Česko – Německo 2:0 (kon.) | Dánsko – Maďarsko 1:5 (kon.) | Finsko – Švýcarsko 6:0 (kon.)
konec
Dánsko
1:5 (0:2, 1:2, 0:1)
Maďarsko
Čtvrtek 26.08.2021, 03:30Mistrovství světa žen • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:37 Fanni GASPARICSOVÁ - 1:5
     
    58:37
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    Po pěkné přihrávce poslala puk mezi betony brankářky FANNI GASPARICSOVÁ. Asistence: Kinga Jokainová-Szilagyiová a Bernadett Nemethová.
    39:15 Alexandra GOWIEOVÁ - 1:4
     
    39:15
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    Maďarsko navyšuje své vedení, krásně to udělala ALEXANDRA GOWIEOVÁ, která po individuální akci poslal puk přesně pod horní tyč. Asistence: Bernadett Nemethová a Emma Kreiszová.
    25:16 Josefine JAKOBSENOVÁ - 1:3
     
    25:16
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Gól při vlastním oslabení a poprvé v zápase se prosazuje Dánsko. Po špatné rozehrávce soupeřek se do situace dvě na jednu dostala JOSEFINE JAKOBSENOVÁ. Mohla nahrávat, ale rozhodla se pro zakončení.
    20:22 Fanni GASPARICSOVÁ - 0:3
     
    20:22
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    Z kraje druhé třetiny navyšuje Maďarsko své vedení, v přesilovce se z bezprostřední blízkosti prosazuje FANNI GASPARICSOVÁ. Asistence: Kinga Jokainová-Szilagyiová.
    17:51 Alexandra GOWIEOVÁ - 0:2
     
    17:51
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    Po obrovské chybě Dánské obrany se Maďarsko dostává do dvoubrankového vedení. Po chybné přihrávce se prosazuje ALEXANDRA GOWIEOVÁ. Byl to vyloženě námaz od hráčky Dánska.
    14:45 Kinga JOKAIOVÁ-SZILAGYIOVÁ - 0:1
     
    14:45
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    V přesilovce pět na tři jdou hráčky Maďarska do vedení. Po přihrávce Kneeové usměrnila puk za brankovou čáru z dobré pozice KINGA JOKAIOVÁ-SZILAGYIOVÁ. Asistence: Sarah Kneeová.
    Marken.cz

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 26. Jakobsenová – 15. Jokaiová-Szilagyiová (Kneeová), 18. Gowieová, 21. Gasparicsová (Jokainová-Szilagyiová), 40. Gowieová (Nemethová, Kreiszová), 59. Gasparicsová (Jokainová-Szilagyiová, Nemethová)


    Dánsko: Jensenová L. (Nordstromová) – Asperupová, Frandsenová, Andersenová, Plougová, Melbergová, Skottová, Rafsgaardová – Jensenová N., Weisová, Jakobsenová – Gludová, Perssonová, Ostergraardová – Brixová, Oksbjergová, Bauová – Skriverová, Petersová, Friisová-Hansenová – Russellová
    Maďarsko: Nemethová A. (Tothová) – Kissová-Kneeová, Nemethová B., Toothová E., Odnogaová, Mayerová, Partosová – Seregelyová, Kreiszoová, Gowieová – Gasparicsová, Dabasiková, Jokaiová-Szilagyiová – Szamosfalviová, Kissová, Ronaiová – Horvathová, Merzlerová, Pinterová L. – Pinterová H.

    Rozhodčí: Nearyová, Vichoreková – Hammarová, Heikkinenová
    thejrc.org