čáru, ale kotouč mu přes čepel přeskočil do středního pásma a Anaheim musí vyklidit útočné pásmo.
     
    33:51
    Hosté v plném počtu.
     
    34:12
    Ryan Getzlaf dostal přihrávku do středního pásma, jenže špatným zpracováním přišel o puk a pustil Minnesotu do brejku. Marcus Foligno však trefil jen beton brankáře Gibsona.
     
    34:32
    Kevin Fiala se v obranném pásmu dostal k volnému kotouči, který si dobře zpracoval a vyvezl jej až do pásma útočného. Švýcarský útočník je dnes velmi aktivní.
     
    35:02
    Ryan Getzlaf získal volný puk ve středním pásmu a prudkou přihrávkou na levou stranu oslovil Steela. Druhý jmenovaný však z úhlu mířil do boční sítě.
     
    35:32
    Kevin Shattenkirk tentokrát dostal nabito na levý kruh, odkud vyslal tvrdou ránu příklepem, ale opět trefil jen beton připraveného brankáře Minnesoty.
     
    36:05
    Cam Fowler nahodil puk od modré čáry, ale gólman Minnesoty proti jeho pokusu vytáhl další snadný zákrok. Anaheim však v posledních minutách přidal.
     
    36:29
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Kačeři se za zvýšenou aktivitu dočkali odměny! Anaheim prolomil střeleckou smůlu a snižuje na rozdíl dvou branek. Přihrávku na levou stranu útočného pásma dostal Josh Mahura, který tvrdě vypálil a DAVID BACKES jeho ránu tečoval do sítě. Asistence: Josh Mahura, Kevin Shattenkirk.
    36:29 David BACKES - 1:3
     
    37:02
    Aktivní Josh Mahura se znovu prosmýkl až do útočného pásma a bekhendem poslal nebezpečnou přihrávku před branku. Getzlafovi scházelo několik centimetrů.
     
    37:32
    Nicolas Deslauriers vybojoval volný kotouč ve středním pásmu a odehrál puk na levou stranu, kam si sjel Rowney. Další akce Anaheimu však skončila ztraceným pukem.
     
    38:02
    Kevin Fiala dostal přihrávku na pravou stranu, odkud kotouč nahodil do útočného pásma, jenže jeho pobídka skončila u hráčů v černém.
     
    38:23
    Kevin Shattenkirk chtěl střílet od modré čáry, ale do jeho rány se postavil obránce v bílém dresu, který kotouč srazil až k mantinelu.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    39:09
    Rickard Rakell si v útočném pásmu našel cestičku k odraženému kotouči a zakončil zápěstím. Jeho projektil však prosvištěl kolem zadní tyčky.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina končí! Minnesota si i po čtyřiceti minutách drží dvoubrankové vedení. Hned v úvodu prostřední části totiž přidal druhou branku v utkání Kevin Fiala. Anaheim ve zbytku třetiny ještě zabral a dočkal se branky. Krásnou dělovkou se prosadil Mahura. Po čtyřiceti minutách tak platí stav 1:3.
     
    Střely na branku: 16 – 20
     
    Další třetina začne přibližně v 4:57.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Anaheim uspěl na úvodním vhazování dnešního souboje. Domácí celek se ihned vydal do útoku, ale akce vedená po pravém křídle skončila nepřesnou přihrávkou.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    40:32
    Jani Hakanpää se na pravé straně útočného pásma dostal k volnému kotouči, který chtěl nahodit na branku soupeře, ale trefil jen Matta Dumbu.
     
    41:05
    Josh Mahura nahodil puk po levém křídle do útočného pásma. Za kotoučem se hnal Ryan Getzlaf, který se však neprosmýkl do zakončení.
     
    41:34
    Ben Hutton dostal nabito na modrou čáru, jenže příliš dlouho váhal se zakončením a trefil jen prvního soupeře před sebou. Pokračuje se v bojovném duchu.
     
    42:10
    Kevin Shattenkirk si v obranném pásmu řekl o přihrávku a dobře se s kotoučem otočil. Jeho následná rozehrávka na levé křídlo už byla o něco horší.
     
    42:37
    Kirill Kaprizov se vrátil do obranného pásma a v mezikruží zastavil přihrávku z pravé strany. Také ruský ostrostřelec dnes hraje povedené utkání.
     
    43:01
    Až po třech minutách se přerušuje hra. Backes se dostal na levý kruh, odkud zakončil zápěstím, ale hostující brankář jeho ránu ukryl v lapačce.
     
    44:16
    Gibson si dal pozor na zakončení Kevina Fialy z pravého kruhu a bez problémů schoval kotouč do lapačky. Vhazuje se po levé ruce domácího brankáře.
     
    44:23
    Jakob Silfverberg se poněkolikáté v dnešním souboji dostal k dorážce v útočném pásmu, jenže z ostrého úhlu poslal puk jen do boční sítě. Silfverberga dnes trápí muška.
     
    45:03
    Nicolas Deslauriers projel s kotoučem po pravém křídle do útočného pásma, jenže jeho nahození bekhendem skončilo vedle levé tyčky.
     
    45:32
    Brankář Gibson vyjel za svou branku a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Minnesota ve třetí části výborně napadá rozehrávku Anaheimu a nepouští domácí do šancí.
     
    45:45
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Minnesota navíc přidává svou čtvrtou branku v dnešním souboji! Do útočného pásma se dostal Kaprizov, který poslal přihrávku na pravý kruh a VICTOR RASK dělovkou nad beton propálil Gibsona. Asistence: Kirill Kaprizov, Mats Zuccarello.
    45:45 Victor RASK - 1:4
     
    46:32
    Minnesota se znovu vydala do útočného pásma, jenže aktivní Kirill Kaprizov neměl proti přesile obránců v černém sebemenší šanci na úspěch.
     
    47:05
    Kevin Fiala napadal rozehrávku domácího celku ve středním pásmu. Švýcarský hokejista dnes předvádí opravdu skvělý výkon a snaží se útočit na hattrick.
     
    47:36
    Jordan Greenway dostal přihrávku na levou stranu útočného pásma, odkud poslal puk po mantinelu za branku Anaheimu. Nikdo v bílém jeho úmysl nepochopil.
     
    48:05
    Jakob Silfverberg při napadání rozehrávky Minnesoty získal kotouč pro domácí celek a dostal se do útočného pásma. Jeho pokus z úhlu však trefil jen boční síť.
     
    48:32
    Zach Parise si sjel na přihrávku na útočnou modrou čáru, odkud puk nahodil před branku Anaheimu, jenže nikdo v bílém dresu Wild se za kotoučem nehnal.
     
    49:10
    Matt Dumba vyhodil puk odrazem o mantinel ven z obranného pásma. Za jeho pobídkou ještě spěchal Bjugstad, jenže kotouč končí na zakázaném uvolnění.
     
    49:26
    Nick Bjugstad si sjel na přihrávku z rohu útočného pásma a pohotově se položil do zakončení. Jeho projektil schoval Gibson mezi betony.
     
    50:00
    Do konce dnešního souboje zbývá závěrečných deset minut a Minnesota si zatím bez problémů hlídá své vedení. Backes sice pálil z pravé strany, ale daroval brankáři snadný zákrok.
     
    50:32
    Jared Spurgeon v rohu útočného pásma přitlačil na hrazení Ryana Getzlafa. Domácí zkušený hokejista puk ještě odehrál do bezpečí.
     
    51:05
    Jani Hakanpää si sjel pro přihrávku do obranného pásma, kde se dobře otočil a poslal přihrávku na Huttona. Druhý jmenovaný se ale nechal odstavit.
     
    51:35
    Joel Eriksson Ek si hledal prostor pro zakončení v prostoru mezi kruhy. Kotouč jeho směrem poslal Kevin Fiala, ale švédský útočník už nezakončil.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    52:11
    Sam Steel si sjel na přihrávku na pravou stranu útočného pásma, odkud pohotově vypálil příklepem, jenže Kaapo Kähkönen dobrým zákrokem potvrdil svůj skvělý výkon.
     
    52:13
    Anaheim si zahraje přesilovku. Dvě minuty za nedovolené bránění dostává Hartman.
     
    53:05
    Anaheim se sice usadil v útočném pásmu, jenže kombinace domácího celku skončila nepřesným zakončením z levé strany. Foligno poté puk nevyhodil.
     
    53:19
    Až nyní se hokejistům Minnesoty podařilo vyhodit puk přes všechny čáry za branku Anaheimu. Domácí celek musí rozjet novou akci od Gibsona.
     
    54:02
    Ryan Getzlaf dostal přihrávku na pravou stranu útočného pásma, odkud okamžitě vypálil příklepem, ale jeho ránu Kaapo Kähkönen vyrazil betonem.
     
    54:13
    Hosté v plném počtu.
     
    54:26
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Nádherná akce Minnesoty! Hostující celek nakonec přidává i pátou branku a Kevin Fiala chytrou zadovkou našel spoluhráče, který místo zakončení ještě poslal přihrávku na levý kruh a JOEL ERIKSSON EK trefil odkrytou klec. Asistence: Ryan Hartman, Kevin Fiala.
    54:26 Joel Eriksson Ek - 1:5
     
    55:08
    Anaheim už by se nejraději viděl v šatně. Hostující hráči se skvěle pohybují a získávají odražené kotouče. Minnesota si závěr duelu užívá.
     
    55:34
    Ryan Getzlaf dostal přihrávku na pravou stranu, protáhl se podél mantinelu do útočného pásma, ale Kaapo Kähkönen skvěle zasáhl.
     
    56:02
    Nico Sturm se dobrým napadáním dostal k puku a najednou se zjevil sám před Gibsonem. Hostující hráč byl situací natolik překvapen, že trefil jen lapačku domácího brankáře!
     
    56:28
    Bonino dostal přihrávku na pravou stranu, odkud zakončil příklepem, ale jeho pokus skončil na betonu Gibsona. Minnesota teď nepouští Anaheim takřka k ničemu.
     
    57:10
    Kevin Fiala dostal přihrávku na útočnou modrou čáru, odkud nahodil puk na branku. Pozorný Gibson si tentokrát připsal snadný zákrok.
     
    57:28
    Nick Bjugstad protečoval puk ven z obranného pásma. Jani Hakanpää kotouč okamžitě zavezl zpátky, jenže nahozením z velké vzdálenosti nenadělal brankáři problémy.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    58:14
    Isac Lundeström se skvěle dostal do útočného pásma, kde si našel prostor pro zakončení, ale jeho pokus skončil vedle vzdálenější tyčky.
     
    59:02
    Jakob Silfverberg před brankou Minnesoty ve vzduchu tečoval nahození z levé strany, ale od jeho hokejky se puk odrazil jen do betonu brankáře.
     
    59:41
    Kaapo Kähkönen ještě musel vytáhnout dobrý zákrok! Hostující brankář si dal pozor na nahození Getzlafa z pravé strany a poradil si i s následnou dorážkou!
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Minnesota zvládla dnešní souboj na ledě Anaheimu a vítězí vysoko 5:1. Hosté ve třetí třetině kralovali na ledové ploše a odmítli snahu Anaheimu o návrat do utkání. Ve 46. minutě se krásnou střelou prosadil Victor Rask. Aktivita Minnesoty navíc nepolevovala a Joel Eriksson Ek přidal další branku. V závěrečných minutách už se Anaheim do tlaku nedostal.
     
    Střely na branku: 27 – 29
     
    Kdo se postavil do brankoviště?

    John Gibson (ANA) – 24 zákroků, 5 OG, úspěšnost 82,7%, odchytal 59:44
    Kaapo Kähkönen (MNS) – 25 zákroků, 2 OG, úspěšnost 92,5%, odchytal 59:50
     
    Československá stopa v utkání

    Do dnešního souboje nenastoupil nikdo z českých ani slovenských hokejistů.
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Kevin Fiala (MNS) 2+1
    2. Jared Spurgeon (MNS) 0+1
    3. Jani Hakanpää (ANA) 0+0
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (05:41:45)

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 37. Backes (Mahura, Shattenkirk) – 16. Zuccarello (Kaprizov, Spurgeon), 17. Fiala, 23. Fiala (Greenway, Dumba), 46. V. Rask (Kaprizov, Zuccarello), 55. J. Eriksson Ek (Hartman, Fiala)


    Anaheim Ducks: Gibson (R. Miller) – Hakanpää, Fowler (A), Shattenkirk, Ja. Larsson, B. Hutton, Mahura – Terry, Getzlaf (C), Jones – Silfverberg (A), Steel, Heinen – Rakell, Lundeström, Comtois – Rowney, Backes, Deslauriers.
    Minnesota Wild: Kähkönen (Hammond) – Suter (A), Addison, Cole, Spurgeon (C), Brodin, Dumba – Fiala, J. Eriksson Ek, Greenway – Zuccarello, V. Rask, Kaprizov – M. Foligno, Hartman, Parise (A) – Bjugstad, Bonino, Sturm.

    Rozhodčí: Hanson, Dwyer – Smith, Gibbons
    bahis siteleri