KFC Komárno – Žilina B 1:1 (kon.) | Púchov – Bardejov 1:1 (kon.) | Skalica – B. Bystrica 0:0 (kon.)
konec
MŠK Púchov
1:1 (0:0)
Partizán Bardejov
sk Sobota 31.07.2021, 17:00 • Mestský štadión Púchov • MONACObet liga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.
     
    Vítam všetkých fanúšikov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá MŠK Púchov a Partizán Bardejov BŠK. Začiatok stretnutia je naplánovaný na 17:00.

    Minulý týždeň sa na Slovensku rozbehol nový ročník futbalovej 2. ligy. V druhej lige sa predstaví 16 mužstiev a je tu viacero nováčikov. Aktéri tohto stretnutia sú už tradičné mužstvá tejto súťaže. Púchov odštartoval sezónu na pôde rezervy MŠK Žilina a zrodila sa remíza 2:2. Bardejov začínal nový ročník doma a podľahol Šamorínu 0:1, takže zatiaľ čaká na prvý gól v novej sezóne a aj prvé body.

    Sledujte náš online prenos!
     
    Obe mužstvá sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, prvý polčas sa tak čoskoro začne!
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Prvý polčas tohto stretnutia je už v plnom prúde, výkop mal domáci Púchov v červených dresoch, hostia z Bardejova nastupujú v bielych.
     
    2
    Bardejov založil rýchly brejk, prišiel faul tesne pred hranicou pokutového územia a Župa mal dobrú pozíciu na priamu strelu. Jeho priamy kop však napokon zastavuje obranný múr.
     
    3
    Od úvodných minút má častejšie loptu na svojich kopačkách hosťujúci celok, ale zatiaľ si ďalšiu žiadnu zaujímajú príležitosť nevypracovali.
     
    4
    Dlhá lopta pred pokutové územie, tá však končí len u domáceho Pavloviča. Domáci sa postupne snažia preniknúť na útočnú polovicu.
     
    5
    Púchovu sa však prechod smerom dopredu nevydaril už kombinujú hostia a do výmeny lôpt sa zapája aj brankár Fojtíček.
     
    6
    Zatiaľ sú tu nepresnosti na oboch stranách, úvod zápasu je tak trocha rozpačitý.
     
    7
    Tvrdý faul od Zemka na domáceho futbalistu. Bolo to bez karty, ale s výrazným dohovorom.
     
    8
    Domáci Martinček prenikal smerom dopredu, bol však faulovaný Filipiakom. Púchov bude rozohrávať priamy kop na útočnej polovici.
     
    9
    Púchov zahrával potom aj rohový kop a prišla prvá veľká šanca tohto zápasu! Po rozohrávke nakrátko sa v pokutovom území dostal do zakončenia Martinček, jeho pokus do horného rohu brány však fantastickým zákrokom vyrazil Fojtíček do bezpečia!
     
    10
    Nasledoval teda ešte jeden rohový kop, ale ten už tak zaujímavý nebol a je z toho len odkop od Fojtíčkovej brány.
     
    11
    Úvodných desať minút tohto stretnutia je už minulosťou. Aktívnejšie začal Bardejov, ale najväčšiu šancu mal zatiaľ domáci Púchov.
     
    12
    Postupne už domáci futbalisti pridávajú na svojej aktivite, ich ďalší výpad je zastavený faulom. Tých už bolo v úvode hneď niekoľko, zatiaľ sa to stále zaobišlo bez karty.
     
    13
    A znova ďalší faul, tentoraz zo strany domáceho tímu. No, začína sa nám celkom priostrovať v tomto zápase v osobných súbojoch.
     
    14
    Postupne sa na útočnú polovicu už presúva domáci celok, hostia musia prepínať na defenzívny režim.
     
    15
    Rýchly brejk hostí nebol opäť úspešne dotiahnutý do konca, lopta putuje len k brankárovi Pilnému a ten ju rozohráva na svojich spoluhráčov.
     
    16
    Hra sa začína prelievať z jednej strany na druhú, ale stále obe defenzívy pracujú úspešne. Okrem šance domácich zo záveru deviatej minúty sme nič ďalšieho a zaujímavého nevideli.
     
    17
    Oba celky budú musieť popracovať na presnosti prihrávok v priebehu stretnutia. Zatiaľ sledujeme futbal od šestnástky po šestnástku.
     
    18
    Znova len nepresný prechod na útočnú polovicu, tentokrát od domácich futbalistov. Verme, že obraz hry sa čoskoro zmení k lepšiemu.
     
    19
    Zblokovaná prihrávka do pokutového územia domácich, o brejk sa už snaží Púchov.
     
    20
    No a zo strany domácich teraz prišla len dlhá lopta do pokutového územia a brankár Fojtíček ju už má vo svojej moci a snaží sa založiť rýchly brejk Bardejova.
     
    21
    Fojtíček už jeden veľmi dôležitý zákrok v prvom polčase musel vyťahovať, domáci Pilný zatiaľ len zbiera nepresné prihrávky od súpera.
     
    22
    Dostávame sa do druhej polovice prvého polčasu. Okrem jednej šance domácich sme nič zaujímavého nevideli, oba tímy chybujú vo svojich prihrávkach.
     
    23
    Hlavný rozhodca Marián Ruc posiela hráčov sa občerstviť, na chvíľu sa tak dianie na ihrisku preruší.
     
    24
    Krčula sa dostával k lopte v pokutovom území hostí, ale následne si pomohol faulom a tak je lopta prisúdená hráčom Bardejova.
     
    25
    Na druhej strane musel zasahovať brankár Pilný, ale bol len rutiný zákrok. Po centri zakončoval Da Silva, ale hosťujúci futbalista len tak ťukol do lopty a s tým nemal brankár domácich problémy.
     
    26
    Po dlhšom čase si zákrok pripisuje aj brankár Fojtíček, ale aj on si poradil s ľahšou strelou.
     
    27
    Hra sa teraz prerušila po tvrdom faule v strede poľa na hráča hostí. Stále hlavný rozhodca Marián Ruc neudelil žltú kartu.
     
    28
    Hosťujúci Kružliak prenikal s loptou do pokutového územia, ale neudržal ju tam a bude to odkop od Pilného brány.
     
    29
    Po faule na domáceho Chríbika sa opäť hra na malý moment zastavila. Domáci futbalista bol ošetrený a je už späť v hre.
     
    30
    Polhodina z tohto stretnutia je už minulosťou. Zatiaľ čakáme na otvárací zásah, moc pohľadaný futbal nevidíme.
     
    31
    Púchov dlhšie kombinoval na útočnej polovici, ale nič zaujímavého sa z toho nezrodilo.
     
    32
    Rýchly brejk Bardejova zakončil v zaujímavej pozícii nepresnou strelou Zemko. Pilný sa ani nemusel za loptou naťahovať, bude rozohrávať od svojej brány.
     
    33
    Faul v pokutovom území hostí, postaral sa však oň domáci Ullman a tak sa lopta dostáva na kopačky Bardejova.
     
    34
    Hosťujúci Filipiak fauloval domáceho hráča z pravej strany tesne pred pokutovým územím. Toto bude veľmi zaujímavý priamy kop.
     
    35
    Loptu si zobral Mráz, ale jeho pokus smeroval len do rúk brankára Fojtíčka.
     
    36
    Prvá zaujímavejšia šanca pre hostí v tomto zápase! K lopte sa dostal na hranici pokutového územia Kružliak, zasekol si obrancov, ale jeho strela tesne míňa priestor domaćej brány!
     
    37
    Šanca aj na druhej strane! Po zaváhaní obrany hostí sa rútil Martinček smerom na brány, bol však trocha tiesnený a tak sa pred pokutovým územím snažil prelobovať vybehnutého Fojtíčka, lopta ide tesne nad bránu!
     
    38
    Striedanie v tíme Partizán Bardejov BŠK: z ihriska odchádza Konkoľ, prichádza Salisu.
     
    39
    Krátko pred koncom prvého polčasu tak prišlo oživenie hry. Uvidíme, či v prvom polčase uvidíme presný zásah.
     
    40
    Približne päť minút zostáva do konca prvého polčasu. Dianie na ihrisku začína poriadne ožívať.
     
    41
    Útočné výpady vidíme na oboch stranách, ale zakončenia sú zatiaľ nepresné.
     
    42
    Nepresné hlavičkové zakončenie domácich, Fojtíček bude rozohrávať od svojej brány.
     
    43
    Sme v samom závere prvého polčasu. Verme, že druhý polčas nadviaže na tú lepšiu pasáž hry, ktorú nám aktéri predviedli nedávno.
     
    44
    Púchov po zblokovanom centri získava rohový kop.
     
    45
    Tak to je veľmi zaujímavý moment na konci prvého polčasu! Po rohovom kope sa dostala odrazená lopta na Martinčeka, jeho strelu následne tečoval pri tyčke dobre postavený Kopičár a Púchov sa radoval z gólu. Napokon rozhodca zastavil hru, poradil sa s čiarovým rozhodcom a gól pre ofsajd odvolal! Opakované zábery ukázali, že to pravdepodobne ofsajd nebol, ale to musí posúdiť niekto iný.
     
    45+1
    V prvom polčase sa nadstavujú 2 minúty!
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Veľmi ostré slová smerovali na rozhodcov pri odchode na prestávku. Púchov cíti krivdu, gól mal byť zrejme uznaný. Napokon to je po prvom polčase 0:0, najväčšiu šancu, ak nerátame aj ten neuznaný gól mali domáci, ale hostí v 9. minúte výborným zákrokom podržal brankár Fojtíček.

    Uvidíme, čo prinesie druhý polčas, ten sa začne približne o 18:02.
     
    Obe mužstvá sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa čoskoro začne!
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Druhý polčas v Púchove sa už naplno rozbehol, výkop mali hostia. Ani jeden z trénerov nestriedal, diváci opäť povedali rozhodcovi, čo si o jeho rozhodnutí v závere prvého polčasu myslia.
     
    47
    Zrodil sa rýchly brejk Púchova, spoza pokutového územia sa dostal do zakončila Ozimný, ale jeho pokus smeruje vedľa hosťujúcej brány.
     
    48
    Ďalší útok domácich už bol nebezpečnejší, ale gól nepriniesol! V pokutovom území dostal presnú prihrávku v okolí bieleho bodu Martinček, ale jeho pokus smeruje nad bránu Bardejova!
     
    49
    Púchov má veľmi dobrý vstup do druhého polčasu, ale na úvodný gól stále čakáme. Bardejov bude musieť pridať, zatiaľ sa v úvode druhého dejstva len bráni.
     
    50
    Tento útok domácich už nebol dotiahnutý do úspešného konca a po nepresnej prihrávke bude nasledovať odkop od Fojtíčkovej brány.
     
    51
    Púchov sa snaží pokračovať vo svojej aktivite, ale hostia sa bránia úspešne. Zatiaľ to teda vyzerá, že v tomto zápase to gólové hody nebudú.
     
    52
    Konečne sa na útočnej polovici predstavil aj Bardejov, ale veľmi rýchlo vrátili futbalisti tohto celku loptu na domáce kopačky.
     
    53
    Faul tesne pred pokutovým územím hostí, domáci získavajú veľmi zaujímavý priamy kop.
     
    54
    Púchov dal gól!

    Je tu otvárací gól tohto stretnutia! Výborne zahratý priamy kop zo strany domáceho tímu, presný center na hlavu PETRA CHRÍBIKA poslal kapitán Mrát a prvý menovaný usmernil loptu ľahučko do siete – 1:0!
     
    55
    Za úvod druhého polčasu a zrejme nesprávne neuznanom góle si Púchov tento presný zásah zaslúžil. Uvidíme, ako sa hra po tomto góle bude ďalej vyvíjať.
     
    56
    Aktivita domáceho celku pokračuje ďalej. Bardejov nezachytil druhý polčas a vyzerá to, že bude domov cestovať naprázdno. Ešte je však do konca zápasu času dosť, hostia však majú čo zlepšovať.
     
    57
    Ani v prvom zápase sa Bardejovu nepodarilo skórovať. V defenzíve toho hostia veľa nepredvádzajú ani dnes.
     
    58
    Dlhá lopta pred pokutové územie domácich, ale ako prvý bol pri nej brankár Pilný.
     
    59
    Púchov sa teraz snaží o postupný prechod na útočnú polovicu. Uvidíme, čo to napokon prinesie.
     
    60
    Striedanie v tíme MŠK Púchov: z ihriska odchádza Krčula, prichádza Holáň.
    Striedanie v tíme MŠK Púchov: z ihriska odchádza Ullman, prichádza Chupáň.
     
    61
    Hodina z tohto zápasu v Púchove je už minulosťou. Domáci celok vyhráva 1:0!
     
    62
    Domáci nepúšťajú súpera do žiadnej šance. Púchov hrá teraz veľmi dobre aj dopredu aj dozadu, stále to však je len veľmi tesné vedenie.
     
    63
    Dlhý nákop na útočnú polovicu, Kružliak si pri preberaní lopty pomohol faulom a lopta sa dostáva na púchovské kopačky.
     
    64
    Hosťujúci Da Silva posielal prízemný center do pokutového územia domácich, ale tam úspešne zapracovala obrana Púchova.
     
    65
    Bardejov teraz kombinuje na útočnej polovici, ale nedarí sa mu prekonať výborne organizovanú obranu súpera.
     
    66
    Po nepresnom zakončení zo strany hostí bude nasledovať len odkop od Pilného brány.
     
    67
    Lacko sa snažil o prienik do pokutového územia a tesne pred ním bol faulovaný. Je tu zaujímavý priamy kop pre Púchov.
     
    68
    Loptu zastavuje dobre postavený obranný múr, domáci pokračujú v kombinácii na útočnej polovici.
     
    69
    Striedanie v tíme Partizán Bardejov BŠK: z ihriska odchádza Maník, prichádza Matić.
     
    70
    Je tu občerstvovacia prestávka.
     
    71
    Púchov bol vytlačený pri snahe prejsť do útoku na vlastnú polovicu, ale stále drží loptu na kopačkách.
     
    72
    Dlhý center do pokutového územia Púchova len preletel na druhú stranu, následne sa lopta dostáva do náručia brankára Pilného.
     
    73
    Center z priameho kopu na druhej strane musel boxovať brankár Fojtíček, obrana Bardejova už vyváža loptu do bezpečia.
     
    74
    Púchov zahrával zakrátko rohový kop, ale odrazená lopta končí v rukaviciach brankára Fojtíčka.
     
    75
    Matićov center do pokutového územia domácich dokázala defenzíva Púchova upratať do bezpečia.
     
    76
    Púchov pohodlne kontroluje hru a drží svoje tesné vedenie o jeden gól. Uvidíme, či si Bardejov dokáže vytvoriť potrebný tlak.
     
    77
    Už hostia kombinujú na útočnej polovici, domáci sa musia brániť.
     
    78
    Hosťujúci Veličković prenikol do pokutového územia, z dobrej pozície aj zakončil, ale obrana odvrátila loptu na rohový kop!
     
    79
    Mohlo byť vyrovnané! Bardejov zahrával vôbec svoj prvý rohový kop v tomto zápase, centrovanú loptu na zadnú tyč zachytil Filipiak, poslal ju na Matića, ale jeho akrobatické zakončenie z ideálnej pozície smeruje tesne nad bránu Púchova!
     
    80
    Žltú kartu dostáva Salisu (Partizán Bardejov BŠK).
     
    81
    Necelých desať minút zostáva do konca druhého polčasu. Púchov stále vyhráva 1:0!
     
    82
    Bardejov však v posledných chvíľach výrazne pohrozil. Snáď to bude zaujímavý záver tohto stretnutia.
     
    83
    Žltú kartu dostáva Zemko (Partizán Bardejov BŠK).
     
    84
    Striedanie v tíme MŠK Púchov: z ihriska odchádza Mráz, prichádza D. Pilný.
     
    85
    Záver druhého polčasu sa blíži. Púchov stále drží tesné vedenie a ma zálusk na tri body.
     
    86
    Šancu na vyrovnanie mal Matić! Hosuťjúci futbalista si skvelo zasekol obrancov pred pokutovým územím, ale jeho následné zakončenie bolo tečované tesne nad Pilného bránu!
     
    87
    Bardejov zahrával rohový kop, ale ten nič zaujímavého nepriniesol.
     
    88
    Loptu na kopačkách drží Púchov, domáci sa nemusia nikam ponáhľať.
     
    89
    Bola nariadená penalta pre hostí! Zemko centroval v pokutovom území loptu na Župu, ten v súboji s Lackom padol na zem a hostia dostávajú veľkú šancu na vyrovnanie!
     
    90
    Bardejov dal gól!
    Je vyrovnané! Obrovská radosť hostí, Bardejov dáva svoj prvý gól v novej sezóne a ten môže tomuto celku priniesť aj prvý bod. Zodpovednosť na svoje plecia zobral LOPEZ DA SILVA JUNIOR a poslal loptu presne k tyčke, Pilbý síce smer strely uhádol, ale na túto strelu bol prikrátky. Po premenenom pokutovom kope je stav 1:1!
     
    90+1
    V druhom polčase sa nadstavujú 2 minúty!
     
    90+2
    Púchov ešte získal zaujímavý priamy kop, ale Kopičárov center odpratali hostia do bezpečia.
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    V druhom polčase sme sa už dočkali presných zásahov. Do vedenia sa dostal domáci Púchov v 54. minúte zásluhou Chrbíka a dlho to vyzeralo, že domáci zvíťazia. Prišla však 90. minúta, nariadený pokutový kop pre hostí a Da Silva ho úspešne premenil, čím stanovil konečný výsledok tohto stretnutia na 1:1!

    Ďakujem za pozornosť, prajem ešte peknú sobotu! (18:51:03)

    Miroslav Revaj

    Branky: 54. Chríbik – 90. Da Silva (pen.)

    Karty:   80. Salisu (BAR), 83. Zemko (BAR)


    MŠK Púchov: P. Pilný – Chríbik, Pavlovič, Ozimný, Lacko, Martinček, Kopičár, Loduha, Mráz, Ullman, Krčula
    Náhradníci: Strelčík – Holáň, Kopiš, Šeroň, Ludha, D. Pilný, Chupáň

    Partizán Bardejov: Fojtíček – Filipak, Petko, Konkoľ, Župa, Da Silva, Veličković, Kružliak, Zemko, Keresteš, Maník
    Náhradníci: Čikoš-Pavličko – Salisu, Matić, Krela, Ikedi, Lukáč, Stachura

    Rozhodčí: Marián Ruc – Dušan Štofik, Lukáš Lauer – Boris Parilák
    thejrc.org