Skalica – Zvolen 0:4 (kon.)
konec
HK Skalica
0:4 (0:0, 0:1, 0:3)
HKM Zvolen
sk Pátek 17.09.2021, 17:00 • Hant Arena, Skalica • Slovenský pohár
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Máme tu koniec stretnutia, ktorý z hľadiska atraktivity možno označiť ako priemerný. Zvolen takmer počas celého priebehu dominoval a nepustil Skalicu takmer k ničomu. Zvolenčania si tak zaslúžene pripíšu do tabuľky plný bodový zisk po víťazstve 4:0! Odo mňa to je všetko. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok večera. (19:10:59)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:22
    Zápas sa už len viac-menej dohráva. Hostia kombinujú v útočnom pásme a domáci už len vyčkávajú na koniec stretnutia.
    58:14 Samuel BARCÍK - 0:4
     
    58:14
    Zvolen dal gól!
    Ján Chlepčok prihral puk na útočnú modrú čiaru, kde bol na strelu pripravený SAMUEL BARCÍK. Ten vyslal na bránu svižnú strelu, ktorá skončila až v ľavej šibenici. Stav stretnutia je 0:4! Asistencia: Ján Chlepčok.
     
    58:00
    Do konca stretnutia ostávajú posledné dve minúty.
     
    57:14
    Zvolenčania sa usadili v útočnom pásme, kde si začínajú vytvárať menší tlak. Nechajme sa prekvapiť, či sa dočkáme ešte nejakého presného zásahu.
     
    56:47
    Tempo hry sa nám v posledných minútach upokojilo a nie sme svedkami príliš oku lahociaceho priebehu.
     
    55:21
    Hlavný rozhodca prerušil hru z dôvodu, že jeden z domácich hráčov prihral puk svojmu spoluhráčovi rukou. Vhadzovať sa bude v útočnom pásme Zvolena.
     
    54:35
    Puk sa nachádza za bránou Skalice, ale sú to práve domáci hokejisti, kto ho má pevne pod kontrolou.
     
    53:05
    Evidujeme strelecký pokus aj na opačnej strane. Zakončenie z hokejky Hujsu však smerovalo len mimo bránky.
     
    52:44
    Boris Babeliak sa pokúsil o tvrdú strelu, ale tá bola zrazená pred ním stojacim brániacim hráčom. Pri puku sa nachádzajú domáci, ktorí zakladajú rýchly protiútok.
     
    51:31
    Samuel Barcík teraz tvrdým zákrokom poslal súpera na vlastnú striedačku. Hru sa rozhodli arbitri prerušiť. Nasledovať bude vhadzovanie v strednom pásme.
     
    50:44
    Jedlička sa zbavil dvojice brániacich hráčov a následne vyslal štipľavú strelu smerom k bráne. Puk len tesne minul pravú žrď.
    49:12 Juraj MIKÚŠ - 0:3
     
    49:12
    Zvolen dal gól!
    Jakub Jedlička si všimol voľný priestor v defenzíve Skalice a okamžite vyslal do brejku JURAJA MIKÚŠA. Ten sa ocitol zoči-voči gólmanovi, ktorého si krásnym blafákom položil a následne presne zakončil. Stav stretnutia je 0:3 a zdá sa, že je rozhodnuté. Asistencie: Jakub Meliška, Maroš Jedlička.
     
    49:02
    Hostia v plnom počte.
     
    48:13
    Skaličania nehrajú presilovú hru ideálne. Teraz dokonca po nepresnej rozohrávke poslali puk až na zakázané uvoľnenie. Hra sa tak presunie pred Trenčianskeho.

    Róbert Gašpárek

    Branky a nahrávky: 34. Marcinek (Roy), 46. Török, 50. Mikúš (Meliška, Jedlička), 59. Barcík (Chlepčok)


    HK Skalica: Trenčiansky (Borák) – Šmach, Kadlečík, Janík, Rapant, Vidovič, Hílek, Mikula – Štumpf, Nemec, Hujsa – Šátek, Šišolák, Jaša – Kotzman, Včelka, Janáč – Mizerák, Rajčák, Kotvan
    HKM Zvolen: Rahm (Trenčan) – Hain, Meliško, Roy, Thow, Kubka, Hraško, Barcík – Jedlička, Viedenský, Zuzin – Ďuriš, Puliš, Csányi – Török, Mikúš, Marcinek – Chlepčok, Gubančok, Babeliak

    Rozhodčí: Baluška, Šefčík – Kacej, Gegáň
    thejrc.org