Česko – Slovensko cz 2:0 (kon.)
konec
Česko
2:0 (0:0, 0:0, 2:0)
Slovensko
Čtvrtek 06.05.2021, 17:20Reprezentace
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojováno, český tým pokračuje ve vítězném tažení v rámci přípravných zápasů na Mistrovství světa v Rize, když si připsal výhru i v pátém utkání v řadě. O osudu dnešního derby rozhodlo 45 vteřin hry ve třetí třetině, během kterých dokázali domácí Češi odskočit do rozhodujícího dvoubrankového náskoku, když se postupně prosadili Rudolf Červený s Davidem Tomáškem. Pro Slovensko je konečný výsledek možná trochu krutý, mladý výběr trenéra Ramsayho rozhodně nepředvedl špatný výkon, dá se říci, že v prvních dvou třetinách měl i více ze hry, ale Čechy podržel pozorný brankář Roman Will. Odveta je na programu hned zítra, kdy se hole Čechů a Slováků skříží ve 20:00. Já vám děkuji za pozornost při sledování přenosu a přeji příjemný zbytek večera.

    Střely na branku ve 3. třetině:

    CZE: 19
    SVK: 24

    Střely na branku celkem:

    CZE: 8
    SVK: 7 (19:28:12)
     
    Konec zápasu.
     
    59:15
    Slovenský tým hraje v plném počtu.
    59:06 Cehlárik z voleje nevyzrál na Willa
     
    59:06
    Hrivík obral na modré čáře o puk Tomáška a v přečíslení dva na jednoho připravil střelu pro Cehlárika, ten však z voleje nevyzrál na Willa, jenž se stačil včas přesunout.
     
    58:34
    Hanzl poslal puk na volej Stránskému, ten však puk ideálně netrefil a kotouč opouští obranné pásmo Slovenska.
     
    57:41
    Lenc poslal puk na hranici brankoviště, kde se jej Hanzl snažil ještě poslat do jasné pozice Stránskému, vyšperkování české souhry však slovenská obrana nepřipustila, i tak se nadále musí bránit sevření českého týmu.
     
    57:15
    Vyloučení v týmu Slovensko (Sukeľ – 2 min., podrážení).
     
    56:48
    Češi drží puk u mantinelu v obranném pásmu, mezitím čas běží, což určitě domácím hráčům vyhovuje.
     
    56:15
    Vitásek poslal puk Radilovi, jenž zakončoval bekhendem, Hudáček si jeho střelu pohlídal a zasáhl lapačkou, po komerční přestávce se bude vhazovat před slovenskou brankou.
     
    55:59
    Češi odehráli puk do středního pásma a mohou na led poslat čerstvé síly.
     
    55:34
    Oddechový čas pro český tým.
     
    55:34
    Češi se nyní vysvobodili jen za cenu zakázaného uvolnění.
     
    55:33
    Slováci se snaží vrátit do zápasu a hledají prostor v útočném pásmu.
    54:17 David TOMÁŠEK - 2:0
     
    54:17
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi okamžitě odskakují do dvoubrankového náskoku! Zmatku před brankou Hudáčka využil Blümel, když vyzval ke skórování DAVIDA TOMÁŠKA a ten trefil přesně nad betony slovenského brankáře. Asistence: Matěj Blümel.
    53:32 Rudolf ČERVENÝ - 1:0
     
    53:32
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český tým otevírá skóre! Vše začalo po vhazování před brankou Willa, kde se ke kotouči u mantinelu dostal Šustr a poslal jej Radilovi, jenž se ocitl v přečíslení dva na jednoho s RUDOLFEM ČERVENÝM, ten přihrávkou Radila nepohrdl a z voleje prostřelil Hudáčka. Asistence: Lukáš Radil, Andrej Šustr.

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 54. Červený (Radil, Šustr), 55. Tomášek (Blümel)


    Česko: Will (Růžička) – Šustr, Vitásek, Mozík, Musil D., Jordán (C), Mašín, Ščotka – Zohorna, Červený, Blümel, Tomášek, Hanzl (A), Radil, Musil A., Najman, Kousal, Lenc (A), Špaček, Stránský.
    Slovensko: Hudáček (Tomek) – Nemec, Jánošík (C), Kňažko, Rosandič, Grman, Gernát, Gachulinec, Koch – Cehlárik (A), Hrivík (A), Slafkovský, Faško-Rudáš, Sukeľ, Holešinský, Regenda, Roman, Liška, Buc, Kollár, Hrehorčák.

    Rozhodčí: Pešina, Šindel – Špůr, Ganger
    ocianews.com