Elversberg – Mohuč 2:2 (7:8 po pen.) | Carl Zeiss Jena – Kolín nad Rýnem 1:1 (2:4 po pen.) | Mannheim – Frankfurt 2:0 (kon.)
SV Meppen – Hertha 0:1 (kon.) | Münster – Wolfsburg 1:3 (po pr.) | Türkgücü Mnichov – Union Berlín 0:1 (kon.)
Braunschweig – Hamburg 1:2 (kon.) | Würzburger – Freiburg 0:1 (kon.)
konec
SV Waldhof Mannheim
2:0 (0:0)
Eintracht Frankfurt
Neděle 08.08.2021, 15:30 • Carl-Benz-Stadion, Mannheim • Německý pohár • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě z tohoto utkání všechno. Děkuji vám za pozornost a přeji hezký zbytek neděle. (17:36:04)
     
    Statistiky zápasu:

    Držení míče: 34 % : 66 %.
    Střely na branku: 10:1.
    Střely mimo: 2:5.
    Rohy: 3:6.
    Ofsajdy: 4:1.
    Fauly: 8:12.
     
    Domácí se postarali o zatím největší překvapení 1. kola Německého poháru, když se jim povedlo vyřadit účastníka Evropské ligy Eintracht Frankfurt. Jejich vítězství se dá navíc považovat za naprosto zasloužené, protože chvílemi to na trávníku vypadalo tak, že Bundesligu hraje Mannheim a ne Frankfurt. Po výborném prvním poločase se domácím povedl vstup do druhého dějství a hned v jeho úvodu se dostali do dvoubrankového náskoku díky gólům Seegerta a Boyamby. Šance hostů na obrat se ještě navíc zmenšili poté, co dostal Hinteregger druhou žlutou kartu. Domácí pak měli příležitosti na to, aby zápas definitivně rozhodli, hosty ale držel skvěle chytající brankář Trapp. Jeho spoluhráči ale vystřelili za celý zápas na branku Mannheimu jednou a to bylo na úspěch proti výborně hrajícímu soupeři málo.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Frankfurt sice nadále drží míč na útočné polovině, hráči už ale zjevně rezignovali a smířili se s porážkou. Domácí jejich přihrávky do šestnáctky v pohodě zachytávají.
     
    90+2
    Kamada našel v šestnáctce Mannheimu Paciênciu, ten se ale zamotal v kličkách mezi trojicí protihráčů a ti mu míč odkopli.
     
    90+1
    Costly se rozběhl za odkopem na útočnou polovinu a doslova dotlačil míč v souboji s N'Dickou až za brankovou čáru. Brankář Frankfurtu hned nakopl míč na útočnou polovinu.
     
    90
    Bude se hrát ještě čtyři minuty.
     
    89
    Zuber si nedokázal zpracovat Paciênciovu kolmici na pravou stranu šestnáctky. Domácí brankář Königsmann opět získal několik sekund při odkopu od své branky.
     
    88
    Lebeau zatáhl míč k rohovému praporku na útočné polovině, kde ho podržel v souboji s Hasebem. O míč nakonec přišel, ještě ale zdržel rozehrávku Frankfurtu faulem.
     
    87
    Kamadův centr odkopl Russo až na polovinu Frankfurtu. Hosté se hned vrátili před pokutové území Mannheimu a znovu útočí „do plných“.
     
    86
    Frankfurt získal rohový kop, centr z něj ale opět vyřešila domácí obrana. Centr Zubera z opačné strany pak srazil Donkor na další roh hostů.
     
    85
    Střídání v týmu SV Waldhof Mannheim: ze hřiště odchází Marc Schnatterer, přichází Marcel Gottschling.
     
    84
    Domácí brankář Königsmann chytil centr z levého křídla a míč podržel na trávníku. Hosté jsou už viditelně zoufalí...
    82. Lebeau trefil z ostrého úhlu boční síť branky Frankfurtu
     
    82
    I tak ale mohli domácí definitivně rozhodnout! Garcia si posunul míč na pravé straně šestnáctky Frankfurtu k brankové čáře, kde ho přenechal Costlymu a ten ho hned posunul na přední tyč na střídajícího Lebeauho. Ten z první vystřelil do boční sítě.
     
    81
    Verlaat sklepával hlavou nákop do šestnáctky Frankfurtu na Costlyho, jenž míč poslal k pravé tyči. Tento gól Mannheimu ale platit nemohl kvůli ofsajdu Verlaata v okamžiku přihrávky.
     
    80
    Střídání v týmu Eintracht Frankfurt: ze hřiště odchází Danny da Costa, přichází Steven Zuber.
     
    80
    Střídání v týmu SV Waldhof Mannheim: ze hřiště odchází Joseph Boyamba, přichází Adrien Lebeau.

    Michal Sadlek

    Branky: 48. Seegert, 52. Boyamba

    Karty:   21. Rossipal (MANN) – 8. Tuta (FRN), 12. Lenz (FRN), 26. Hinteregger (FRN), 42. Rode (FRN)   62. Hinteregger (FRN)


    Držení míče: 34 % : 66 %.
    Střely na branku: 10:1. Střely mimo: 2:5. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 8:12.
    SV Waldhof Mannheim: Königsmann – Sommer, Seegert (C), Verlaat, Donkor – Russo, Rossipal – Costly, Boyamba (80. Lebeau), Schnatterer (85. Gottschling) – Martinović (74. Garcia)
    Náhradníci: Bartels – Gohlke, Gottschling, Kouadio, Garcia, Gouaida, Lebeau

    Eintracht Frankfurt: Trapp – Tuta (53. Younes), Hinteregger, N'Dicka – da Costa (80. Zuber), Sow, Rode (C) (46. Hasebe), Lenz – Kamada, Lindström (67. Barkok) – Borré (68. Paciência)
    Náhradníci: Ramaj – Chandler, Durm, Hasebe, Barkok, Ilsanker, Younes, Zuber, Paciência

    Rozhodčí: Stegemann – Assmuth, Schaal
    bahis siteleri