Getafe – Eibar 0:1 (kon.) | Valencia – Valladolid 3:0 (kon.) | Villarreal – Celta Vigo 2:4 (kon.)
Real Madrid – Sevilla 2:2 (kon.)
konec
Villarreal CF
2:4 (1:3)
Celta de Vigo
Neděle 09.05.2021, 18:30 • Estadio de la Cerámica (Villarreal) • Španělská LaLiga • 35. kolo
Předzápasové kurzy
     
    89
    Zápas se hodně kouskuje. Tentokráte vytasil arbitr Medié žlutou kartu pro Yeremiho Pina, domácí fotbalista ve snaze zabránit rychlému brejku zatáhl za dres Méndeze.
     
    88
    Facundo Ferreyra za dnešní výkon určitě pochválený nebude. Na hřišti strávil pouhých deset minut, po skluzu do Peni vyfasoval druhou žlutou, a tedy následně červenou kartu.
     
    87
    Villarreal právě vstřelil branku!
    A pomyslnou jiskru GERARD MORENO zažehl! V průběhu rozběhu pozastavil a nakonec vypálil nechytatelně do pravé šibenice ze svého pohledu. Villar na balón nedosáhl.
     
    86
    V silném lijáku nařídil rozhodčí Medié pokutový kop! Balón si na bílý puntík okamžitě postavil Gerard Moreno, domácí ještě živí jiskřičku naděje.
     
    79
    Kartu žluté barvy inkasoval Facundo Ferreyra poté, co nepobyl na hřišti ani minutu. Potrestání se dočkal za šlapák, pravačkou bolestivě trefil na lýtko Albiola.
     
    78
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Nolito, přichází Jordan Holsgrove.
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Santiago Mina, přichází Facundo Ferreyra.
     
    68
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Augusto Solari, přichází Kevin Vázquez.
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Hugo Mallo, přichází Joseph Aidoo.
     
    66
    Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Dani Parejo, přichází Daniel Raba.
    Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Fernando Niño, přichází Paco Alcácer.
     
    57
    Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
    S největší pravděpodobností je rozhodnuto. Caricol centrem naslepo oslovil AUGUSTA SOLARIHO, který se nenechal dvakrát pobízet. Vystřelil z prvního doteku a podél Asenjovy pravé nohy poslal míč do sítě.
     
    54
    Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Étienne Capoue, přichází Francis Coquelin.
    Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Moisés Gómez, přichází Gerard Moreno.
     
    46
    Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Pervis Estupiñán, přichází Alberto Moreno.
     
    45+7
    A druhá červená karta pro hráče z lavičky! Pusu na špacír si pustil Mario Gaspar, jehož potkal stejný trest, jako před pár minutami Rulliho.
     
    45+4
    Na střídačce Villarrealu to vře. Červenou kartu obdržel náhradní gólman Gerónimo Rulli. Sergio Asenjo si tak bude muset dávat o to větší pozor, aby nedostal druhou žlutou, jinak by do brány musel některý hráč z pole.
     
    45+3
    Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
    Mina tentokráte kolegiálně přenechal penaltu BRAISOVI MÉNDEZOVI. Faulovaný fotbalista zvolil pomalejší rozběh a nakonec vypálil nechytatelně po zemi k pravé tyči. Asenjo vystihl směr střely, přesto neměl šanci zakročit.
     
    45+3
    Videorozhodčí dnes hraje velkou roli. Po konzultaci s ním arbitr Medié odpískal penaltu, protože k zákroku došlo uvnitř pokutového území.
     
    45+1
    Ramiro Funes Mori spálil obrovskou příležitost na vyrovnání. Stoper dostal nahrávku hlavičkou před úplně prázdnou bránu, z metru však trestuhodně přestřelil!
     
    44
    Néstor Araujo zůstává ve hře. Medié po shlédnutí opakovaných záběrů přehodnotil své původní rozhodnutí a místo červené karty udělil obránci žlutou kartu.
     
    41
    Celta vede, ale nyní jde do deseti! Na mokrém povrchu podklouzl stoper Néstor Araujo, jenž nesmyslně skočil a měl velké štěstí, že pouze škrtl Pinovo pravé koleno. Červená karta je přísná, ale rozhodčí si ji obhájí.
     
    34
    Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
    K exekuci „desítky“ se postavil SANTI MINA. S hlavou nahoře do poslední chvíle sledoval gólmana, aby mu nakonec poslal míč na opačnou stranu.
     
    33
    Tak pozor! Hlavní rozhodčí vyhodnotil situaci jako nedovolený zákrok Sergia Asenja, jenž obdržel žlutou kartu a za pár chvil bude čelit penaltě.
     
    25
    Villarreal právě vstřelil branku!
    Fotbalisté žluté ponorky bleskově vyrovnávají! Peña na pravé straně zamotal nohy dvěma protihráčům. Následný centr poslal na hlavu MOISÉSE GÓMEZE, ten poslal balón mimo dosah pravé ruky Villara.
     
    19
    Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
    Ve Villarrealu se schyluje k překvapení, hosté vedou! Z levé strany přiletěl do šestnáctky centr z kopačky Caricola, který si našel SANTI MINA, hlavičku umístil nechytatelně k pravé tyči.
     
    5
    První žlutou kartu obdržel už v páté minutě domácí bek Pervis Estupiñán. Ten zbytečně dohrál Solariho, jemuž bolestivě přišlápl pravou nohu.

    Milan Huppert

    Branky: 25. Moisés Gómez (Peña), 87. G. Moreno (pen.) – 19. S. Mina (Caricol), 34. S. Mina (pen.), 45+3. Méndez (pen.), 57. Solari (Caricol)

    Karty:   5. Estupiñán (VLR), 33. Asenjo (VLR), 89. Pino (VLR) – 44. N. Araujo (CVG), 79. Ferreyra (CVG)   88. Ferreyra (CVG)   45+4. Rulli (VLR), 45+7. M. Gaspar (VLR)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 7:6. Střely mimo: 6:5. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 11:16.
    Villarreal CF: Asenjo – Peña, Albiol, Ra. Funes Mori, Estupiñán (46. A. Moreno) – Trigueros, Capoue (54. Coquelin), Parejo (66. Raba) – Pino, Niño (66. Alcácer), Moisés Gómez (54. G. Moreno).
    Náhradníci: Rulli – Alcácer, Pedraza, Bacca, Baena, Coquelin, J. Costa, M. Gaspar, A. Moreno, G. Moreno, Raba, P. Torres.

    Celta de Vigo: Villar – Mallo (68. Aidoo), N. Araujo, Domínguez, Caricol – Beltrán – Solari (68. K. Vázquez), Denis Suárez, Nolito (78. Holsgrove) – Méndez, S. Mina (78. Ferreyra).
    Náhradníci: Sequeira – Aidoo, Aspas, Ferreyra, Holsgrove, Carreira, Perez, K. Vázquez, Juncà, Sotelo.

    Rozhodčí: Medié – Barranco, Méndez
    thejrc.org