Getafe – Eibar 0:1 (kon.) | Valencia – Valladolid 3:0 (kon.) | Villarreal – Celta Vigo 2:4 (kon.)
Real Madrid – Sevilla 2:2 (kon.)
konec
Villarreal CF
2:4 (1:3)
Celta de Vigo
Neděle 09.05.2021, 18:30 • Estadio de la Cerámica (Villarreal) • Španělská LaLiga • 35. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (20:37:35)
     
    Celta v dramatickém utkání přehrála favorizovaný Villarreal 4:2 a do tabulky vybojovala cenné tři body.

    Hosté nakročili za vítězstvím už v prvním poločase, v němž vstřelili tři góly. Na trefu Santiho Miny ještě dokázal odpovědět Moisés Gómez, ale před odchodem do kabin za hosty přidal druhý gól Santi Mina, na nějž navázal další proměněnou penaltou Brais Méndez. V průběhu druhého dějství pojistil vítězství Celty Augusto Solari, nejlepší střelec žluté ponorky v sezóně Gerard Moreno už jen korigoval stav zápasu na konečných 2:4.

    Svěřenci kouče Coudeta díky vítězství poskočili na osmou příčku a ještě by mohli zabojovat o evropské poháry, na sedmý Betis momentálně ztrácí čtyři body. Villarreal je šestý, náskok na Betis zůstává jednobodový.
     
    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 7:6. Střely mimo: 6:5. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 11:16.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Celta vybojuje tři body, to už je jisté. Do konce nastaveného času zbývají poslední vteřiny. Domácí zkusili poslední akci, rovněž vzduchem. Paco Alcácer hlavičkoval nepřesně.
     
    90+4
    Rubén Peña našel svým centrem Raúla Albiola. Se slabou hlavičkou zkušeného stopera si Néstor Araujo nedělal těžkou hlavu, kulatý nesmysl odpálil mimo vápno.
     
    90+3
    Polovysoký centr vyslal do pokutového území Manu Trigueros. Těsně před Danielem Rabou přizvedl míč Aaron Caricol, akce domácích bude pokračovat rohovým kopem.
     
    90+2
    Ramiro Funes Mori ukradl slibnou příležitost Gerardu Morenovi. Ten si zřejmě na spoluhráče nezakřičel, argentinský stoper hlavičkoval ze záklonu pouze do náruče Villara.
     
    90+1
    Šance Villarrealu na remízu stále žije. S míčem na kopačkách však momentálně operuje hostující Celta, jež aktuálně kontroluje průběh střetnutí.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby pět minut.
     
    89
    Zápas se hodně kouskuje. Tentokráte vytasil arbitr Medié žlutou kartu pro Yeremiho Pina, domácí fotbalista ve snaze zabránit rychlému brejku zatáhl za dres Méndeze.
     
    88
    Facundo Ferreyra za dnešní výkon určitě pochválený nebude. Na hřišti strávil pouhých deset minut, po skluzu do Peni vyfasoval druhou žlutou, a tedy následně červenou kartu.
     
    87
    Villarreal právě vstřelil branku!
    A pomyslnou jiskru GERARD MORENO zažehl! V průběhu rozběhu pozastavil a nakonec vypálil nechytatelně do pravé šibenice ze svého pohledu. Villar na balón nedosáhl.
     
    86
    V silném lijáku nařídil rozhodčí Medié pokutový kop! Balón si na bílý puntík okamžitě postavil Gerard Moreno, domácí ještě živí jiskřičku naděje.
     
    85
    Konzultace se protahuje. Nakonec VAR poslal rozhodčího k obrazovce, aby si na inkriminovaný okamžik udělal vlastní názor.
     
    84
    Odpískání pokutového kopu se dožadoval Daniel Raba, který podle svého mínění trefil do horní končetiny Vázqueze. Probíhá komunikace arbitra Mediého s videorozhodčím.
     
    83
    Individuální akce Gerardu Morenovi vůbec nevyšla. Dva protihráče obešel, jenže při snaze o přihrávku poslal míč Alcácerovi na paty, Španěl vzápětí hrací předmět neudržel.
     
    82
    Na malý moment navštívil útočnou polovinu Facundo Ferreyra. Sám proti třem ovšem neměl šanci na úspěch, kličku po levé ruce bez problémů vypíchl Albiol.
     
    81
    Emeryho družina sice kombinuji na útočné polovině, ale v průběhu druhé půle ještě neměla jedinou pořádnou příležitost. Početná obrana dělá žluté ponorce obrovské problémy.
     
    80
    Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. O vítězi není pochyb. Překvapivě jím bude hostující Celta Vigo, která udělila favorizovanému Villarealu tvrdou lekci z efektivity.
     
    79
    Kartu žluté barvy inkasoval Facundo Ferreyra poté, co nepobyl na hřišti ani minutu. Potrestání se dočkal za šlapák, pravačkou bolestivě trefil na lýtko Albiola.
     
    78
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Nolito, přichází Jordan Holsgrove.
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Santiago Mina, přichází Facundo Ferreyra.
     
    77
    Ruce v dlaních schoval Daniel Raba. Do vnitra velkého pokutového území obdržel výbornou přihrávku, ale vzápětí pravačkou trefil vlastní levačku.
     
    76
    Iván Villar zbystřil, ovšem zasahovat nemusel. Rubén Peña zkusil vypálit, ale obranný val neprostřelil, zasáhl jen nataženou pravačku jednoho ze stoperů.
     
    75
    Další příležitost mají hráči žluté ponorky z volného přímého kopu. U pravé lajny podržel kulatý nesmysl Francis Coquelin, nedovoleným zákrokem jej atakoval Néstor Araujo.
     
    74
    S dlouhým nákopem Albiola si Gerard Moreno těžkou hlavu nedělal. Po rychlém zpracování zkusil přelobovat vyběhnuvšího gólmana, ale vystřelil hodně slabě, Villar dokázal zacouvat a míč udržet v rukavicích.
     
    73
    Obrannou složku domácího mužstva podpořil Brais Méndez. A právě on přečetl úmysl Funese Moriho, přízemní nahrávku na Rabu překazil.
     
    72
    Aidoo tentokráte v činnosti, jež mu jde výrazně lépe, v obraně. Vystartoval proti Gerardu Morenovi, hlavou šikovně sklepl balón pro Triguerose.
     
    71
    Přenesení hry v podání Kevina Vázqueze nemělo chybu. Joseph Aidoo si věděl rady se zpracováním, ale nahrávku poslal jenom ke kopačkám protihráče.
     
    70
    V blízkosti rohového praporku dostal hodně volného prostoru na centr Santiago Mina. Hledal Frana Beltrána, jehož těsně přehlavičkoval Albiol.
     
    69
    Herard Moreno mohl střílet, ale ještě hlavou sklepával pod sebe Yeremimu Pinovoi. Te při střele podklouzl, míč prosvištěl těsně vedle levé části brankové konstrukce.
     
    68
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Augusto Solari, přichází Kevin Vázquez.
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Hugo Mallo, přichází Joseph Aidoo.
     
    67
    O žlutou kartu si řekl Manu Trigueros, který na polovině hřiště zajel do kotníků Nolita. Arbitr Medié si v tomto případě vystačil s ústní domluvou.
     
    66
    Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Dani Parejo, přichází Daniel Raba.
    Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Fernando Niño, přichází Paco Alcácer.
     
    65
    Situaci dva na dva řešil Santiago Mina přihrávkou na Santiaga Minu. Tento Španěl si na hattrick ještě bude muset počkat, technický pokus poslal vedle pravé tyče.
     
    64
    Emeryho družina drží balón na kopačkách, ale marně bojuje o založení gólové či velké příležitosti. Obranná řada Celty pokračuje ve výborném výkonu.
     
    63
    Levou stranou utekl svému osobnímu strážci Rubén Peña. Přízemní pas ovšem nenašel svého adresáta, Aaron Caricol odkopl kulatý nesmysl mimo nebezpečí.
     
    62
    Carlos Domínguez prožívá povedený debut v nejvyšší španělské soutěži. V defenzivě působí jistým dojmem, což má vliv i na výkon vepředu.
     
    61
    Další akci hostů zastavil zdvižený praporek pomezného rozhodčího. V ofsajdovém postavení se nechal nachytat Fran Beltrán, past sklapla včas.
     
    60
    Hodina střetnutí je pryč, do konce základní hrací doby zbývá posledních třicet minut. Celta disponuje třígólovým vedením a má blízko zisku cenných tří bodů.
     
    59
    Na hráčích Villarrealu je viditelná obrovská frustrace z výsledku. Nelze říci, že by fotbalisté ve žlutých dresech byli horším týmem, dostávají ale tvrdou lekci z efektivity.
     
    57
    Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
    S největší pravděpodobností je rozhodnuto. Caricol centrem naslepo oslovil AUGUSTA SOLARIHO, který se nenechal dvakrát pobízet. Vystřelil z prvního doteku a podél Asenjovy pravé nohy poslal míč do sítě.
     
    57
    Úmysl dobrý, realizace pokulhávala. Aaron Caricol Manu Trigueros proběhl mezi dvěma protihráči, jenže pak vyslal pomalý pas, který špičkou kopačky vystihl Nolito.
     
    56
    Brzy Gerard Moreno obdržel nahrávku. Stál ovšem zády k bráně, pod tlakem dokázal alespoň nastřelit Beltrána a vybojovat autové vhazování.
     
    55
    Do hry nastoupil nejlepší střelce Villarrealu v sezóně, a sice Gerard Moreno. Bude zajímavé sledovat, jestli s jeho příchodem domácí zkvalitní bídnou koncovku.
     
    54
    Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Étienne Capoue, přichází Francis Coquelin.
    Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Moisés Gómez, přichází Gerard Moreno.
     
    53
    Kombinace na jeden dotek Celtě v defenzivních řadách vyšla. Trojice fotbalistů ve žlutých dresech jen bezmocně sledovala, jak si s nimi soupeři hrají.
     
    52
    Po pravé lajně naběhl za defenzivní linii Rubén Peña. Těžko říct, zda chtěl centrovat nebo střílet. Vyrobil něco mezi, míč doputoval do zámezí.
     
    51
    Při presinku vyvinul Manu Trigueros přílišnou agresivitu. Do souboje s Caricolem přiběhl pozdě, navíc ho nepříjemně trefil loktem.
     
    50
    Rubén Peña sprintoval po lajně, přesto nedokázal zachytit příliš dlouhou nahrávku Funese Moriho. Míč zpracoval až za postranní čárou.
     
    49
    Podle očekávání hráči žluté ponorky drží kulatý nesmysl na útočné polovině. Celta naopak hraje více do defenzivy, tři body by byly velkým úspěchem.
     
    48
    Moreno mohl skórovat krátce po příchodu na trávníku. Do pokutového území dostal nahrávku od Pareja, levačkou však z první trefil jenom obránce.
     
    47
    Zatímco hostující trenér Couder vyslal do druhého poločasu totožnou jedenáctku, tak domácí kouč Emery jednu změnu udělal. Často chybujícího Estupiñána nahradil Albertem Morenem.
     
    46
    Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Pervis Estupiñán, přichází Alberto Moreno.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 19:38.
     
    Dlouhý první poločas nabídl hned několik kontroverzních situací a také čtyři góly, nestranného fanouška utkání mezi Villarream a Celtou Vigo nudit rozhodně nemůže.

    Hosty poslal do vedení v 19. minutě hlavičkující Santi Mina, o šest minut později se na druhé straně prosadil stejným způsobem Moisés Gómez. Hostí si vzali náskok zpět krátce po půl hodině střetnutí, kdy nařízenou penaltu proměnil znovu Santi Mina. Následně byl vyloučen hostující stoper Néstor Araujo, ale po shlédnutí opakovaných záběrů rozhodčí přehodnotil původní stanovisko a udělil obránci kartu žluté barvy. V nastaveném čase úvodního dějství následně arbitr Medié nařídil přímý kop ve prospěch Celty, avšak po konzultaci s videorozhodčím mu bylo oznámeno, že k faulu došlo uvnitř pokutového území. Hosté tak zahrávali druhou penaltu, tu tentokráte přetavil v gól sám faulovaný Brais Méndez.
     
    45+7
    První poločas skončil.
     
    45+7
    A druhá červená karta pro hráče z lavičky! Pusu na špacír si pustil Mario Gaspar, jehož potkal stejný trest, jako před pár minutami Rulliho.
     
    45+6
    A další domluva s videorozhodčím. Nyní se řešilo, zda Aaron Caricol nezahrál ve vlastním pokutovém území rukou. Nezahrál, Iván Villar může v klidu odkopávat.
     
    45+5
    Úvodní dějství rozhodně nenudí. Na gól do šatny mohl najít odpověď Rubén Peña, po centru Pareja ovšem hlavičkoval o pár čísel nad břevno.
     
    45+4
    Na střídačce Villarrealu to vře. Červenou kartu obdržel náhradní gólman Gerónimo Rulli. Sergio Asenjo si tak bude muset dávat o to větší pozor, aby nedostal druhou žlutou, jinak by do brány musel některý hráč z pole.
     
    45+3
    Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
    Mina tentokráte kolegiálně přenechal penaltu BRAISOVI MÉNDEZOVI. Faulovaný fotbalista zvolil pomalejší rozběh a nakonec vypálil nechytatelně po zemi k pravé tyči. Asenjo vystihl směr střely, přesto neměl šanci zakročit.
     
    45+3
    Videorozhodčí dnes hraje velkou roli. Po konzultaci s ním arbitr Medié odpískal penaltu, protože k zákroku došlo uvnitř pokutového území.
     
    45+2
    Místo toho nebezpečná příležitost na druhé straně. Těsně před šestnáctkou středopolař Étienne Capoue podrazil Méndeze, hosté mají k dispozici přímý kop z ideální vzdálenosti od brány.
     
    45+1
    Ramiro Funes Mori spálil obrovskou příležitost na vyrovnání. Stoper dostal nahrávku hlavičkou před úplně prázdnou bránu, z metru však trestuhodně přestřelil!
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec prvního poločasu pět minut.
     
    44
    Néstor Araujo zůstává ve hře. Medié po shlédnutí opakovaných záběrů přehodnotil své původní rozhodnutí a místo červené karty udělil obránci žlutou kartu.
     
    43
    Hostující stoper šel do souboje nesmyslně, to je bez debat. V jeho prospěch by ovšem mohla hrát skutečnost, že soupeře trefil jenom lehce.
     
    42
    Že by Araujo na hrací ploše ještě setrval? Po konzultaci s videorozhodčím se jde arbitr Medié podívat na obrazovku, dnes již podruhé.
     
    41
    Celta vede, ale nyní jde do deseti! Na mokrém povrchu podklouzl stoper Néstor Araujo, jenž nesmyslně skočil a měl velké štěstí, že pouze škrtl Pinovo pravé koleno. Červená karta je přísná, ale rozhodčí si ji obhájí.
     
    40
    Hugo Mallo rozehrál autové vhazování rychle, což se arbitrovi Mediému nelíbilo. Celý proces nechal opakovat a Estupiñána poslal dále od házejícího.
     
    39
    Fotbalisté ve žlutých dresech přesunuli kombinaci na útočnou polovinu. Yeremi Pino mohl střílet, ale nakonec ještě posouval míč Niňovi, před nímž zasáhl gólman Villar.
     
    38
    Santi Mina zdviženým palcem pravé ruky poděkoval za dobře myšlenou nahrávku Beltránovi. Avšak neběžel za ní, protože pozdě vybíhal z ofsajdové pozice.
     
    37
    Střílený centr Pareja zamířil na bránu. Iván Villar situaci pořádně podcenil, když míč nedokázal zkrotit a měl velké štěstí, že jej vyrazil k nohám spoluhráče.
     
    36
    S rychlou odpovědí chtěl tentokráte přispěchat Fernando Niño. Měl ovšem velké problémy při zpracování, čehož využil k zisku balónu Fran Beltrán.
     
    34
    Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
    K exekuci „desítky“ se postavil SANTI MINA. S hlavou nahoře do poslední chvíle sledoval gólmana, aby mu nakonec poslal míč na opačnou stranu.
     
    33
    Tak pozor! Hlavní rozhodčí vyhodnotil situaci jako nedovolený zákrok Sergia Asenja, jenž obdržel žlutou kartu a za pár chvil bude čelit penaltě.
     
    33
    Fotbalisté o sobě vůbec nevěděli. Domácí gólman trefil soka do hlavy loktem, při tvrdém nárazu si však nejspíše ublížil i sám.
     
    32
    Po centru z pravé strany došlo k nepříjemnému střetu mezi domácím gólmanem Asenjem a hostujícím Hugem Mallem. Oba hráči jsou v péči lékařů.
     
    31
    Protiútok Celty táhl středem pole Nolito. Průnikovým pasem oslovil Caricola, ten ovšem v rychlostním souboji nestačil na rozběhnutého Moriho.
     
    30
    Akce Villarrealu pokračovala rohovým kopem. Po rozehrávce na krátko obdržel pas na hranici šestnáctky Dani Parejo, střelu z první poslal pouze do Nolita.
     
    29
    Iván Villar musel být v pozoru proti pokusu Pina, který mířil k bližší tyči. Hostující strážce svatyně balón vyboxoval mimo hrací plochu.
     
    28
    Zaváhání Funese Moriho nepotrestal Santi Mina. Balón sice získal, ale vzápětí neuspěl v souboji proti zkušenému Albiolovi.
     
    27
    Zápas tak začíná prakticky od začátku. Favoritem bezpochyby zůstávají domácí fotbalisté, kteří bojují o účast v příštím ročníku Evropské ligy.
     
    25
    Villarreal právě vstřelil branku!
    Fotbalisté žluté ponorky bleskově vyrovnávají! Peña na pravé straně zamotal nohy dvěma protihráčům. Následný centr poslal na hlavu MOISÉSE GÓMEZE, ten poslal balón mimo dosah pravé ruky Villara.
     
    24
    Z rohového kopu hosté nevstřelili druhý gól. Adresátem centru byl Augusto Solari, toho ovšem o pár centimetrů přeskočil Ramiro Funes Mori.
     
    23
    Mina je při chuti. Nyní prověřil pozornost gólmana dalekonosným projektilem a Asenjo měl velké starosti, míč vyrazil nad břevno.
     
    22
    Arbitr Medié si prohlédl situaci z několika úhlů a nakonec se rozhodl ponechat gól v platnosti, Santi Mina se neradoval zbytečně.
     
    21
    Tak pozor. Hlavní rozhodčí jde ještě gólovou situaci přezkoumat na obrazovku. Řešit se bude střet Nolita a Triguerose v blízkosti poloviny hřiště.
     
    19
    Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
    Ve Villarrealu se schyluje k překvapení, hosté vedou! Z levé strany přiletěl do šestnáctky centr z kopačky Caricola, který si našel SANTI MINA, hlavičku umístil nechytatelně k pravé tyči.
     
    18
    Za obranu si na pas Moriho naběhl Yeremi Pino. Z pravé strany spálil tutovku, z dobré pozice vypálil těsně vedle levé tyčky.
     
    17
    Hostující stoper Néstor Araujo zvládl udržet na zádech Triguerose, načež dokonce po lajně zapojil do hry Caricola. Jeho nahrávka skončil v zámezí.
     
    16
    Odvážná přihrávka Pareja s velkým štěstím doputovala až k Albiolovi. Blízko vypíchnutí míče měl Beltrán, na míč těsně nedosáhl.
     
    15
    Z velkého úhlu vypálil Yeremi Pino. Pokusem na přední tyč Villara nepřekvapil, gólman nadvakrát projektil zpacifikoval.
     
    14
    Další střelecký pokus Celty obstaral Denis Suárez. Balón napálil z dvaceti metrů, ale i on, podobně jako Nolito, těsně přestřelil.
     
    13
    Pervis Estupiñán vyzval k souboji jeden na jednoho Caricola. Kličku vymyslel hodně naivní, soupeř mu bez problémů vypíchl míč z pod kopaček.
     
    12
    Blízko vedoucímu gólu měl Nolito. Zkušený španělský fotbalista obdržel nahrávku na hranici vápna, z první vypálil pravačkou těsně nad horní tyč.
     
    11
    Dlouhý balón Daniho Pareja letěl na Manuho Triguerose. Ten na kulatý nesmysl čekal marně, ve skluzu totiž skvěle zasáhl Fran Beltrán.
     
    10
    Z poloviny hřiště vyslal Raúl Albiol malou domů brankáři. Nechtěl nic riskovat. S8m neměl komu nahrát a na kličku proti blížícímu se Caricolovi si netroufl.
     
    9
    Na centr Nolita k přední tyči naskočil Santiago Mina. Nebezpečná hlavička mířila nebezpečně k bližší tyči, Asenjo šel včas na zem, aby zasáhl.
     
    8
    Výbornou práci odvedl Brais Méndez. Po pravé straně pronikl až do poutového území, načež nastřelil clonícího Moriho a vybojoval rohový kop.
     
    7
    Ve hře ještě udržel míč sprintující Ramiro Funes Mori. Na dlouhou nohu píchl míč před sebe, bránící Aaron Caricol v osobním souboji přetlačil Pareja.
     
    6
    Araujo v roli rozehrávače hodně dlouho váhal s nahrávkou. Nakonec se otočil čelem k bráně a před Pinem předal balón gólmanovi na poslední chvíli.
     
    5
    První žlutou kartu obdržel už v páté minutě domácí bek Pervis Estupiñán. Ten zbytečně dohrál Solariho, jemuž bolestivě přišlápl pravou nohu.
     
    4
    Capoue tentokráte v roli nahrávače, když po lajně uvolnil beka Pervise Estupiñána. Tomu zkřížil cestu Néstor Araujo, ve skluzu poslal míč do zímezí.
     
    3
    Velmi brzy musel předvést těžký zákrok Iván Villar. Na šestnáctku obdržel nahrávku z druhé vlny nabíhající Étienne Capoue, utaženou placírkou na gólmana nevyzrál.
     
    2
    Domácí vstoupili do utkání v tradičních žlutý dresech. Fotbalisté hostující Celty Vigo pro dnešní ligové střetnutí oblékli barvy světle modré.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Villarreal CF: Asenjo – Peña, Albiol, Ra. Funes Mori, Estupiñán – Trigueros, Capoue, Parejo – Pino, Niño, Moisés Gómez.
    Náhradníci: Rulli – Alcácer, Pedraza, Bacca, Baena, Coquelin, J. Costa, M. Gaspar, A. Moreno, G. Moreno, Raba, P. Torres.

    Real Club Celta de Vigo: Villar – Mallo, N. Araujo, Domínguez, Caricol – Beltrán – Solari, Denis Suárez, Nolito – Méndez, S. Mina.
    Náhradníci: Sequeira – Aidoo, Aspas, Ferreyra, Holsgrove, Carreira, Perez, K. Vázquez, Juncà, Sotelo.

    Rozhodčí: Medié – Barranco, Méndez.
     
    Real Club Celta de Vigo

    Fotbalisté Celty Vigo mohou odehrát zbytek sezóny v poklidném duchu. Sice i oni mají možnost zabojovat o evropské poháry, ale už jen teoretickou. Na Villarreal ztrácí osm bodů, na Betis šest. Museli by tak zbylé utkání vyhrát a přitom spoléhat na zaváhání pohárových adeptů. Coudetova družina drží sérii dvou vyhraných ligových střetnutí v řadě, po vítězství 2:1 nad Osasunou zdolala 2:0 Levante. Střeleckou produktivitu celku vede Iago Aspas s třinácti trefami.
     
    Villarreal CF

    Villarreal usiluje o pozici zajišťující postup do Evropské ligy. Zatím drží šestou příčku, která by tuto skutečnost zaručovala, ale ze sedmého místa ještě lze očekávat od Betisu, jenž ztrácí jediný bod a za současné situace by se kvalifikoval „pouze“ do Evropské konferenční ligy. Svěřenci kouče Emeryho minulý týden přerušili nelichotivou bilanci dvou ligových porážek v řadě, když doma porazili 1:0 Getafe. K tomu postoupili do finále Evropské ligy, v semifinále vyřadili celkovým skóre 2:1 Arsenal. Nejlepším střelcem týmu je Gerard Moreno s šestadvaceti góly.
     
    Všem fanynkám a fanouškům fotbalu přeju krásný nedělní podvečer. Vítám vás při sledování 35. kola španělské La Ligy, u zápasu mezi Villarrealem a Celou Vigo.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

    Milan Huppert

    Branky: 25. Moisés Gómez (Peña), 87. G. Moreno (pen.) – 19. S. Mina (Caricol), 34. S. Mina (pen.), 45+3. Méndez (pen.), 57. Solari (Caricol)

    Karty:   5. Estupiñán (VLR), 33. Asenjo (VLR), 89. Pino (VLR) – 44. N. Araujo (CVG), 79. Ferreyra (CVG)   88. Ferreyra (CVG)   45+4. Rulli (VLR), 45+7. M. Gaspar (VLR)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 7:6. Střely mimo: 6:5. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 11:16.
    Villarreal CF: Asenjo – Peña, Albiol, Ra. Funes Mori, Estupiñán (46. A. Moreno) – Trigueros, Capoue (54. Coquelin), Parejo (66. Raba) – Pino, Niño (66. Alcácer), Moisés Gómez (54. G. Moreno).
    Náhradníci: Rulli – Alcácer, Pedraza, Bacca, Baena, Coquelin, J. Costa, M. Gaspar, A. Moreno, G. Moreno, Raba, P. Torres.

    Celta de Vigo: Villar – Mallo (68. Aidoo), N. Araujo, Domínguez, Caricol – Beltrán – Solari (68. K. Vázquez), Denis Suárez, Nolito (78. Holsgrove) – Méndez, S. Mina (78. Ferreyra).
    Náhradníci: Sequeira – Aidoo, Aspas, Ferreyra, Holsgrove, Carreira, Perez, K. Vázquez, Juncà, Sotelo.

    Rozhodčí: Medié – Barranco, Méndez
    thejrc.org