Chabarovsk – Jekatěrinburg 3:0 (kon.) | Vladivostok – Omsk 2:1 (3:2 po s.n.) | Novosibirsk – Soči 1:2 (kon.)
Čerepovec – CSKA Moskva 3:0 (kon.) | Jaroslavl – Jokerit 2:1 (po pr.) | Dynamo Moskva – Čeljabinsk 7:6 (po pr.)
po prodl.
Dynamo Moskva
7:6 (2:1, 3:1, 1:4 - 1:0)
Traktor Čeljabinsk
Středa 24.11.2021, 17:30 • VTB Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:39 Andrej An. Mironov - 7:6
     
    62:39
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Je definitivně rozhodnuto, když mezi kruhy zůstal zcela osamocený ANDREJ AN. MIRONOV., jenž zamířil k levé tyči. Emil Garipov jen nevěřícně kroutí hlavou, protože ho v tom spoluhráči nechali vykoupat. Asistence: Eric O'Dell a Oscar Lindberg.
    57:08 Ilja KARPUCHIN - 6:6
     
    57:08
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    To není možná, opravdu je znovu vyrovnáno! Andrej Stas vyhrál vhazování těsně za sebe a tvrdou ránou do protější šibenice se prezentoval ILJA KARPUCHIN. Asistence: Andrej Stas.
    49:46 Jegor ZAJCEV - 6:5
     
    49:46
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Bláznivý zápas není ještě u konce a Dynamo se rychle vrací do vedení! U pravé tyče se nacházel Oscar Lindberg, který přihrával mezi kruhy, kde se do střely položil JEGOR ZAJCEV, jenž zamířil do horní části branky – 6:5. Asistence: Oscar Lindberg a Vadim Šipačov.
    48:54 Nikita TĚRTYŠNYJ - 5:5
     
    48:54
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Tomu se říká návrat do ztraceného zápasu a právě Traktor teď má novou pohonnou jednotku! Lukáš Sedlák se nacházel velde branky, odkud přihrál mezi kruhy. NIKITA TĚRTYŠNYJ si zpracovl kotouč bruslí a následně zamířil přesně k pravé tyči – 5:5. Asistence: Lukáš Sedlák a Vladimir A. Tkačov.
    46:46 Vjačeslav OSNOVIN - 5:4
     
    46:46
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Krásnou přihrávku mezi obránce Nikita Těrtyšnyj a český útočník si počínal velmi důrazně. I když byl Lukáš Sedlák faulován povedlo se mu zakončit a odražený kotouč dojel u pravé tyče VJAČESLAV OSNOVIN, který stahuje manko na jedinou trefu. Asistence: Lukáš Sedlák a Nikita Těrtyšnyj.
    41:55 Sergej KALININ - 5:3
     
    41:55
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    A znovu tu máme využitou přesilovou hru a Čeljabinsk prohrává už pouze o dva zásahy! Do útočného pásma vjel SERGEJ KALININ, který z levého kruhu vystřelil přes obránce přesně k bližší tyči – 5:3. Asistence: Alexej Byvalcev.
    34:19 Teemu PULKKINEN - 5:2
     
    34:19
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Otřepané pravidlo nedáš – dostaneš znovu platí! Před hostující branku se dral Eric O'Dell, jehož úspěšně obtěžoval Alexej Byvalcev. Následně se kotouče chopil Sergej Kalinin, který přesnou přihrávkou našel finského střelce. TEEMU PULKKINEN si zpracování nezvládl ideálně, avšak jeho pokus z hranice pravého kruhu zamířil pod brankářovu lapačku a k zadní tyči – 5:2. Asistence: Sergej Kalinin a Jevgenij Kulik.
    29:43 Stanislav GALIJEV - 5:1
     
    29:43
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí tým přivítal také Emila Garipova gólem! Na levém kruhu s pukem chvíli míchal STANISLAV GALIJEV, který překvapil střídajícího brankáře zakončením na první tyčku! Asistence: Andrej Sergejev a Eric O'Dell.
    27:57 Anton BĚLOV - 4:1
     
    27:57
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Dynamo znovu využívá početní výhodu a vyhání českého brankáře na střídačku! Romanu Willovi clonil na hranici brankoviště Alexandr Petunin, a tak pokus ANTONA BĚLOVA zamířil od modré čáry přesně k pravé tyči – 4:1. Asistence: Stanislav Galijev.
    24:58 Bogdan JAKIMOV - 3:1
     
    24:58
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Český brankář byl znovu bez šance zasáhnout, další nahození totiž bylo velmi dobře tečované! Od modré čáry nahazoval černou gumu Jegor Zajcev a mezi kruhy se o teč postaral BOGDAN JAKIMOV. Kotouč zamířil přesně na Willův beton a potřetí rozvlnil síť hostující klece – 3:1. Asistence: Jegor Zajcev.
    16:00 Vadim ŠIPAČOV - 2:1
     
    16:00
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Také Dynamo využívá početní výhodu a poprvé se otáčí také stav zápasu! Domácí hráč vyhrál vhazování na Erica O'Della, jenž posunul kotouč více na střed. VADIM ŠIPAČOV na nic nečekal a okamžitě přesnou ranou propálil českého maskovaného muže – 2:1. Asistence: Eric O'Dell a Oscar Lindberg.
    11:16 Ivan MURANOV - 1:1
     
    11:16
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno, když se Čeljabinsku nepovedlo vyhodit! U pravého mantinelu se kotouče zmocnil Andrej Sergejev, jehož nahození tečoval IVAN MURANOV. Kotouč poté zcela změnil směr letu a Roman Will nestihl reagovat. Asistence: Andrej Sergejev.
    02:32 Andrej STAS - 0:1
     
    02:32
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Hostující celek velmi rychle využívá početní výhodu a odskakuje do vedení! Od modré čáry nahazoval kotouč Albert Jarullin, jehož snažení tečoval mezi kruhy ANDREJ STAS. Po dobré teči nestihl Ivan Bočarov reagovat a černá guma zapadla přesně k levé tyči. Asistence: Albert Jarullin a Alexej Byvalcev.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 12. Muranov (Andrej Sergejev), 16. Šipačov (O'Dell, O. Lindberg), 25. Jakimov (J. Zajcev), 28. A. Bělov (Galijev), 30. Galijev (Andrej Sergejev, O'Dell), 50. J. Zajcev (O. Lindberg, Šipačov), 63. A. Mironov (O'Dell, O. Lindberg) – 3. Stas (Jarullin, Byvalcev), 35. Pulkkinen (S. Kalinin, Kulik), 42. S. Kalinin (Byvalcev), 47. Osnovin (L. Sedlák, Těrtyšnyj), 49. Těrtyšnyj (L. Sedlák, V. A. Tkačov), 58. Karpuchin (Stas)


    Dynamo Moskva: I. Bočarov (G. Kuzněcov) – Andrej Sergejev, A. Bělov, S. Bojkov, A. Mironov (A), J. Zajcev, Volkov, N. Novikov – O. Lindberg, Šipačov (C), Galijev – Raševskij, O'Dell (A), Klinkhammer – Igumnov, Jakimov, Petunin – Muranov, V. Jefremov, A. Fjodorov – O. Zajcev.
    Trenér: Alexej Kudašov

    Traktor Čeljabinsk: Will (28.–58., 58. Garipov) – Jarullin (A), Kulik, Bailen, S. Tělegin, Manuchov, Pilut, Karpuchin – Pulkkinen, Byvalcev, S. Kalinin (C) – V. Abramov, L. Sedlák (A), Těrtyšnyj – Kravcov, V. A. Tkačov, Osnovin – A. Potapov, Stas, Švarjov.
    Trenér: Anjar Gatijatulin

    Rozhodčí: Romansko, Judakov – Lazarev, Strelcov

    Diváci: 1 999
    bahis siteleri