Chabarovsk – Jekatěrinburg 3:0 (kon.) | Vladivostok – Omsk 2:1 (3:2 po s.n.) | Novosibirsk – Soči 1:2 (kon.)
Čerepovec – CSKA Moskva 3:0 (kon.) | Jaroslavl – Jokerit 2:1 (po pr.) | Dynamo Moskva – Čeljabinsk 7:6 (po pr.)
konec
Amur Chabarovsk
3:0 (1:0, 2:0, 0:0)
Avtomobilist Jekatěrinburg
Středa 24.11.2021, 10:00 • Platinum Arena, Chabarovsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    24:23 Sergej TĚREŠČENKO - 3:0
     
    24:23
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Na brankové čáře zůstává jako přikovaný Dmitrij Šikin, vůbec teď nemůže uvěřit tomu, že prudká střela zápěstím v podání SERGEJE TĚREŠČENKA z ostrého úhlu prosvištěla do sítě. Prudký odraz ze středu brankové konstrukce zmátl i na hraně brankoviště bojujícího Radana Lence, který pro popření všech pochybností kotouč do sítě dorazil. Asistence: David Tomášek a Alexej Volgin.
    20:25 Vladimir BUTUZOV - 2:0
     
    20:25
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Trvalo to 25 vteřin, než cestu ke gólu našel VLADIMIR BUTUZOV. Po pádu kolegy se boje o puk nevzdal Ivan Nikolišin, jeho přihrávka se dostala právě k Butuzovovi, který takticky zpomalil hru a pak nekompromisní střelou dostal svůj tým do dvoubrankového trháku. Jekatěrinburg bude muset zabrat, pokud chce z dnešního utkání brát bodový zisk. Asistence: Ivan Nikolišin a Alexandr Gorškov.
    04:59 Danil FAJZULLIN - 1:0
     
    04:59
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Jednoduše to udělal DANIL FAJZULLIN. Po krátké předávce Sergeje Těreščenka se rozhodl pro přímý postup na bránu a vymetl pavučiny v levém horním růžku. Dmitrij Šikin zamrznul ve svém základním postavení, střela byla zkrátka příliš prudká na to, aby ještě zareagoval.

    Patrik Czepiec

    Branky a nahrávky: 5. Fajzullin (S. Těreščenko), 21. V. Butuzov (Nikolišin, A. Gorškov), 25. S. Těreščenko (Tomášek, Volgin)


    Amur Chabarovsk: Alikin (Bartošák) – S. Těreščenko, Volgin, Jordán (C), Pivcakin, Aljajev, Znacharenko – Nikolišin, V. Butuzov (A), A. Gorškov – Galuzin (A), Lenc, Tomášek – Ljubimov, Šarov, Grebenščikov – Zyrjanov, A. Kuzněcov, Fajzullin.
    Trenér: Sergej Světlov

    Avtomobilist Jekatěrinburg: Šikin (M. Zinčenko) – Blacker, Rylov, Ščemerov, Trjamkin (C), Gurkin, Alexej Vasilevskij (A), Valerij Sitnikov – Bělousov, Spooner, A. Makejev (A) – Prince, P. Kulikov, Šumakov – P. Cormier, Chripunov, S. Bočarov – Rassejkin, V. Kuzněcov, P. Voronkov – I. Ovčinnikov.
    Trenér: Bill Peters

    Rozhodčí: Bondar, Kulakov – Sivov, Šišlo
    thejrc.org