Carolina – Detroit 5:2 (kon.) | Pittsburgh – Philadelphia 3:4 (kon.) | Montreal – Winnipeg 3:4 (po pr.)
NY Islanders – Buffalo 5:2 (kon.) | New Jersey – NY Rangers 1:6 (kon.) | Chicago – Tampa 2:3 (po pr.)
Nashville – Florida 4:5 (kon.) | Dallas – Columbus 2:3 (kon.) | Calgary – Ottawa 7:3 (kon.)
Vancouver – Toronto 3:1 (kon.)
konec
New Jersey Devils
1:6 (1:0, 0:2, 0:4)
New York Rangers
Pátek 05.03.2021, 01:08 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:27 Alexis LAFRENIERE - 1:6
     
    58:27
    Rangers právě vstřelili branku!
    Newyorčané jsou nenasytní. Poté, co při rozehrávce utekl McLeodovi puk od mantinelu, přiťukl ho Zibanejad spoluhráči a ALEXIS LAFRENIERE vymetl z levého kruhu vzdálenější šibenici. Asistence: Mika Zibanejad.
    55:25 Brendan SMITH - 1:5
     
    55:25
    Rangers právě vstřelili branku!
    Rangers si v Prudential Center otevřeli střelnici. Phillip Di Giuseppe zblízka puk do sítě nezametl, ale z kruhu pro vhazování dorážející BRENDAN SMITH už síť rozvlnil. Nezabránil mu v tom ani obránce Šarangovič, kolem něhož touš proletěl k odkryté přední tyči – 1:5. Asistence: Phillip Di Giuseppe a Kevin Rooney.
    43:57 Pavel BUČNĚVIČ - 1:4
     
    43:57
    Rangers právě vstřelili branku!
    Kdo by to po první třetině čekal, že Jezdci odjedou do třígólového trháku? Hosté při rychlém brejku vyřadili obranu a v pokleku zakončující PAVEL BUČNĚVIČ vyhnal pozdě se přesunujícího Blackwooda z branky. Asistence: Alexis Lafreniere.
    40:23 Chris KREIDER - 1:3
     
    40:23
    Rangers právě vstřelili branku!
    Tak mu to vyšlo, CHRIS KREIDER zkompletoval čtvrtý hat-trick v kariéře! Po chybě v domácí rozehrávce mu při něm asistoval český hráč. Asistence: Filip Chytil.
    33:57 Chris KREIDER - 1:2
     
    33:57
    Rangers právě vstřelili branku!
    CHRIS KREIDER sám zrežíroval obrat! Při druhém gólu měl štěstí, že se od něj odrazila střela Ryana Lindgrena. I umění najít si správné místo je v hokeji důležité a Chris Kreider to nyní zvládl na jedničku. Možná i proto je se dvanácti góly nejlepším střelcem Rangers v probíhajícím ročníku. Asistence: Ryan Lindgren a Ryan Strome.
    28:28 Chris KREIDER - 1:1
     
    28:28
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté srovnávají z přesilovky! Poté, co se jejich soupeř osvobodil, těžili z rychlého přechodu přes modrou čáru. Na konci parádní kombinace stál CHRIS KREIDER, který byl u zadní tyče rychleji než vracející se Nathan Bastian. Asistence: Ryan Strome a Pavel Bučněvič.
    07:12 Jack HUGHES - 1:0
     
    07:12
    Devils právě vstřelili branku!
    Dokázali se však do něj okamžitě vrátit a dokonce i udeřit! JACK HUGHES si přijel pro puk odražený od zadního mantinelu a rychlou střelou nad rameno překvapil pozdě reagujícího Šesťorkina. Asistence: Sami Vatanen.

    Lukáš Jasoněk

    Branky a nahrávky: 8. J. Hughes (Vatanen) – 29. Kreider (R. Strome, Bučněvič), 34. Kreider (R. Lindgren, R. Strome), 41. Kreider (Chytil), 44. Bučněvič (Lafreniere), 56. Br. Smith (Di Giuseppe, Rooney), 59. Lafreniere (Zibanejad)


    New Jersey Devils: Blackwood (44. Dell) – Severson (A), T. Smith, P. K. Subban, D. Kulikov, Vatanen, Butcher – Palmieri (A), Zacha, Wood – Kuokkanen, J. Hughes, Šarangovič – Bastian, Zajac (A), A. Johnsson – Bratt, M. McLeod, M. Malcev.
    New York Rangers: Šesťorkin (55. A. Georgijev) – Fox, R. Lindgren, Br. Smith, K'A. Miller, Hájek, J. Johnson – Bučněvič, Zibanejad (A), Lafreniere – Blackwell, R. Strome, Kreider (A) – J. Gauthier, Chytil, Rooney – Di Giuseppe, B. Howden, Lemieux.

    Rozhodčí: Lee, Walsh – Smith, MacPherson
    thejrc.org