Carolina – Chicago 1:2 (po pr.) | Boston – NY Rangers 4:0 (kon.) | NY Islanders – New Jersey 1:2 (kon.)
Pittsburgh – Buffalo 8:4 (kon.) | Toronto – Montreal 5:2 (kon.) | Edmonton – Vancouver 3:6 (kon.)
konec
New York Islanders
1:2 (0:1, 1:1, 0:0)
New Jersey Devils
Pátek 07.05.2021, 01:00 • Barclays Center, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    35:31 Michael MCLEOD - 1:2
     
    35:31
    Devils právě vstřelili branku!
    Zničehonic jdou hosté znovu do vedení! Hodně času totiž měl u levého kruhu Severson, kterému se povedlo načasovat nahrávku k zadní tyči, kam si sjel MICHAEL MCLEOD. Jeho zakončení z jedničky směřovalo přesně k tyči, kam se ruský brankář nedokázal natáhnout.
    Asistence: Damon Severson, Ryan Murray.
    25:35 Anthony BEAUVILLIER - 1:1
     
    25:35
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácím se povedlo srovnat krok! Sledovali jsme práci v obranném pásmu, načež se domácí celek dostal do protiútoku, při kterém Mayfield nabízel kotouč mezi kruhy, kde se nacházel ANTHONY BEAUVILLIER. Ten šikovně nastavil brusli a kotouč se snesl do hostující branky.
    Asistence: Scott Mayfield, Brock Nelson.
    14:11 Pavel ZACHA - 0:1
     
    14:11
    Devils právě vstřelili branku!
    Hostující celek se dostává do vedení! Domácím se totiž nedařilo dostat kotouč z pásma, sledovali jsme tak nahrávku před branku, kde se nacházel PAVEL ZACHA. Jeho bleskové zakončení nakonec proletělo k bližší tyči, kam se Varlamov nedokázal ideálně natáhnout.
    Asistence: Jesper Bratt, Nico Hischier.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 26. Beauvillier (Mayfield, B. Nelson) – 15. Zacha (Bratt, Hischier), 36. M. McLeod (Severson, R. Murray)


    New York Islanders: Varlamov (I. Sorokin) – Pulock, Pelech, Mayfield, Leddy, Dobson, Coburn – Palmieri, Barzal, Zajac – Josh Bailey (A), B. Nelson (A), Beauvillier – Wahlstrom, Pageau, Johnston – Clutterbuck (A), Cizikas, M. Martin.
    New Jersey Devils: Blackwood (Wedgewood) – Severson (A), R. Murray, C. Carrick, Butcher, Tennyson, Bahl – Šarangovič, J. Hughes, Kuokkanen – Bratt, Hischier (C), Zacha (A) – Bastian, M. McLeod, J. Boqvist – Studenič, Tyce Thompson, Foote.

    Rozhodčí: Rank, Walsh – Daisy, Pancich
    thejrc.org