Boston – NY Rangers 2:5 (kon.) | Chicago – St. Louis 3:2 (po pr.) | Philadelphia – Carolina 3:6 (kon.)
Minnesota – Winnipeg 7:1 (kon.) | Anaheim – Ottawa 4:0 (kon.) | Washington – Florida 4:3 (kon.)
konec
Minnesota Wild
7:1 (2:0, 3:0, 2:1)
Winnipeg Jets
Pátek 26.11.2021, 21:37 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:26
    Marcus Foligno přišel o puk na modré čáře, což hráči Winnipegu málem potrestali. Autor jediné hostující branky Dubois střílel zápěstím a rozezvonil tyč!
    55:22 Kirill KAPRIZOV - 7:1
     
    55:22
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Fantastická reakce domácího mužstva! Minnesota okamžitě přidává sedmou branku. Domácí napadali rozehrávku soupeře v jeho obranném pásmu. Kevin Fiala z rohu poslal přihrávku na KIRILLA KAPRIZOVA, který pohotovou střelou potvrdil, že je kanonýr! Asistence: Kevin Fiala, Ryan Hartman.
    55:08 Pierre-Luc DUBOIS - 6:1
     
    55:08
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Winnipeg nakonec přesilovou hru využívá a pět minut před koncem se dočkal branky! Po levém křídle vlétl do útočného pásma PIERRE-LUC DUBOIS, který zápěstím vzal Talbotovi čisté konto! Asistence: Nate Schmidt.
     
    53:11
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild (Ryan Hartman – 2 min., krosček).
    51:24 Matt DUMBA - 6:0
     
    51:24
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Minnesota se nakonec dokázala prosadit i v závěrečné periodě! Domácí předvedli další parádní brejk. Po krásné kombinaci v útočném pásmu dostal přihrávku na levý kruh MATT DUMBA, který z ostrého úhlu napálil puk pod břevno! Asistence: Marcus Foligno, Rem Pitlick.
     
    43:51
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Pierre-Luc Dubois – 2 min., držení).
     
    35:04
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Jevgenij Svečnikov – 2 min., sekání + 2 min., hrubost).
     
    32:46
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Nathan Beaulieu – 2 min., podrážení).
    29:35 Jon MERRILL - 5:0
     
    29:35
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Minnesota pokračuje v ofenzivní exhibici! Domácí celek ještě před polovinou základní hrací doby přidává pátou branku! Po rychlém přechodu do útoku dostal přihrávku na levý kruh rozjetý JON MERRILL a zápěstím prostřelil Comrieho! Asistence: Frederick Gaudreau, Rem Pitlick.
     
    25:21
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild (Jordie Benn – 2 min., nedovolené bránění).
     
    23:40
    Další obrovská šance Minnesoty! Na přihrávku mezi kruhy si nabruslil Hartman, ale špičkou čepele protečoval kotouč mimo tři tyče!
     
    22:49
    Střídání v týmu Winnipeg Jets: ze hřiště odchází Connor Hellebuyck, přichází Eric Comrie.
    22:49 Mats ZUCCARELLO - 4:0
     
    22:49
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Neskutečný výkon domácí Minnesoty! Domácí celek za necelou minutu přidává i čtvrtou branku! Domácí opět předvedli tlak v útočném pásmu. K odraženému puku se u branky nakonec dostal MATS ZUCCARELLO, který z jasné pozice neminul! Asistence: Kirill Kaprizov, Jonas Brodin.
    22:04 Ryan HARTMAN - 3:0
     
    22:04
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí celek zažívá skvělý vstup také do druhé třetiny! Minnesota totiž přidává třetí branku! Kaprizov vypálil z pravé strany, hostující brankář betonem vyrazil puk jen před sebe a RYAN HARTMAN bekhendem poslal puk do sítě! Asistence: Kirill Kaprizov.
     
    19:26
    Wheeler zahodil další šanci Winnipegu! Talbot byl za vlastní brankou a hostující hráč pálil z pravé strany bekhendem, jenže trestuhodně branku minul!
     
    18:28
    Obrovská šance Winnipegu! Connor dostal přihrávku mezi kruhy, odkud chtěl bekhendem přizvednout kotouč nad beton domácího brankáře, ale Talbot skvěle zasáhl!
     
    14:38
    Vyloučení v týmu Minnesota Wild (Joel Eriksson Ek – 2 min., nedovolené bránění).
    07:47 Mats ZUCCARELLO - 2:0
     
    07:47
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Skvělý vstup Minnesoty do utkání pokračuje! Domácí celek rychle přidává i druhou branku! MATS ZUCCARELLO dostal přihrávku na modrou čáru, srovnal si puk na forhend a zápěstím prostřelil brankáře! Asistence: Dmitrij Kulikov, Kirill Kaprizov.
    00:52 Alex GOLIGOSKI - 1:0
     
    00:52
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí celek se hned v úvodu utkání dostává do vedení! Přihrávku na modrou čáru dostal ALEX GOLIGOSKI a jeho povedené zakončení si našlo cestu do sítě! Asistence: Brandon Duhaime, Nico Sturm.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 1. Goligoski (Duhaime, N. Sturm), 8. Zuccarello (D. Kulikov, Kaprizov), 23. Hartman (Kaprizov), 23. Zuccarello (Kaprizov, J. Brodin), 30. Merrill (F. Gaudreau, R. Pitlick), 52. Dumba (M. Foligno, R. Pitlick), 56. Kaprizov (K. Fiala) – 56. Dubois (N. Schmidt)


    Minnesota Wild: C. Talbot (Kähkönen) – Dumba (A), J. Brodin, Goligoski, Merrill, D. Kulikov, Jordie Benn – Zuccarello, Hartman, Kaprizov – M. Foligno (A), J. Eriksson Ek (A), Greenway – R. Pitlick, F. Gaudreau, K. Fiala – Bjugstad, N. Sturm, Duhaime.
    Winnipeg Jets: Hellebuyck (23. Comrie) – N. Schmidt, Morrissey (A), Pionk, Dillon, DeMelo, Stanley, Beaulieu – Ehlers, Scheifele (A), Copp – Wheeler (C), Dubois, Connor – J. Svečnikov, Lowry, Harkins – Vesalainen, Riley Nash, Toninato.

    Rozhodčí: Brenk. Nicholson – Apperson, O´Quinn

    Diváci: 19 113
    thejrc.org