Leeds – Tottenham 3:1 (kon.) | Sheffield Utd. – Crystal Palace 0:2 (kon.) | Manchester City – Chelsea 1:2 (kon.)
Liverpool – Southampton 2:0 (kon.)
konec
Sheffield United
0:2 (0:1)
Crystal Palace FC
Sobota 08.05.2021, 16:00 • Bramall Lane • Anglická Premier League • 35. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (17:58:36)
     
    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 0:8. Střely mimo: 6:7. Rohy: 5:11. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 11:8.
     
    Je za námi dnešní duel ze spodku tabulky, který nakonec ovládli hostující fotbalisté 2:0. První branku jsme viděli hned ve druhé minutě zápas, na tu druhou jsme museli čekat až do osmdesáté osmé minuty. To se nádhernou individuální akcí prezentoval Eberechi Eze, jenž s pomocí teče dostal balón do sítě. Crystal Palace se tak může radovat ze tří bodů.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Přesto musela být obrana hostujícího celku ještě v pozoru. Oliver Norwood vyslal celkem zajímavý centr na zadní tyč, ale tam stihl zakročit jeden ze soupeřů.
     
    90+1
    Nyní již nejspíše není o co hrát. Domácí dnes nevystřelili ani jednou na bránu, a tak se rozhodně nedá očekávat, že by měli dát nyní dvě branky a srovnat.
     
    90
    Nastavovat se budou tři minuty!
    88. Eberechi EZE - 0:2
     
    88
    Crystal Palace právě vstřelil branku!
    A je definitivně rozhodnuto, hosté totiž přidávají druhou branku! EBERECHI EZE předvedl individuální akci už z poloviny hřiště. Nakonec se s míčem dostal až do vápna, kde otřel svou střelu o jednoho ze soupeřů, a ta zamířila k zadní tyči.
     
    87
    Tentokrát se to hosté snažili dohrát tzv do kuchyně. Jejich akce ale skončila na hranici vápna, kde byla očividná přihrávka sebrána do moci domácích.
     
    86
    A po rohovém kopu jsme se dočkali zakončení. Do vzduchu se nejvýše vyšplhal Gary Cahill, který svou hlavičku namířil přesně doprostřed brány.
     
    85
    Zatím to na nějaké drama nevypadá, i když je to jenom o gól. Crystal Palace se drží na balónu, k tomu navíc ještě vybojovalo další rohový kop.
     
    84
    Jordan Ayew na hřišti ještě není tak dlouho, a tak má hodně sil. Nakonec si poradil s přesilou, načež posunul balón na střed hřiště pro spoluhráče.
     
    83
    Domácí zahrávali přímý kop. Oliver Norwood to vzal na sebe a mířil do horního pravého růžku. Jeho rána nakonec bránu o kousek přestřelila.
     
    81
    David McGoldrick byl v ofsajdu a dnes se nemůže v útočné fázi hry více prosadit. Na druhé straně naopak musel zasahovat Aaron Ramsdale svým skokem.
     
    80
    Střídání v týmu Sheffield United FC: ze hřiště odchází Kean Bryan, přichází John Lundstram.
     
    80
    Do konce zápase nám chybí posledních deset minut. Wilfried Zaha se individuálně dostával do střelecké příležitosti, ale míč mu byl nakonec odpálen.
     
    79
    Sheffield se však nadále sympaticky snaží, ukazuje však, že má letos problémy s ofenzivní částí hry. Přece jen sedmnáct vstřelených branek mluví za vše.

    Denisa Józsová

    Branky: 2. Ch. Benteke (Eze), 88. Eze (Cahill)

    Karty:   38. Norwood (SHU) – 30. J. Ward (CRP), 82. Eze (CRP)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 0:8. Střely mimo: 6:7. Rohy: 5:11. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 11:8.
    Sheffield United: Ramsdale – Basham, Egan (C), Bryan (80. Lundstram) – Baldock, S. Berge (60. Osborn), Norwood, Fleck, E. Stevens – Burke (65. Jebbison), McGoldrick.
    Náhradníci: Foderingham – Lowe, Jagielka, Robinson, Bogle, Lundstram, Osborn, Brewster, Jebbison.

    Crystal Palace FC: Guaita – J. Ward, Kouyaté, Cahill, T. Mitchell – A. Townsend (75. J. Ayew), Milivojević (C), Eze, Schlupp (71. Riedewald) – Zaha, Ch. Benteke.
    Náhradníci: Butland – Dann, van Aanholt, Kelly, James McCarthy, Riedewald, J. Ayew, Mateta, Batshuayi.

    Rozhodčí: Hooper – Smart, Eaton
    ocianews.com