Zlín – HK MD Šumperk 6:4 (kon.) | Kometa Brno – Olomouc 2:3 (kon.) | Plzeň – Kladno 6:1 (kon.)
Třinec – Havířov 8:0 (kon.) | HC Litvínov – Hvězda Praha 2:4 (kon.) | Technika Brno – Pardubice 1:4 (kon.)
Poruba – Vítkovice 5:6 (kon.) | Mladá Boleslav – PZ Kladno 15:0 (kon.) | K. Vary – Liberec 4:1 (kon.)
Třemošná – Chomutov 1:11 (kon.) | Jihlava – Kobra 6:2 (kon.) | Sparta – Slavia 3:4 (po pr.)
Tábor – Mountfield HK 2:6 (kon.) | Havlíčkův Brod – Motor ČB 1:3 (kon.) | Vsetín – Přerov 2:7 (kon.)
konec
Berani Zlín
6:4 (3:2, 2:2, 1:0)
HK Mladí Draci Šumperk
Čtvrtek 25.11.2021, 15:00 • PSG aréna, Zlín • Extraliga dorostu • Skupina Východ
Partner:
     
    To už bude ode mě pro dnešek vše, já Vám děkuji za pozornost a u dalšího hokejového utkání na shledanou. (18:14:48)
     
    Během poslední třetiny jsme byli svědky pouze jedné branky a to pouhých deset vteřin před koncem. Postaral se o ní Lukáš Heš, který tak podtrhl výhru domácího celku, která byla poměrně zasloužená. Ani Draci však utkání nevypustili a ukázali se jako velice vyrovnaný soupeř pro ševce.
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak přece jenom se LUKÁŠ HEŠ prosadil! Daří se mu to pouhých deset vteřin před koncem, čímž dokončuje výhru jeho týmu nad Mladými Draky. Asistence: Adam Hamrla.
     
    58:26
    Duo bratrů Hešových nyní předvedlo, že je velice dobře synchronizované. U zakončení však stál Lukáš, který ani tentokrát nevyzrál na brankáře soupeře.
     
    56:57
    Hra je nyní opravdu hodně rozkouskovaná, což je mimo jiné i kvůli opravdu velkému počtu střel domácích, které musí Dudycha často zastavovat svou lapačkou.
     
    55:58
    Do konce zbývají zhruba čtyři minuty, což znamená, že hráčům Šumperka začíná poměrně dost téct do bot. Aby toho neměli málo, tak jejich soupeř během posledních minut nehraje vůbec špatně, dalo by se i říct že lehce dominuje hře.
     
    54:26
    Obdobnou parádu jako před chvilkou super předvedl Lukáš Heš, kterému se ale podařilo i zakončit. K jeho smůle mu ale koncovka mezi nohy gólmana příliš nevyšla.
     
    52:57
    Tak toto bylo nádherné sólo od Patrika Janecha, který projel obranou soupeře jako nůž máslem. Při zakončení však smolne upadl a musel tak nakonec bojovat o puk v rohu hřiště.
     
    51:58
    Máme tady další zákrok Dudycha, který si v posledních minutách moc neoddychnul. Tentokrát pokryl zakončení opět z hole Holby.
     
    Holba byl velice blízko ke vstřelení prvního hattricku zápasu. Jeho dorážka z velké blízkosti však skončila po odrazu od brankáře vedle brány.
     
    50:34
    I přes prohrané vhazování se díky dobrému napadání Babulíka podařilo domácím získat kotouč. O pár vteřin později se díky tomu dostal k zakončení Lukáš Heš, který ale netrefil prostor mezi třemi tyčemi.
     
    49:35
    Máme tady drobné přerušení v podobě úpravy brány Málka, která už několikrát vypadla z jednoho z důlků, který ji má držet.
     
    48:36
    Lukáš Heš byl velice blízko úniku jeden na nikoho. Nakonec mu v tom zabránil jeden z protihráčů, který však zastavil kotouč holí příliš vysoko.
     
    Hráči Šumperka měli nyní opravdu velké štěstí, jelikož tlak jejich soupeře byl obrovský. Babulík však po nepovedené střele sekl omylem do hole soupeře a to dokonce až po přerušení hry.
     
    47:37
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Babulík – 2 min., sekání).
     
    47:17
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk (Zavoral – 2 min., podrážení).
     
    45:41
    Tempo Beranů v posledních minutách jenom narůstá. Svědčí o tom i střela z hole Holby, který však těsně minul horní tyč brány.
     
    44:12
    Tak toto byla šance jako hrom pro Vaculíka, který si mohl zapsat hattrick. Ten v úniku dva na jednoho minul přihrávku spoluhráče, když se pokoušel zakoncovat z první do zcela prázdné brány.
    Marken.cz

    Patrik Hlaváč

    Branky a nahrávky: 1. Holba (Marek), 2. Vaculík (Marek), 9. Vaculík (Kotala), 25. Holba (Marek, Babulík), 39. Babulík (Lukáš Heš), 60. Lukáš Heš (Hamrla) – 3. Peškar (Compel), 11. Seidenglanz (Compel, Janech), 30. Janech (Cekr), 31. Peškar (Lichner, Seidenglanz)


    Berani Zlín: Málek (Kowalczyk) – Kotala, Stuchlík, Řezníček, Hamrla (A), Mikel, Lukaštík, Špaňhel, Šišák (C) – Urban, Vaculík, Hampl, Holba, Heš L., Marek, Babulík (A), Heš J., Klimek
    Trenér: Radek Pšurný

    HK Mladí Draci Šumperk: Dudycha (Valenta) – Hrdina, Jarmara, Cekr (A), Juřík, Zavoral (A), Plhal, Compel (C) – Bařica, Peškar, Tomeš, Verner, Janech, Seidenglanz, Lichner, Čunát, Hlubuček, Novák
    Trenér: Radek Kučera

    Rozhodčí: Grygera – Kučera, Šobáň
    thejrc.org