Chabarovsk – Jekatěrinburg 3:0 (kon.) | Vladivostok – Omsk 2:1 (3:2 po s.n.) | Novosibirsk – Soči 1:2 (kon.)
Čerepovec – CSKA Moskva 3:0 (kon.) | Jaroslavl – Jokerit 2:1 (po pr.) | Dynamo Moskva – Čeljabinsk 7:6 (po pr.)
po prodl.
Dynamo Moskva
7:6 (2:1, 3:1, 1:4 - 1:0)
Traktor Čeljabinsk
Středa 24.11.2021, 17:30 • VTB Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním, že duel v prodloužení rozhodl domácí Andrej An. Mironov, se loučím a přeji vám příjemný zbytek středečního večera. (20:14:53)
     
    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA

    Roman Will (CLJ) 20 zásahů, 4 OG, čas na ledě 27:57
    Lukáš Sedlák (CLJ) 0+2, 3 střely, čas na ledě 20:21
     
    Střetnutí mezi Dynamem a Čeljabinskem nabídl parádní podívanou a došel až do prodloužení. Domácí mužstvo bylo v utkání aktivnějším týmem a vedl dokonce o čtyři trefy, jenomže rozhodující trefy se dočkal až v nastaveném čase. Traktor se za dnešní výkon nemusí stydět, jelikož nesložil zbraně a vydoloval alespoň bod.

    Střely na branku: 48:25.
     
    Konec zápasu.
    62:39 Andrej An. Mironov - 7:6
     
    62:39
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Je definitivně rozhodnuto, když mezi kruhy zůstal zcela osamocený ANDREJ AN. MIRONOV., jenž zamířil k levé tyči. Emil Garipov jen nevěřícně kroutí hlavou, protože ho v tom spoluhráči nechali vykoupat. Asistence: Eric O'Dell a Oscar Lindberg.
     
    61:16
    Velkou rychlost na levé straně nabral Nikita Těrtyšnyj, který obkroužil branku a chtěl černou gumu do ní zamést. V posledním momentu Ivan Bočarov zasáhl betonem!
     
    60:45
    Z pravého kruhu pro vhazování vyslal tvrdou ránu Sergej Bojkov, jehož zakončení mířilo do výstroje domácího maskovaného muže.
     
    60:24
    Přihrávka Andreje An. Mironova mířila mezi kruhy, odkud Eric O'Dell trefil jen bránícího soupeře. Následně se hra stěhovala do středního pásma a domácí tým najel do ofsajdu.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Sledujeme skvělé utkání a dostaneme také nášup. Čeljabinsk vstal téměř z mrtvých a vrátil se do zápasu. Díky povedené třetí třetině bere bod a o druhý může ještě zabojovat. Nebo najde sílu vzepřít se osudu Dynamo?

    Střely na branku: 45:23.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:20
    Tvrdou ránou od modré čáry se prezentoval Andrej An. Mironov, jenž prostřelil hostujícího brankáře. Avšak kotouč zamířil do levé tyče a následně kopíroval brankovou čáru.
     
    58:50
    Domácí mužstvo znovu zapnulo a snaží se ještě rozhodnout v normální hrací době.
     
    57:22
    Střídání v týmu Traktor Čeljabinsk: ze hřiště odchází Roman Will, přichází Emil Garipov.
    57:22 O'Dell při trestném střílení nepřekonal Willa
     
    57:22
    K trestnému střílení se rozjel Eric O'Dell, který si najel až k pravému hrazení a následně mířil mezi Willovy betony. Český brankář mezeru rychle utěsnil a může spokojeně odjet zpátky na střídačku.
     
    57:22
    Roman Will se vrací do branky!
     
    57:22
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Albert Jarullin – trestné střílení, podrážení).

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 12. Muranov (Andrej Sergejev), 16. Šipačov (O'Dell, O. Lindberg), 25. Jakimov (J. Zajcev), 28. A. Bělov (Galijev), 30. Galijev (Andrej Sergejev, O'Dell), 50. J. Zajcev (O. Lindberg, Šipačov), 63. A. Mironov (O'Dell, O. Lindberg) – 3. Stas (Jarullin, Byvalcev), 35. Pulkkinen (S. Kalinin, Kulik), 42. S. Kalinin (Byvalcev), 47. Osnovin (L. Sedlák, Těrtyšnyj), 49. Těrtyšnyj (L. Sedlák, V. A. Tkačov), 58. Karpuchin (Stas)


    Dynamo Moskva: I. Bočarov (G. Kuzněcov) – Andrej Sergejev, A. Bělov, S. Bojkov, A. Mironov (A), J. Zajcev, Volkov, N. Novikov – O. Lindberg, Šipačov (C), Galijev – Raševskij, O'Dell (A), Klinkhammer – Igumnov, Jakimov, Petunin – Muranov, V. Jefremov, A. Fjodorov – O. Zajcev.
    Trenér: Alexej Kudašov

    Traktor Čeljabinsk: Will (28.–58., 58. Garipov) – Jarullin (A), Kulik, Bailen, S. Tělegin, Manuchov, Pilut, Karpuchin – Pulkkinen, Byvalcev, S. Kalinin (C) – V. Abramov, L. Sedlák (A), Těrtyšnyj – Kravcov, V. A. Tkačov, Osnovin – A. Potapov, Stas, Švarjov.
    Trenér: Anjar Gatijatulin

    Rozhodčí: Romansko, Judakov – Lazarev, Strelcov

    Diváci: 1 999
    thejrc.org