Novosibirsk – Dynamo Moskva 4:5 (kon.) | Ufa – Kunlun 5:1 (kon.) | Jokerit – N.Novgorod 5:4 (1:0 po s.n.)
Nižněkamsk – Čeljabinsk 1:3 (kon.) | Riga – Barys 3:2 (kon.) | Soči – Petrohrad 0:2 (kon.)
Spartak Moskva – CSKA Moskva 3:5 (kon.)
konec
Spartak Moskva
3:5 (0:0, 1:3, 2:2)
CSKA Moskva
Čtvrtek 16.09.2021, 18:30 • Megasport Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:47 Sergej PLOTNIKOV - 3:5
     
    59:47
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Čepice na led sice napadají, ale SERGEJ PLOTNIKOV by si je zasloužil. Dnes totiž vstřelil svou třetí branku v utkání, když se prosadil střelou do prázdné brány. Pečetí tak výhru CSKA. 3:5. Asistence: Konstantin Okulov a Nikita Nestěrov.
    53:03 Sergej ANDRONOV - 3:4
     
    53:03
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Hosté se znovu dostávají do vedení! Do brány šli doslova po hlavě, což pro ně přineslo ovoce. Jemná teč Guskova se od brankáře Danska odrazila k zadní tyči, kde velice důrazně operoval kapitán SERGEJ ANDRONOV. Ten už neměl problém s doražením puku do sítě. 3:4. Asistence: Matvej Guskov a Alexandr Popov.
    49:13 Alexandr CHOCHLAČOV - 3:3
     
    49:13
    Spartak právě vstřelil branku!
    Na začátku střídání sice trefil Kugryšev tyč, ale posléze pomohl svému spoluhráči v souboji za bránou. Následně se k puku dostal ALEXANDR CHOCHLAČOV, který se natlačil před bránu a kotouč naprosto přesně zametl k tyči. 3:3. Asistence: Dmitrij Kugryšev.
    41:55 Ilja TALALUJEV - 2:3
     
    41:55
    Spartak právě vstřelil branku!
    Spartak je už pouze jednu branku od srovnání! Dmitrij Višněvskij vybídl v dobré pozici ILJU TALALUJEVA, který přesně vymetl růžek klece CSKA. Přesilovka byla v podání domácích sehrána opravdu skvěle. 2:3. Asistence: Dmitrij Višněvskij a Tim Heed.
    35:15 Ilja TALALUJEV - 1:3
     
    35:15
    Spartak právě vstřelil branku!
    Domácí jsou zpět v utkání. Obrovskou rychlost nabral na levé straně ILJA TALALUJEV, který se při svém průniku natlačil až před bránu. Zakončil těsně před Fedotovem a udělal velmi dobře, trefil to opravdu krásně. 1:3. Bez asistence.
    33:41 Sergej PLOTNIKOV - 0:3
     
    33:41
    CSKA právě vstřelilo branku!
    O minutu později je to o tři góly! Konstantin Okulov z rohu kluziště předložil na kruh SERGEJI PLOTNIKOVOVI, jenž přesněji trefit nemohl. Nádherně totiž vymetl horní růžek, takže Oscar Dansk byl bez šance. 0:3. Asistence: Konstantin Okulov.
    32:33 Lucas WALLMARK - 0:2
     
    32:33
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Vítěz loňské základní části přidává svou druhou branku v utkání. Alexandr Popov příkladně zabojoval u mantinelu, zvládl osobní souboj a následně uvolnil na kruhu LUCASE WALLMARKA. Útočník se zámořskými zkušenostmi se už z této pozice nemýlil. 0:2. Asistence: Alexandr Popov a John Gilmour.
    21:21 Sergej PLOTNIKOV - 0:1
     
    21:21
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Máme zde první branku utkání! Po přihrávce před bránu se dostal do zajímavé příležitosti Okulov, ale ten se ještě neprosadil. Odražený kotouč se poté dostal mezi kruhy k SERGEJI PLOTNIKOVOVI, jenž přesně zamířil k tyči. 0:1. Asistence: John Gilmour a Konstantin Okulov.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 36. Talalujev, 42. Talalujev (D. Višněvskij, Heed), 50. Chochlačov (Kugryšev) – 22. S. Plotnikov (Gilmour, Okulov), 33. Wallmark (Alexandr Popov, Gilmour), 34. S. Plotnikov (Okulov), 54. Andronov (Guskov, Alexandr Popov), 60. S. Plotnikov (Okulov, N. Nestěrov)


    Spartak Moskva: Dansk (Krasikov) – D. Višněvskij (A), Nikišin, Heed, Jeřábek, Bryncev, Rylov, Ručkin – Kugryšev, Loktionov, Chochlačov – Talalujev, Širokov (C), Pettersson – Šaškov, Drozdov, Avcin – Soloduchin (A), I. Baranov, D. Kvartalnov – Ponomarjov.
    CSKA Moskva: Ivan Fedotov (Reideborn) – Blažijevskij, N. Nestěrov, Gilmour, Svedberg, Dahlbeck (A), Ar. Sergejev, Lugovjak – Guskov, Wallmark, Slepyšev (A) – Alexandr Popov, Sorkin, Mingačjov – Pankratov, S. Plotnikov, Okulov – Jurtajkin, Andronov (C), Sošnikov.

    Rozhodčí: Judakov, Sidorenko – Šalagin, Šišlo

    Diváci: 2 103
    thejrc.org