Jekatěrinburg – Nižněkamsk 3:4 (kon.) | Magnitogorsk – Chabarovsk 5:2 (kon.) | Čeljabinsk – Novosibirsk 3:2 (2:1 po s.n.)
Minsk – Čerepovec 3:4 (1:2 po s.n.) | CSKA Moskva – Dynamo Moskva 2:3 (1:2 po s.n.) | Jokerit – Vladivostok 4:1 (kon.)
Kunlun – Omsk 1:4 (kon.) | Petrohrad – Jaroslavl 1:3 (kon.)
konec
Avtomobilist Jekatěrinburg
3:4 (1:1, 0:2, 2:1)
Neftěchimik Nižněkamsk
Středa 17.11.2021, 15:00 • Uralec Arena, Jekatěrinburg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Česká a slovenská stopa v utkání

    Ronald Knot (NIZ) – 0+1, 1 střela na branku, čas na ledě 24:59
    Lukáš Klok (NIZ) – 0+0, 1 střela na branku, čas na ledě 23:19 (17:27:46)
     
    Střely na branku: 37 – 26
     
    Je konec! Nižněkamsk nakonec vítězí na ledě Jekatěrinburgu 4:3. Ve třetí části za domácí celek snížil v přesilové hře Šumakov, ale hostům rychle vrátil dvoubrankové vedení Kupcov. V závěru domácí zkusili hru bez brankáře. V té snížil přesnou střelou Da Costa. V samotném závěru Jekatěrinburg znovu dostal puk za brankovou čáru, ale bylo tomu tak chvíli po vypršení hracího času.
     
    Konec zápasu.
     
    59:59
    Tak pozor! Domácí se sice radují ze vstřelené branky, ale čeká se, zda puk překročil brankovou čáru před sirénou!
    59:27 Stéphane Da Costa - 3:4
     
    59:27
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácí celek při hře bez brankáře snižuje na rozdíl jediné branky! Jekatěrinburg se usadil v útočném pásmu, kde měl obrovský tlak. Ke střele se nakonec odhodlal STEPHANE DA COSTA, který příklepem z ostrého úhlu poslal puk do horního rohu! Asistence: Shane Prince, Sergej Šumakov.
     
    58:14
    Sergej Kupcov se v obranném pásmu dostal k volnému kotouči a bez problémů jej vyhodil odrazem o mantinel do středního pásma.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:48
    Sergej Šumakov střílel z pravého kruhu, nicméně ani jeho pokus nenašel cestu za Sudnicynovy záda. Defenziva Nižněkamsku hraje skvěle.
     
    57:20
    Od modré čáry zakončil Sergej Zborovskij, ale hostující brankář jeho projektil příklepem dobře viděl a bez problémů zasáhl pravým ramenem.
     
    56:20
    Galkin je na střídačce a domácí zkouší zdramatizovat závěr duelu v šesti bruslařích na ledě!
     
    56:09
    Další obrovská šance domácích! Před prakticky prázdnou brankou se k puku dostal Cormier, ale trestuhodně nedokázal snížit!
     
    55:29
    Andrej Čiviljov se hnal za přihrávkou do středního pásma, jenže v bruslařském souboji s obráncem v červeném dresu tentokrát neuspěl.
     
    55:03
    Hosté v plném počtu.
     
    54:26
    Hosté se dostali k volnému kotouči a bez váhání jej poslali přes celé kluziště za branku domácího Avtomobilistu Jekatěrinburg.
     
    54:10
    Jesse Blacker dostal přihrávku na modrou čáru, odkud zakončil příklepem, ale jeho projektil prolétl kolem levé tyčky.
     
    53:35
    Domácí v přesilovce kombinují v útočném pásmu, ale zatím tomu chybí zakončení. Defenzivní kvarteto hostujícího celku už je hodně unavené.
     
    53:03
    Další přesilovka pro domácí! Dvě minuty za držení dostává Jegor Popov.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 19. Spooner (Blacker, B. Macek), 52. Šumakov, 60. S. Da Costa (Prince, Šumakov) – 17. Vicharev, 22. Ansel Galimov (Šafigullin), 31. J. Popov (D. Sexton), 53. Kupcov (Knot)


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Galkin (Šikin) – Blacker, Trjamkin (C), Alexej Vasilevskij (A), Rylov, Zborovskij, Gurkin, Salov – Šumakov, S. Da Costa, Prince – B. Macek (A), Spooner, A. Makejev – S. Bočarov, P. Cormier, Chripunov – Romancev, P. Kulikov, Bělousov – Blednov.
    Neftěchimik Nižněkamsk: Sudnicin (Tuohimaa) – M. Sidorov, Klok, K. Vorobjov (A), Knot, Petriščev, Berezin (A) – Chajrullin (C), Miťakin, Porjadin – D. Sexton, Ansel Galimov, J. Popov – Bikmullin, Čiviljov, D. Popov – Kupcov, Vicharev, Šafigullin – Vladislav Šutov.

    Rozhodčí: Bukin, Spirin – Ponomarenko, Stroganov

    Diváci: 1066
    bahis siteleri