Rusko – Bulharsko 1:0 (kon.) | Wales – Albánie 0:0 (kon.) | Černá Hora – Izrael 1:3 (kon.)
Švédsko – Arménie 3:1 (kon.)
konec
Wales
0:0 (0:0)
Albánie
Sobota 05.06.2021, 18:00 • Cardiff City Stadium • Mezinárodní přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (19:58:04)
     
    Přípravné utkání mezi Walesem a Albánií skončilo bezbrankovou remízou. Jak samotné skóre napovídá, tak zápas nebyl příliš atraktivní. Za celých devadesát minut byla k vidění jediná šance, která zaváněla gólem, a to když v 73. minutě vypálil Kieffer Moore, jeho tvrdou střelu ovšem brankář Selmani dokázal nadvakrát zpacifikovat.

    Wales se na Euro nenaladil úplně ideálně, roli velkého favorita proti Albánii nepotvrdil a dokonce nevstřelil ani gól. V rámci Eura Velšané sehrají první zápas 12. června proti Švýcarsku. Albánie se na evropský šampionát nekvalifikovala, ale v úterý ji čeká ještě jedno přípravné utkání proti Česku.
     
    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 2:0. Střely mimo: 3:3. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 12:21.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Čitelnou zpětnou nahrávku Jonnyho Williamse vystihl Frédéric Veseli. Mohl podniknout ještě jeden poslední brejk, ale rozhodl neplýtval síly a dlouhým odkopem poslal míč k brankáři.
     
    90+1
    Chris Mepham chtěl hrát dopředu, jenže prostě a jednoduše neměl komu, všichni spoluhráči byli obsazení. Proto jen předal míč stoperskému kolegovi Daviesovi.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby dvě minuty.
     
    89
    Úmysl dobrý, realizace pokulhávala. Berat Djimsiti hledal dlouhým nástřelem za obranu Kallakua, který hrací předmět dostihl mimo hrací plochu.
     
    88
    Domácí kouč Page není spokojený, to je zřejmé. Má založené ruce vbok a své svěřence hlasitým křikem žene dopředu. Času už moc nezbývá.
     
    87
    Možnost podniknout brejk si Sokol Çikalleshi ujít nenechal. Volnějším středem doběhl až k hranici pokutového území soupeře, odkud pravačkou napálil skluzujícího Daviese.
     
    86
    Velšan pokračují ve vytrvalé kombinaci. Albánci vzdali útočné snahy, zbytky sil dávají do udržení bezbrankové remízy.
     
    85
    Rhys Norrington-Davies mohl pokračovat v pohybu vpřed, místo toho nahrál obsazenému Jonnymu Williamsovi. Toho čistým způsobem odstavil Ismajli.
     
    84
    Gareth Bale si všiml, že brankář Selmani stojí poměrně daleko z brány. proto jej zkusil z třiceti metrů překvapivým lobem přehodit, jenže přestřelil i bránu.
     
    83
    I přípravný zápas je plný emocí. To teď potvrdili Chris Mepham a Qazi Laci, kteří po sobě pořvávali a nakonec do sebe vzájemně i strčili. Arbitr Doyle udělil oběma kartu žluté barvy. Tu o pár vteřin později vyfasoval také Amir Abrashi za nemístné poznámky.
     
    82
    Centr na přední tyč se nesetkal s úspěchem. Gareth Bale zbystřil příliš pozdě, před jeho nosem poslal balón mimo jeho dosah Djimsiti.
     
    81
    Potlesk tribun si za bojovnost vysloužil Matthew Smith. V rychlostním souboji předčil Çikalleshiho, načež jej trefil do pravé nohy a vybojoval rohový kop.
     
    80
    Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. Utkání mezi Walesem a Albánií směřuje k bezbrankové remíze, přestože domácí bojují a už si začínají vytvářet nebezpečnější šance.
     
    79
    Harry Wilson zabral a ještě stihl kulatý nesmysl na hrací ploše. Následoval centr do pokutového území, Bale prodloužil balón do země nikoho.
     
    78
    Wayne Hennessey musel být v pozoru poté, co na bránu poslal hlavičku nově příchozí Kallaku. Ta však nebyla vůbec prudká, gólman ji v klidu lapil do rukavic.

    Milan Huppert

    Branky:

    Karty:   37. Brooks (WAL), 58. Norrington-Davies (WAL), 83. Mepham (WAL) – 28. Ismajli (ALB), 37. Manaj (ALB), 83. Laci (ALB), 83. Abrashi (ALB)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 2:0. Střely mimo: 3:3. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 12:21.
    Wales: Hennessey – Ampadu (46. Moore), Mepham, Davies (C) (61. Rodon), N. Williams – Levitt, Allen (61. Smith), Ramsey (61. Wilson), Norrington-Davies – Brooks (76. J Williams), T. Roberts.
    Náhradníci: A. Davies, Ward – Gunter, Rodon, Wilson, Bale, Moore, C. Roberts, J. Williams, Cabango, Colwill, Smith.

    Albánie: Selmani – Ismajli, Kumbulla, Djimsiti – Doka (46. Veseli), Çekiçi (76. Kallaku), Bare (76. Laci), Abrashi (C), Lenjani – Manaj (77. Seferi), Balaj (60. Çikalleshi).
    Náhradníci: Harizaj, Sherri – Hoxhallari, Veseli, Kallaku, Trashi, Seferi, Ajeti, Laci, Çikalleshi, Ramadani.

    Rozhodčí: Doyle – McDonnell, Keegan (IRL)
    bahis siteleri