Chabarovsk – Jokerit 2:1 (3:2 po s.n.) | Vladivostok – Barys 1:4 (kon.) | Novosibirsk – CSKA Moskva 1:0 (kon.)
Jekatěrinburg – Viťaz 5:2 (kon.) | Magnitogorsk – Kazaň 3:1 (kon.) | Jaroslavl – Nižněkamsk 1:2 (po pr.)
Čerepovec – N.Novgorod 2:1 (kon.) | Spartak Moskva – Soči 1:3 (kon.)
konec
Spartak Moskva
1:3 (0:1, 0:1, 1:1)
HK Soči
Čtvrtek 28.10.2021, 18:30 • CSKA Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa v utkání

    Jakub Jeřábek (SPM) – 0+0, 0 střel na branku, čas na ledě 11:37 (20:50:58)
     
    Střely na branku: 28 – 19
     
    Je konec! Soči vítězí na ledě Spartaku Moskva 3:1. Hostující celek ve třetí třetině dlouho držel své dvoubrankové vedení. Za domácí celek se dokázal prosadit Virtanen. Spartak poté zariskoval při hře bez brankáře a hostující Garajev puk poslal do prázdné branky.
     
    Konec zápasu.
    59:51 Amir GARAJEV - 1:3
     
    59:51
    Soči právě vstřelilo branku!
    Je hotovo! Hostující celek navyšuje své vedení! Dva hráči v bílém se dostali do útoku a osamocený AMIR GARAJEV trefil prázdnou branku!
     
    59:06
    Domácí brankář zůstává na střídačce. Spartak zkouší vyrovnat v šesti lidech!
    58:23 Jake VIRTANEN - 1:2
     
    58:23
    Spartak právě vstřelil branku!
    Je sníženo! Domácí Spartak v závěru utkání dramatizuje duel! Po obrovském tlaku Spartaku zakončoval z levého křídla JAKE VIRTANEN, jehož projektil našel cestičku do branky! Asistence: Andrej Loktionov, Emil Pettersson.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:36
    Loktionov se mezi kruhy dostal k odraženému kotouči, ale jeho rána skončila na hrudi brankáře Hellberga. Spartaku už moc času nezbývá.
     
    57:06
    Alexandr Nikišin na levé straně získal kotouč a nahodil puk na branku soupeře. Jeho rána skončila na betonu brankáře a hosté puk následně vyhodili.
     
    56:31
    Jori Lehterä se dostal do útočného pásma, kde se skvělou kličkou zbavil obránce, nicméně jeho nahození skončilo vedle branky.
     
    56:03
    Michail Mamkin získal puk na levé straně, ale jeho pobídka skončila u prvního obránce v bílém dresu Soči. Hostující celek brání svůj náskok skvěle.
     
    55:29
    Semjon Ručkin v obranném pásmu vybojoval kotouč a odrazem o mantinel poslal puk do prostoru, kde neměl nikoho ze spoluhráčů.
     
    55:02
    Andrej Loktionov se v obranném pásmu zmocnil kotouče, přihrál na pravou stranu, kde byl Jori Lehterä, jenže Spartak se do zakončení nedostal.
     
    54:39
    Emil Pettersson sice udržel kotouč na modré čáře, jenže jeho nahození skončilo v lapačce připraveného brankáře Hellberga.
     
    54:12
    Jori Lehterä poslal přihrávku na pravou stranu, kde byl Emil Pettersson, jenže druhý jmenovaný střelou zápěstím z ostrého úhlu minul branku.
     
    53:37
    Dmitrij Kolgotin se dostal po levé straně do rohu útočného pásma, kde neuspěl v souboji s obráncem a raději rychle vyrazil na střídačku.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 59. Jake Virtanen (Loktionov, Emil Pettersson) – 16. Glotov (Babenko, Feoktistov), 38. Dyblenko, 60. Garajev


    Spartak Moskva: Krasikov (Skovronskij) – Heed, Nikišin, D. Višněvskij, Ručkin, Mamkin, J. Jeřábek, Jevenko – Lehterä, Emil Pettersson, Jake Virtanen – Loktionov, Širokov, Chochlačov – M. Cyplakov, Kugryšev, D. Kvartalnov – Talalujev, Švyrjov, Ponomarjov.
    HK Soči: Hellberg (Treťjak) – Dyblenko, Miščenko, J. Alexandrov, N. Sedov, Baldajev, Kamalov, Zorkin, Smirnov – Feoktistov, Babenko, Glotov – Garajev, A. Nikolajev, Peťkov – Kolgotin, P. Šen, Alijev – Romajev, Melničenko.

    Rozhodčí: Bondar, Birin – Viljugin, Šišlo

    Diváci: 1259
    ocianews.com