NHL
Toronto – Montreal 3:2 (kon.) | Winnipeg – Ottawa 2:4 (kon.) | Washington – Philadelphia 2:1 (po pr.)
Columbus – Detroit 5:4 (po pr.) | NY Islanders – New Jersey 5:1 (kon.) | Florida – Tampa 5:1 (kon.)
Nashville – Carolina 3:1 (kon.) | Minnesota – Anaheim 4:3 (po pr.) | Los Angeles – Colorado 2:3 (kon.)
Vegas – St. Louis 4:1 (kon.) | Edmonton – Vancouver 4:3 (kon.) | San Jose – Arizona 4:5 (po pr.)
konec
Nashville Predators
3:1 (0:0, 1:0, 2:1)
Carolina Hurricanes
Neděle 09.05.2021, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:57 Erik HAULA - 3:1
     
    58:57
    Nashville právě vstřelil branku!
    Je tu potvrzení o dnešním vítězi. Střelu jednoho z hostů zblokoval na modré čáře ERIK HAULA, ke kterému se následně i odrazil puk a domácí útočník poslal kotouč do odkryté branky. Bez asistence.
    49:07 Morgan GEEKIE - 2:1
     
    49:07
    Carolina právě vstřelila branku!
    Hosté se rozhodně nevzdávají a snižují na rozdíl jediné branky. Steven Lorentz se dostal k puku na středu útočného pásma, poté si nádherně položil k ledu Haulu a mezi jeho nohama poslal nahrávku před prázdnou branku pro MORGANA GEEKIEHO a ten v klidu zametl puk do sítě. Asistence: Steven Lorentz.
    47:41 Luke KUNIN - 2:0
     
    47:41
    Nashville právě vstřelil branku!
    Máme tu druhou branku dnešního zápasu a zdá se, že Nashville našel svého hrdinu. Mikael Granlund dostal puk na útočnou modrou čáru a od ní vysunul dopředu LUKEA KUNINA, jehož krásné zakončení na zadní tyčku skončilo podruhé v zápase v brance. Asistence: Mikael Granlund, Ryan Ellis.
    32:27 Luke KUNIN - 1:0
     
    32:27
    Nashville právě vstřelil branku!
    Máme tu první branku zápasu po polovině hrací doby. Mikael Granlund si dobře zpracoval nahrávku na útočné modré a poté nádherně našel mezi dvěma soupeři bekhendem LUKEA KUNINA, který se dostal za ně a bekhendovou částí hole zasunul puk do sítě. Asistence: Mikael Granlund, Mattias Ekholm.

    Ondřej Černý

    Branky a nahrávky: 33. Kunin (Mikael Granlund, Ekholm), 48. Kunin (Mikael Granlund, Ellis), 59. Haula – 50. Geekie (Lorentz)


    Nashville Predators: Saros (Rinne) – Ellis (A), Josi (C), A. Carrier, Ekholm (A), Fabbro, Harpur – Tolvanen, Johansen, F. Forsberg – Kunin, Mikael Granlund, Järnkrok – Duchene, Haula, Cousins – Jeannot, Sissons, Trenin.
    Carolina Hurricanes: Nedeljkovic (Mrázek) – D. Hamilton, Slavin (A), Pesce, Skjei, Hakanpää, Bean – T. Teräväinen, Aho, A. Svečnikov – Nečas, Trocheck, Niederreiter – Fast, J. Staal (C), Foegele – Geekie, Lorentz, Martinook.

    Rozhodčí: St. Laurent, Hanson – MacPherson, Pancich
    thejrc.org