Vítkovice – Třinec 2:5 (kon.) | Havířov – Zlín 3:4 (kon.) | Přerov – Olomouc 1:3 (kon.)
Hvězda Praha – Plzeň 2:4 (kon.) | Chomutov – K. Vary 4:3 (po pr.) | Kometa Brno – Poruba 1:2 (kon.)
HK MD Šumperk – Vsetín 2:1 (kon.) | Mladá Boleslav – HC Litvínov 6:5 (kon.) | Jihlava – Havlíčkův Brod 4:3 (kon.)
Pardubice – Tábor 6:5 (3:2 po s.n.) | Motor ČB – Technika Brno 4:2 (kon.) | Kladno – Třemošná 6:0 (kon.)
Liberec – PZ Kladno 5:2 (kon.) | Mountfield HK – Sparta 7:3 (kon.) | Slavia – Kobra 12:1 (kon.)
po prodl.
Piráti Chomutov
4:3 (1:0, 2:2, 0:1 - 1:0)
HC Energie Karlovy Vary
Sobota 27.11.2021, 12:00 • ROCKNET ARÉNA • Extraliga dorostu • Skupina Západ
Partner:
     
    64:27
    Piráti právě vstřelili branku!
    Na sklonku nastaveného času se Piráti dostali do přečíslení tři na jednoho, v němž si DOMINIK BADINKA vyměnil puk s Mišovicem, který vrátil kotouč nejproduktivnějšímu obránci soutěže a ten ukončil utkání. Asistence: Dominik Mišovic a Daniel Badinka.
     
    59:41
    Po buly mohl rozhodnout Stejskal, ale bekhendem zblízka přestřelil.
     
    55:52
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (David Šilhan – 2 min., hákování).
     
    55:31
    Ve vlastním oslabení dostali domácí puk opět na Tiltbacha, který neměl tolik času jako při předchozím úniku, proto volil střelu, kterou minul.
     
    55:18
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Daniel Badinka – 2 min., držení).
     
    53:26
    Titlbach s Mišovicem se dostali do přečíslení dva na jednoho. První jmenovaný přihrával z pravé stran, jenže puk šel na paty Mišovice, který ho jen nahrnul na Ebenstreita, jenž zasáhl přesně.
     
    51:17
    Titlabch měl na holi třetí chomutovské vedení v utkání. Na útočné modré zpracoval přihrávku, otočkou se zbavil beka a jel sám na Ebenstreita, jehož zkoušel překonat bekhendovým blafákem. Nejlepšímu střelci Pirátů však v rozhodující chvíli utekl kotouč, takže kličku nedotáhl k zakončení.
     
    47:04
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Tobiáš Pastor – 2 min., faul loktem).
     
    42:27
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Na začátku karlovarské akce vysekl jeden z hráčů na útočné modré hokejku obránci, takže hosté se dostali až za domácí branku, odkud přišla přihrávka do levého kruhu. Tam se z otočky pod břevno trefil PETR HOLEJŠOVSKÝ. Asistence: Matyáš Váňa.
     
    40:45
    Kubíček v rozhodující fázi svého útočného výletu po levém křídle upadl, takže přihrávku sebrali domácí a upalovali k Ebenstreitovi. Na konci akce byl Dominik Badinka sám mezi kruhy a mířil nad beton, kde však byla připravená lapačka hostujícího brankáře.
     
    38:03
    Na druhé straně měl na ose puk po vyražené střele Klobouček, jenže Ebenstreit se stihl přesunout a utěsnit odkrytou část branky.
     
    36:46
    Piráti právě vstřelili branku!
    A máme tu druhý obrat prostředního děsjtví. DOMINIK MIŠOVIC dostal na levou stranu přihrávku a propálil Ebenstreita podruhé v utkání, takže vrací Chomutovským těsné vedení. Asistence: František Hynek a Adam Titlbach.
     
    35:57
    Teď měli hosté i velkou dávku štěstí. Po sérii dvou vhazování před Perůtkou vyvezli Piráti puk až k Ebenstreitovi, kde Klobouček přihrával z levé strany od brankové čáry do ohně, kam najížděl Daniel Badinka. Od něj se puk odrazil směrem k brance, ale Kubíček ho na poslední chvíli odpálil do bezpečí.
     
    35:21
    Puk sice skončil v chomutovské brance a hosté se chvíli radovali, jenže sudí okamžitě a bez váhání rozpažil, neboť kotouč skončil v brance, která byla úplně mimo své postavení.
     
    32:21
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (HL – 2 min., příliš mnoho hráčů na ledě). Trest odpyká David Grosskopf.
     
    31:17
    Teď měl domácí kanonýr Titlbach ještě větší šanci než před chvílí. Z levé strany z úhlu ale minul odkrytou karlovarskou branku.
     
    29:23
    Piráti právě vstřelili branku!
    Z karlovarského tlaku je rázem vyrovnání domácích. DANIEL BADINKA postupoval po pravém křídle a z poměrně ostrého úhlu to zkusil na bližší tyč, kde trefil přesně skulinu, kterou puk prošel do sítě. Bez asistence.
     
    28:55
    Holejšovský dostal přesnou přihrávku před branku, kde byl sám, ale přestřelil.
     
    25:08
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    S návratem vyloučeného hostujícího hráče vyrobila domácí obrana chybu, po níž Vojtěch Váňa posunul do levého kruhu VÍTU ZAHEJSKÉMU a ten otočil skóre zápasu přesnou ranou. Asistence: Vojtěch Váňa.
     
    23:06
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Radim Handl – 2 min., krosček).
     
    22:30
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Teď už to hostům vyšlo, neboť vytvořili před Perůtkou pořádnou hradbu těl, v níž byli čtyři hráči. Domácí gólman nic neviděl a puk i díky tomu prošel z hokejky MATYÁŠE VÁNI do branky. Asistence: Zdeněk Šmíd a René Kubíček.
     
    21:51
    Po dalším buly Piráti nedostali puk do středního pásma a málem toho litovali. Pastor dostal přihrávku mezi kruhy, odkud střílel bekhendem k tyči, ale Perůtka jeho ránu vykopl.
     
    17:11
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Samuel Stejskal – 2 min., podrážení).
     
    14:38
    Po Tiltbachově ráně z levé strany si Šmíd málem srazil puk do vlastní branky, ale ve spolupráci s Ebenstreitem ošemetnou situaci vyřešili.
     
    12:59
    Rychlý kontr Energie zakončoval z levé strany po křižné přihrávce Vojtěch Váňa, ale Perůtka skočil do dráhy puk a vyrazil ho. Následně domácí gólman ustál i situaci u své levé tyče.
     
    11:33
    Po pravém křídle spěchal ke karlovarské brance Titlbach, natlačil se i před obránce, ale v tísni puk do branky nedostal.
     
    11:03
    Až na sklonku přesilovky hosté udrželi pásmo delší dobu a dostali se i ke střelám. Holejšovský však z pravého kruhu trefil Perůtku, minul branku a napotřetí přihrával. Nebezpečí před odkrytou domácí klecí zažehnal Dominika Badinka, který basebalovým úderem odpálil puk do rohu a nedal Zemanovi šanci dorážet. Domácí jsou kompletní.
     
    09:03
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (František Hynek – 2 min., sekání).
     
    08:53
    V závěru přesilovky nevyšla domácím přihrávka na modrou, kterou vystihl Handl a uháněl v oslabení na Perůtku. Toho sice překonal, ale Piráty zachránilo břevno. Hosté jsou kompletní.
     
    06:53
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Matěj Zeman – 2 min., vražení na mantinel).
     
    06:11
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí přesilovku rychle využívají. Pospíšil přenechal po křizném pasu v levém kruhu puk DOMINIKU MIŠOVICOVI, který trefil přesně vzdálenější šibenici. Asistence: Jaroslav Pospíšil a Adam Titlbach.
     
    05:56
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (David Šilhan – 2 min., podrážení).
     
    04:44
    Dominik Badinka udržel na modré pásmo a po pravém mantinelu se vydal kupředu. Z rohu nahodil na branku tak, že Ebenstreit jen vyrazil před sebe, kde číhal na dorážku Daniel Badinka, jenže přestřelil.
     
    02:25
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Adam Žižka – 2 min., napadení).
    Marken.cz

    Libor Kult

    Branky a nahrávky: 7. Mišovic (Pospíšil, Titlbach), 30. Daniel Badinka, 37. Mišovic (F. Hynek, Titlbach), 65. Dominik Badinka (Mišovic, Daniel Badinka) – 23. M. Váňa (Šmíd, Kubíček), 26. Zahejský (V. Váňa), 43. Holejšovský (M. Váňa)


    Piráti Chomutov: Perůtka (Štěrba) – Pašek, D. Svoboda, F. Hynek, Ibl, Dominik Badinka, Žižka – Kokman, Dautovský, Klobouček, Stejskal, Grosskopf, Pospíšil, Titlbach, Mišovic, Daniel Badinka.
    Trenér: Kamil Koláček

    HC Energie Karlovy Vary: Ebenstreit (Pavlovic) – Postl, Malý, Cipko, Anton, Mähler, Kubíček – Zahejský, Šmíd, M. Váňa, Handl, Šilhan, Pastor, Holejšovský, V. Váňa, Zeman.
    Trenér: Martin Gombár

    Rozhodčí: Hacaperka – Kokrment, Janíček
    thejrc.org