Getafe – Eibar 0:1 (kon.) | Valencia – Valladolid 3:0 (kon.) | Villarreal – Celta Vigo 2:4 (kon.)
Real Madrid – Sevilla 2:2 (kon.)
konec
Real Madrid
2:2 (0:1)
Sevilla FC
Neděle 09.05.2021, 21:00 • Estadio Santiago Bernabéu (Madrid) • Španělská LaLiga • 35. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (22:55:57)
     
    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 9:3. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 8:8.
     
    Je konec! Real Madrid nakonec ubojoval se Sevillou remízu 2:2. Domácí Real Madrid sice rozvlnil síť jako první, ale branka Benzemy nemohla kvůli ofsajdu Odriozoly platit. Na opačné straně uděřil po standardní situaci Fernando. Real mohl vyrovnat ve 32. minutě, ale Benzemovu ránu z otočky hostující brankář vyškrábl. Po změně stran byl domácí Real mnohem aktivněji a dočkal se odměny. Střídající Marco Asensio vyrovnal v 67. minutě. O deset minut později zahrál rukou ve vápně Éder Militao a Ivan Rakitič vrátil hostům vedení. Už to vypadalo, že si Sevilla odveze všechny body, ale Kroos v nastavení otřel svou ránu o Edena Hazarda, který zařídil vyrovnání.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Domácí dokonce mohli rozhodnout o svém triumfu! Na zpětnou přihrávku si naběhl Casemiro, který pálil placírkou, jenže technickou střelou těsně minul branku!
     
    90+4
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Domácí Real Madrid se dočkal velmi šťastné branky! Z velké dálky napřáhl Toni Kroos který vyslal přízemní ránu a od nohy EDENA HAZARDA se míč odrazil mimo dosah brankáře!
     
    90+4
    Gólman hostujícího celku nakopl míč na polovinu hřiště, jenže tam se k jeho nákopu dostal jen domácí středopolař Casemiro, který míč odkopl na pravou stranu.
     
    90+3
    Hostující brankář Jasín Bunú vystartoval ven z branky a dokráčel si pro nadýchaný centr z levé strany hrací plochy. Gólman Sevilly dnes podává skvělý výkon.
     
    90+2
    Federico Valverde se po levé straně dostal do blízkosti velkého vápna, jenže si míč nedokázal prohodit kolem statického soupeře a přišel o možnost odcentrovat.
     
    90+1
    Nastavuje se šest minut!
     
    90
    Domácí se v závěru dnešního souboje prakticky nemohou dostat do tlaku. Naopak fotbalisté hostující Sevilly získávají jeden odražený míč za druhým.
     
    89
    Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Ivan Rakitić, přichází Óliver Torres.
    Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Lucas Ocampos, přichází Luuk de Jong.
     
    88
    Toni Kroos potáhl míč do blízkosti velkého vápna a vyslal nadýchaný centr. Ani jeden z dobíhajících hráčů v bílém na jeho pobídku nedosáhl.
     
    87
    Casemiro poslal nákop na pravou stranu, kam spěchal Eden Hazard, jenže zadáci v červeném se opět stačili srovnat na hranici velkého vápna.
     
    86
    Óscar Rodríguez byl faulován Odriozolou na polovině hrací plohy a vůbec se mu nechce zpátky na nohy. Sevilla nasbírá další cenné sekundy.
     
    85
    Real se stále tlačí na polovinu Sevilly, jenže obrana hostujícího celku stojí v pevném bloku. Domácí si jen těžko hledají cestičku do blízkosti šestnáctky.
     
    84
    Toni Kroos se hnal vpřed středem hrací plochy, ale střídající Gudelj se mu čistým skluzem položil pod nohy a akci Realu Madrid dokázal zastavit.
     
    83
    Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Suso, přichází Óscar Rodríguez.
    Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Joan Jordán, přichází Nemanja Gudelj.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 67. Asensio (Kroos), 90+4. E. Hazard (Kroos) – 22. Fernando (Rakitić), 78. Rakitić (pen.)

    Karty:   21. Casemiro (REA) – 57. Suso (SEV)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 9:3. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 8:8.
    Real Madrid: Courtois – Odriozola Arzallus, Militao, Nacho Fernández, Marcelo (66. Gutiérrez) – Modrić (66. Asensio), Casemiro, Kroos – Valverde, Benzema, Vinícius Júnior (79. E. Hazard).
    Náhradníci: Lunin, Altube – M. Díaz, Blanco, Isco, E. Hazard, Rodrygo, Gutiérrez, Asensio.

    Sevilla FC: Bunú – Navas, Koundé, Diego Carlos, Acuňa – Rakitić (89. Ó. Torres), Fernando, Jordán (83. Gudelj) – Suso (83. Óscar Rodríguez), Ocampos (89. L. de Jong), A. Gómez (57. Nasjrí).
    Náhradníci: Díaz, Vaclík – L. de Jong, Nasjrí, Rekik, Óscar Rodríguez, Aleix Vidal, F. Vázquez, Gudelj, Sergi Gómez, Escudero, Ó. Torres.

    Rozhodčí: J. Martínez – Prieto, M. Martínez
    thejrc.org