HK MD Šumperk – Havlíčkův Brod 3:2 (kon.) | Poruba 2011 – Kobra 2:3 (kon.) | Kralupy n. Vltavou – Vsetín 2:3 (kon.)
Přerov – Písek 5:1 (kon.) | Warriors Brno – Chrudim 1:5 (kon.) | Ústí n/L – Technika Brno 4:2 (kon.)
konec
HC Slovan Ústí nad Labem
4:2 (2:0, 2:1, 0:1)
Technika Hockey Brno
Neděle 26.09.2021, 14:45 • Zimní stadion Ústí nad Labem • Liga juniorů • 5. kolo
Partner:
     
    Ve třetí třetině se už prosadili jen hosté, když na konečné skóre snížil po samostatném úniku kapitán Tomáš Čoubek. Ústečtí si ve třetí třetině zkušeně pohlídali náskok, když svého soupeře nepustili do žádného tlaku a zaslouženě vítězí. (16:50:40)
     
    Konec zápasu.
     
    59:30
    Skoupý už spěchal z branky, ale rychle se vrátil, jelikož puk domácí vybojovali.
     
    59:03
    Oddechový čas pro hosty.
     
    58:40
    Domácí s přehledem kontrolují hru. Teď mohli zvýšit svůj náskok. Nejprve se ke střele dostal Hynek a k dorážce se propracoval Tot. Oba pokusy ale skvěle vychytal Skoupý.
     
    57:08
    Ani Pospíšil nedokázal zavést puk do pásma a do útoku jdou domácí. Střelu Bára vyrazil hostující brankář, ale domácí jsou furt v útočném pásmu.
     
    55:43
    Hosté si nemohou vypracovat vetší šanci. Teď se do střely dostal domácí Svoboda. Skoupý vyrazil svým betonem a puku jsou hosté, kteří se snaží dostat přes hustý střed.
     
    54:04
    Ústečtí dobře brání střední pásmo a nepouští hosty do své třetiny. Teď dokonce drží puk v útočném pásmu a kombinují. Ke střele od modré se dostal Polata a jeho střelu tečoval Bár, ale těsně mimo.
     
    53:25
    Hra se teď přelívá ze strany na stranu bez větších příležitostí. Až teď se ke střele dostal jeden z domácích, ale branku hodně minul.
     
    51:52
    Ústí drží puk u své branky a hledá prostor jak se dostat do útočného pásma hostů. Nakonec se to povedlo Nedomovi, který z levého kruhu vypálil nepříjemnou střelu. Hostující brankář ale stále drží naděje svého týmu.
     
    50:35
    Gašpar teď schoval svoji střelu z pravého kruhu za obráncem. Skoupý chytá. Brno se dostává k puku a snaží se založit útočnou akci, ale Slovan brání pozorně.
     
    49:47
    Trogner se teď parádně prokličkoval až pře Štěpku a snažil se zakončit mezi betony. Domácí brankář si ale mezeru pohlídal a drží Slovan.
     
    49:23
    Puk teď utekl z hole jednomu z domácích obránců a ten může být rád, že poblíž nebyl nikdo z hostů Štěpka raději puk přikryl.
     
    48:43
    Domácí v plném počtu.
     
    47:45
    Pospíšil zavezl puk do pásma a z levé strany vystřelil na zadní tyč. Štěpka ale vyrazil levým ramenem. Následně byl chumel před ústeckým brankářem, ten ale parádním rozštěpem zamezil hostům ke skórování.
     
    46:41
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Kredl – 2 min., hákování).
     
    46:17
    Technika právě vstřelila branku!
    A Brno snižuje na rozdíl dvou branek! David Šupa vyslal do samostatného úniku kapitána TOMÁŠE ČOUBKA, který zakončil na lapačku Štěpky. Ústecký gólman se ještě puku dotknul, ale nešťastně s ním odklouzal až do branky 4:2! Asistence: David Šupa.
     
    45:58
    Slovan ujížděl tři na dva, ale jednomu z domácích útočníků puk utekl. U puku jsou momentálně hosté, kteří zakládají útočnou akci.
    Marken.cz

    Daniel Tichý

    Branky a nahrávky: 14. Polata (Macek), 17. Svoboda (Macel, Gašpar), 24. Macel (Vlach, Svoboda), 36. Macel (Gašpar, Hynek) – 35. Sever (Blaško, Pospíšil), 47. Čoubek (Šupa)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Štěpka (Ježek) – Martínek, Polata (C), Vlach, Hora, Filip, Kuchař, Hynek – Bár, Macek, Gašpar, Tot (A), Nedoma, Macel (A), Koval, Svoboda, Kredl, Česnohlídek.
    Technika Hockey Brno: Skoupý (Kubík) – Kubica (A), Fojt, Holcman, Šupa, Svoboda, Blaško (A) – Čoupek (C), Jakuba, Oslejšek, Sever, Růžek, Vlach, Trogner, Vrána, Líska, Lajoš, Pospíšil.

    Rozhodčí: Pavel Folk – Jan Votrubec, Pavel Beneš.
    thejrc.org