Novosibirsk – Magnitogorsk 1:3 (kon.) | Jekatěrinburg – Minsk 7:3 (kon.) | Jaroslavl – Viťaz 2:3 (kon.)
N.Novgorod – Jokerit 2:4 (kon.)
konec
Avtomobilist Jekatěrinburg
7:3 (3:1, 2:2, 2:0)
HC Dinamo Minsk
Středa 22.09.2021, 16:00 • Uralec Arena, Jekatěrinburg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:43 Alexandr ŠČEMEROV - 7:3
     
    53:43
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Pokud někdo ještě pochyboval, tak nyní už je definitivně rozhodnuto. Střely z kruhu dnes domácím jdou, ALEXANDR ŠČEMEROV opět z toho pravého zamířil švihem přesně ke vzdálenější tyči, kde Kolosov nechal volný prostor.
    Asistence: Stanislav Bočarov a Pavel Kulikov.
    48:28 Jefim GURKIN - 6:3
     
    48:28
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Hráči Jekatěrinburgu dělají důležitý krok v cestě za vítězstvím. JEFIM GURKIN si našel správnou střeleckou pozici a z hranice levého kruhu čistým průstřelem na vzdálenější stranu překonal strážce hostující svatyně. Ten toho zřejmě moc neviděl.
    Asistence: Alexej Makejev.
    33:12 Brooks MACEK - 5:3
     
    33:12
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Je to znovu o dva góly. Jekatěrinburg se vydal do přečíslení tři na dva BROOKS MACEK dostal puk do pravého kruhu a rychlou střelou k bližší tyči překonal Kolosova popáté. Ten však stále zůstává mezi třemi tyčemi.
    Asistence: Ryan Spooner a Jefim Gurkin.
    30:35 Sergej ŠUMAKOV - 4:3
     
    30:35
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácí jdou zpátky do vedení. SERGEJ ŠUMAKOV dostal nabito do pravého kruhu, napřáhl a bombou ze značky vhazování poslal kotouč nechytatelně do vzdálenějšího horního rohu brány. Kolosov neměl moc šancí.
    Asistence: Sergej Zborovskij a Stéphane Da Costa.
    24:18 Mattias TEDENBY - 3:3
     
    24:18
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno. Po buly se puk dostal na modrou čáru na pravou stranu k Jerjomenkovi, ten vystřelil, Šikin touš pouze vyrazil, nejrychleji se před ním zorientoval MATTIAS TEDENBY, který odražený kotouč poslal pod horní tyč.
    Asistence: Vladislav Jerjomenko a Jakub Krejčík.
    20:21 Mario KEMPE - 3:2
     
    20:21
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Slabší chvíli si nyní vybral i domácího gólman. Strömwall vybojoval u pravého mantinelu puk pro svého spoluhráče, MARIO KEMPE na nic nečekal a rychlým švihem zamířil na bližší tyč, kde Šikin nechal skulinu.
    Asistence: Malte Strömwall.
    12:54 Pavel KULIKOV - 3:1
     
    12:54
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácí jsou aktivní a zaslouženě střílí třetí gól. Soupeři se nepovedlo vybojovat puk za svojí svatyní, k tomu se dostal Bočarov, rychle jej adresoval před bránu, kam z druhé vlny najel PAVEL KULIKOV, jenž na nic nečekal a pohotově poslal kotouč za záda brankáře Minsku.
    Asistence: Stanislav Bočarov.
    10:15 Nikita TRJAMKIN - 2:1
     
    10:15
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Je tu obrat a Jekatěrinburg jde do vedení. NIKITA TRJAMKIN sebral kotouč za hostující svatyní, tu poté objel a bekhendem rychle zasunul puk pod betonem možná trochu překvapeného Kolosova.
    Bez asistence.
    04:10 Sergej ŠUMAKOV - 1:1
     
    04:10
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Rychle je srovnáno. Hosté nedokázali vyhodit puk do bezpečí, přišli o něj kousek za obrannou modrou, soupeř vyrazil do přečíslení dva na jednoho, SERGEJ ŠUMAKOV obdržel přihrávku na levou stranu a rychlým švihem překonal přesouvajícího se brankáře.
    Asistence: Alexej Makejev.
    02:04 Alexandr SUVOROV - 0:1
     
    02:04
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Dinamo se brzy ujímá vedení. ALEXANDR SUVOROV dostal přihrávku do levého kruhu, popojel k bráně a zamířil ke vzdálenější tyči, kde bylo dost místa.
    Asistence: Jakub Krejčík a Dmitrij Bujnickij.

    Petr Frömel

    Branky a nahrávky: 5. Šumakov (Makejev), 11. Trjamkin, 13. P. Kulikov (S. Bočarov), 31. Šumakov (Zborovskij, S. Da Costa), 34. Macek (Spooner, Gurkin), 49. Gurkin (Makejev), 54. Ščemerov (S. Bočarov, P. Kulikov) – 3. Suvorov (J. Krejčík, Bujnickij), 21. M. Kempe (Strömwall), 25. Tedenby (Jerjomenko, J. Krejčík)


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Šikin (25. Galkin) – Ščemerov, Trjamkin (C), Blacker, Gurkin, Zborovskij, Alexej Vasilevskij (A), Sitnikov – Šumakov, S. Da Costa, Makejev – Macek (A), Prince, Spooner – Bělousov, P. Cormier, Romancev – P. Kulikov, S. Bočarov, Mylnikov – Chripunov.
    HC Dinamo Minsk: Kolosov (S. Bolšakov) – Šinkevič (A), Sapego, L. Bengtsson, Korobov (C), J. Krejčík, Jerjomenko, Děrjabin, Denisov – Varfolomejev, Alistrov, R. Gorbunov – Strömwall, M. Kempe, T. Beck (A) – Tedenby, K. Voronin, Graovac – Suvorov, Usov, Bujnickij.

    Rozhodčí: Ščenjov, Judakov – Golovlev, Savenkov

    Diváci: 805
    thejrc.org