K. Vary – Bratislava Capitals 5:2 (kon.) | Liberec – Mountfield HK 3:0 (kon.) | Litoměřice – Slavia 5:2 (kon.)
Kolín – Vrchlabí 4:6 (kon.) | Banská Bystrica – Michalovce 2:3 (kon.) | Plzeň – Litvínov 0:0 (zruš.)
Zlín – Vítkovice 4:1 (kon.) | Klatovy – Cheb 6:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Žďár n/S 9:6 (kon.)
Bardejov – Humenné 1:5 (kon.) | Trenčín – Dubnica 7:1 (kon.) | Jihlava – Vienna Capitals B 9:1 (kon.)
Znojmo – Havířov 5:0 (kon.) | Šumperk – Vsetín 4:1 (kon.) | Benátky n/J – Ústí n/L 7:1 (kon.)
Prostějov – Jastrzębie 5:2 (kon.) | Kometa Brno – Olomouc 2:1 (4:3 po s.n.) | Tychy – Poruba 4:3 (3:2 po s.n.)
Děčín – Bílina 7:4 (kon.) | Mostečtí Lvi – Letňany 3:2 (kon.) | Tábor – Sokolov 2:3 (kon.)
Opava – Nový Jičín 4:1 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
9:6 (1:1, 4:3, 4:2)
SKLH Žďár nad Sázavou
Čtvrtek 26.08.2021, 18:00 • Zimní stadion Kotlina • Přípravné zápasy
Partner:
     
    57:11
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    David Košťál nejprve z levé strany uvolnil před brankovištěm Jana Bulína, ten ještě puk za betony hostujícího brankáře nedostal. Pak se ale kotouč znovu dostal před brankoviště, kde dorážel Tomáš Ludvík a po něm znovu JAN BULÍN, jenž se napodruhé už raduje. Asistence: Tomáš Ludvík, David Košťál.
     
    55:12
    Martin Nepokoj vystihl úmysl hostů, vypíchl kotouč a ujížděl sám na brankáře. Jeho zakončení Jan Čáp vyrazil a k dorážce se dostal ještě David Kalač, ani on ale neuspěl.
     
    54:45
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (T. Ludvík – 2 min., sekání).
     
    50:43
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (T. Ludvík – 2 min., držení).
     
    48:39
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Střelecké hody pokračují! Jaroslav Ludvík dostal přihrávku na modrou čáru, kde napřáhl ke střele a jeho ránu ještě tečoval JAN BULÍN! To jsou teď neuvěřitelné momenty, diváci se musí bavit! Asistence: Jaroslav Ludvík, David Košťál.
     
    48:25
    Žďár právě vstřelil branku!
    Hosté bleskově využívají přesilovou hru! PETR ŠTĚPÁNEK dostal přihrávku na pravý kruh, odkud propálil Martina Nedvěda! Asistence: Marek Prokš.
     
    48:20
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Nedvěd – 2 min., podrážení, trest odpyká Krejčí).
     
    47:58
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři se dostali do přečíslení dvou na jednoho. Jan Bulín přihrál z pravého kruhu na volného ROMANA ČERMÁKA, který zavěsil puk do víka! Asistence: Jan Bulín, Jakub Čejka.
     
    47:24
    Vyloučení v týmu SKLH Žďár nad Sázavou (Macek – 2 min., sekání).
     
    47:24
    Petr Kuchta ujížděl sám na brankáře a měl nakročeno k hattricku, v poslední chvíli byl ale faulovaný. Domácí se dožadují trestného střílení, pokračovat se bude ale přesilovou hrou Havlíčkova Brodu.
     
    47:12
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Luboš Voříšek po zvratné kličce přihrál Jiřímu Najmanovi, který našel na vrcholku pravého kruhu JAROSLAVA LUDVÍKA. Ten bez váhání vypálil, hostující gólman nestačil zareagovat. Asistence: Jiří Najman, Luboš Voříšek.
     
    44:20
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (T. Ludvík – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu SKLH Žďár nad Sázavou (Vašíček – 2 min., hrubost).
     
    42:49
    Žďár právě vstřelil branku!
    Bruslaři se sice drželi v útočném pásmu, pak ale propadli na modré čáře, a do úniku se tak dostal DAVID ČERMÁK. Tomu ještě najížděl do tandemu spoluhráč, vzal však situaci na sebe a poslal kotouč přesně pod horní tyč nad vyrážečku domácího brankáře! Asistence: Dominik Adam.
     
    42:18
    Michal Kliment po tvrdé ráně zvedá ruce nad hlavu! Neraduje se ovšem z gólu. Jeho dělovka se totiž odrazila od břevna až ke stropu a sestřelila osvětlení havlíčkobrodské Kotliny. Na led tak míří pracovníci technických služeb, čeká nás pravděpodobně krátká pauza.
     
    39:22
    Žďár právě vstřelil branku!
    Přetahovaná o skóre pokračuje! Václav Půža vyslal pěknou přihrávkou TOMÁŠE DOLEŽALA prakticky do úniku. Hostující hráč s číslem čtrnáct zachoval klid a trefil se mezi betony Martina Nedvěda! Asistence: Václav Půža.
     
    38:27
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Roman Čermák udržel puk v pásmu hostů a rozehrál jej na Jana Bulína. Ten měl čas se v rohu kluziště rozhlédnout, aby našel na okraji pravého kruhu volného JAKUBA ČEJKU. Havlíčkobrodský útočník se opřel do kotouče a z první prostřelil Jana Čápa. Asistence: Jan Bulín, Roman Čermák.
     
    35:02
    Žďár právě vstřelil branku!
    Michal Smutný nezachytil kotouč ve středním pásmu, díky čemuž se za jeho záda dostal Petr Štěpánek. Ten se prosmýkl až mezi kruhy. Do zakončení se sice nedostal, jeho práci ale dokončil z úhlu na levém křídle MARTIN GREAGAR, který dorazil puk do sítě! Asistence: Petr Štěpánek.
     
    33:36
    Hosté se dostali okamžitě do protiútoku! Legendární Luboš Kunstmüller ujížděl sám na brankáře, nedokázal ale v rychlosti zvednout puk nad Nedvědovy betony!
     
    33:29
    Tomáš Mlynář nadvakrát nemohl vystřelit z prostoru mezi kruhy, měl ovšem hlavu nahoře a uvolnil u levé tyče Vojtěcha Holednu. Ten byl ale příliš blízko a gólmana hostů ani po kličce do bekhendu nepřekonal!
     
    30:08
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Reakce domácích na sebe nenechává dlouho čekat. Luboš Voříšek prokázal své zkušenosti a přehled ve hře, když krásnou přihrávkou uvolnil na okraji levého kruhu VOJTĚCHA HOLENDU. Ani on nezazmatkoval, podržel kotouč a vychutnal si natahujícího se brankáře. Asistence: Luboš Voříšek.
     
    29:52
    Žďár právě vstřelil branku!
    Bruslaři neuvěřitelně propadli ve středním pásmu a hosté ujížděli dva úplně sami na brankáře. DAVID ČERMÁK si narazil puk s Lukášem Burešem a pak už mu nic nebránilo zakončit do odkryté brány. Asistence: Lukáš Bureš.
     
    26:13
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají do dvoubrankového vedení. JAKUB ČEJKA si po vyhrané buly narazil kotouč s Davidem Košťálem a střelou z první se od levého mantinelu trefil nad levou ruku překvapeného brankáře hostí. Asistence: David Košťál, Michal Kliment.
     
    21:52
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři našli střelce! Marek Tecl nádhernou přihrávkou uvolnil PETRA KUCHTA, který zůstal mezi kruhy úplně sám. Havlíčkobrodský útočník si počínala naprosto chladnokrevně a přišpendlil kotouč pod horní tyč. Hostující gólman byl úplně bez šance. Asistence: Marek Tecl, Martin Nepokoj.
     
    15:03
    Žďár právě vstřelil branku!
    Vedení domácím dlouho nevydrželo. ŠIMON MALENOVSKÝ vybojoval puk, který propadl za domácí obranu, a přesnou střelou nad brankářovo rameno vyrovnává stav utkání! Asistence: Luboš Kunstmüller.
     
    13:36
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné momenty na obou stranách. David Čermák předložil puk před bránu Dominiku Adamovi, kterého senzačně vychytal Martin Nedvěd! Pak se puku ujali domácí, PETR KUCHTA se sám protlačil až před brankoviště a zblízka propálil gólmana hostů! Bez asistence.
     
    11:23
    Bruslaři jsou znovu v problémech! Lukáš Bureš pelášil dopředu úplně sám, tak tak se k němu skvěle vrátil David Košťál a znemožnil mu zakončení. Puk se ovšem vrátil na modrou čáru, odkud vypálil Václav Půža. Puk propadl za Nedvědova záda a z brankoviště jej museli odpálit až obránci!
     
    06:13
    V těchto chvílích jsou jednoznačně nebezpečnější hosté! David Čermák dokázal projít přes obranu Havlíčkova Brodu. Dostal se sice do rohu kluziště, odtud ale narýsoval přihrávku přes šířku pásma na Dominika Adama, proti jehož střele bez přípravy se bravurně stačil přemístit Martin Nedvěd!

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 14. Kuchta, 22. Kuchta (Tecl, Nepokoj), 27. Čejka (D. Košťál, Kliment), 31. Holenda (Voříšek), 39. Čejka (Bulín, R. Čermák), 48. J. Ludvík (Najman, Voříšek), 48. R. Čermák (Bulín, Čejka), 49. Bulín (J. Ludvík, D. Košťál), 58. Bulín (T. Ludvík, D. Košťál) – 16. Malenovský (Kunstmüller), 30. D. Čermák (Bureš), 36. Gregar (Štěpánek), 40. Doležal (Půža), 43. D. Čermák (Adam), 49. Štěpánek (Prokš)


    BK Havlíčkův Brod: Nedvěd (Chaloupek) – Kliment, R. Čermák, Nepokoj, Krejčí, Najman, Smutný – D. Košťál, Čejka, Bulín – Holenda, Mlynář, Voříšek (C) – Tecl, T. Ludvík (A), Kuchta (A) – J. Košťál, J. Ludvík, Kalač
    SKLH Žďár nad Sázavou: Čáp (Sláma) – Půža, Prokopec, P. Vašíček, Doležal, Elis, J. Čermák – Bureš (A), Adam, D. Čermák, Gregar, Prokš (A), Štěpánek, Malenovský, Štola, Kunstmüller (C), Macek

    Rozhodčí: Jan Doležal – Marek Honza, Tomáš Krejčí
    thejrc.org