Mladá Boleslav – Frölunda cz 1:4 (kon.) | Rauma – Lausanne 2:3 (po pr.) | Rögle BK – Zug 5:3 (kon.)
Zürich – IFK Helsinky 0:3 (kon.) | Cardiff – Mannheim 0:5 (kon.) | SønderjyskE – Mnichov 1:5 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
1:4 (0:3, 0:1, 1:0)
Frölunda HC
Čtvrtek 26.08.2021, 17:00Hokejová Liga mistrů • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:37 LUNTER - 1:4
     
    55:37
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    nyní bylo nedáš – dostaneš naopak! Friberg promáchl v mezikruží a pustil do úniku Kousala, jenž poslal na druhou stranu na levý kruh výzvu MÁRIU LUNTEROVI, který prostřelil Niklase Rubina u jeho pravé tyče a sebral mu čisté konto. Asistence: Pavel Kousal.
    29:03 Filip JOHANSSON - 0:4
     
    29:03
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Švédové navyšují už na 4:0, když se z mezikruží trefil prudkou střelou FILIP JOHANSSON, která propadla Růžičkovou výstrojí za jeho záda. Asistence: Max Friberg.
    19:44 Patrik CARLSSON - 0:3
     
    19:44
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Nedáš! Tak dostaneš! I ve Švédsku to znají. Po Bernadově nájezdu se hosté vydali před Růžičkovu branku, kde nejprve vyrazil pokus Johanssona, ale puk se odrazil do předbrankového prostoru, kde si ho domácí nepřebrali a najel si tam PATRIK CARLSON, jenž si počkal, až Růžička vyklouže z brankoviště ven a poslal puk do prázdné branky. Asistence: Filip Johansson, Jan Mursak
    15:48 Joel LUNDQVIST - 0:2
     
    15:48
    Frölunda právě vstřelila branku!
    To bylo dobře sehrané od švédských hráčů. Nejprve zamotali hlavu boleslavským hráčům za bránou, pak se ale puk dostal rychlým pinknutím zpoza brány přes Lashe na JOELA LUNDQVISTA, kterého nemohl jediný obránce před bránou ubránit, a ten z první pálil zblízka do odkrytého prostoru. Asistence: Ryna Lasch, Karl Henriksson.
    08:50 Jens OLSSON - 0:1
     
    08:50
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Tak to je pro domácí celek špatné. Krátce po uplynutí trestu si předali puk Lasu s JENSENEM OLSSONEM, který z dálky vypálil na Růžičku, jenž přes vlastní obránce a stínícího hráče Frölundy pořádně neviděl. A puk propadl do sítě. Asistence: Nicklas Lasu.

    Lukáš Chuchválek

    Branky a nahrávky: 56. Lunter (Kousal) – 9. Olsson (Lasu), 16. Lundqvist (Lasch, Henriksson), 20. Carlsson (Johansson, Mursak), 30. Johansson (Friberk)


    BK Mladá Boleslav: Růžička (Schwarz) – Jánošík, Ševc (C), Pýcha, Pláněk (A), Bernad, Fillman, Šidlík – Lunter, Zbořil, Šťastný – Kousal, Najman, Flynn – Kotala, Závora, Dufek – Eberle, Bičevskis, Stránský (A)
    Frölunda HC: Rubin (Tomkins) – Edvinsson, Folin (A), Norlinder, Elliott, Ekbom, Johansson, Olsson – Henriksson, Lundqvist (C), Friberg – Nilsson, Špaček, Muršak – Niederbach, Lasu (A), Sundström – Nässén, Carlsson, Lasch – Söderblom

    Rozhodčí: Pražák, Šindler – Hynek, Ondráček
    thejrc.org