Kladno – HC Litvínov 6:5 (kon.) | Chomutov – Mladá Boleslav 2:5 (kon.) | Liberec – Třemošná 5:0 (kont.)
konec
Piráti Chomutov
2:5 (1:1, 0:2, 1:2)
BK Mladá Boleslav
Pátek 26.11.2021, 16:00 • ROCKNET ARÉNA • Extraliga dorostu • Skupina Západ
Partner:
     
    Z chomutovské ROCKNET ARÉNY se s vámi loučím a bude se na vás těšit u některého z dalších mládežnických přenosů. (18:06:18)
     
    Sledovali jsme utkání, v němž byla hlavním rozdílem koncovka. Díky ní zaslouženě zvítězila Mladá Boleslav. Postupem utkání byli hostující hráči všude o kousek dříve, což jim přineslo vyložené akce. Chomutov tak bude muset o body zabojovat zítra, kdy jej čeká další střetnutí.
     
    Konec zápasu.
     
    59:25
    Mladá Boleslav nezvládla přihrávku na útočnou modrou čáru a zahrála jen na zakázané uvolnění.
     
    58:44
    Vše je opraveno, koncovka zápasu tak přichází na řadu. Je jasné, že dnes zvítězí Mladá Boleslav.
     
    58:44
    Tak až nyní jsem celou situaci pochopil, hostující hráč se totiž zranil o mantinel, jelikož kus ochranného skla, který je přes reklamy nevydržel. To je nevídaná situace. Ledaři budou muset místo na mantinelu nějak opravit. Závěr zápasu se zřejmě chvíli prodlouží!
     
    58:44
    Zraněným hráčem je Petr Šachl, který už odjel do kabiny. Po chvíli se ale vrátil, a tak bude zřejmě v pořádku.
     
    58:44
    Vše je zcela jinak, nejde o díru v ledu, nýbrž o krvavé stopy. Jeden z hráčů zřejmě inkasoval ránu do obličeje.
     
    58:44
    Rozhodčí přerušují hru, jelikož před brankou hostujícího celku se vytvořila díra v ledu! Do konce zápasu chybí už pouze šestasedmdesát vteřin. Doufejme, že se zápas dohraje, jelikož jde o bezpečnost hráčů. Na kluziště už přichází ledaři!
     
    57:59
    Po chybné rozehrávce Chomutova se před branku dral Petr Šachl, jehož vychytal Alexandr Perůtka. Hostující útočník spěchal za dorážkou, ale neustál atak soupeře.
     
    57:03
    Domácí se ještě snaží usadit v pásmu a střetnutí zdramatizovat. Ovšem jejich přihrávka před branku byla zachycena a Mladá Boleslav okamžitě obloučkem vyhodila do středního pásma.
     
    56:00
    Jaroslav Pospíšil se nejprve zodpovědně vrátil, ale následně jeho přihrávka po mantinelu zamířila až na zakázané uvolnění.
     
    54:27
    Tentokrát to od modré čáry zkusil Václav Pašek, jehož snažení schoval hostující brankář do lapačky, čímž nedal Chomutovu šanci na dorážku.
     
    53:31
    Chomutovští chtěli zahrát celou situaci až do prázdné brány! Dominik Badinka zachytil puk a přihrával přes osu do pravého kruhu. Kotouč se mu ještě snažil vrátit Dorčo Dautovský. Avšak poslední obránce pomohl Danielu Forstovi.
     
    53:00
    Dominik Badinka se manévrem na modré čáře zbavil soupeře a přihrál mezi kruhy. Z dobré pozice zamířil nad hostující branku Jaroslav Pospíšil.
     
    52:03
    Čarový rozhodčí hlasitě napomínal hostující hráče, že jsou v ofsajdu. Jeden z nich to ignoroval, a tak je hra vykázaná do středního pásma.
     
    50:41
    Zpoza branky si na levé kruh pro vhazování vjel Dominik Badinka, jehož pokus mířil do bližší šibenice. Jenomže Daniel Forst byl nalepený na brankovou konstrukci a zasáhl ramenem.
     
    49:37
    Mezi kruhy se po chvíli nacházel Miroslav Dobner, jehož bekhendový pokus mířil doprostřed branky. Alexandr Perůtka byl připravený zasáhnout, když rychle uzavřel mezeru mezi rukou a tělem.
    Marken.cz

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 16. Titlbach, 44. Kokman (Hynek) – 18. Šachl (Sypecký), 24. Hradec (Vlasák), 40. Král (Steklý), 43. Steklý (TS), 45. Hradec (Skok)


    Piráti Chomutov: Perůtka (Štěrba) – Pašek, D. Svoboda, Hynek, Ibl, Dominik Badinka, A. Žižka – Kokman, Dautovský, Klobouček, Stejskal, Grosskopf, Pospíšil, Titlbach, Mišovic, Daniel Badinka
    Trenér: Kamil Koláček

    BK Mladá Boleslav: Forst (Vystrčil) – Skok, Sypecký, Hlinský, Halman, Kubíček, Vlasák, Průšek – Šachl, Dobner, Hasman, Hradec, Hurt, Steklý, Mojsejev, Král, Lisler
    Trenér: Václav Pletka

    Rozhodčí: Červenka – Herles, Stacho

    Diváci: 65
    thejrc.org