Opava – SHK Hodonín 4:0 (kon.) | Hronov – Letňany 2:1 (po pr.) | Cheb – Havlíčkův Brod 2:6 (kon.)
Písek – Klatovy 8:3 (kon.) | Příbram – Kobra 0:3 (kon.) | Vel. Meziříčí – Nový Jičín 11:0 (kon.)
Mostečtí Lvi – Nová Paka 5:2 (kon.) | Kometa Brno B – Kopřivnice 4:3 (kon.) | Děčín – Jablonec n/N 5:4 (kon.)
Řisuty – Tábor 2:5 (kon.)
konec
HC Děčín
5:4 (0:1, 3:2, 2:1)
HC Vlci Jablonec nad Nisou
Sobota 27.11.2021, 18:00 • Zimní stadion, Děčín • 2. liga skupina Sever (ČR) • 19. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:42
    Děčín právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla parádní hokejová akce. Jakub Chrpa vybojoval puk u mantinelu, nechal ho Kostourkovi a ten ho poslal na druhou stranu ROMANU CHLOUBOVI. Ten si pomalu najel okolo levého mantinelu až na levý kruh, odkud naznačil přihrávku, avšak nenápadně zakončil. Kotouč prošel za brankovou čáru a tím Jelínka dokonale zaskočil – 5:4. Nutno podotknout, že chomutovští hráči notně děčínský tým rozhýbali a jsou velkou pomocí. Asistence: Milan Kostourek a Michal Žižka.
     
    45:10
    Děčín právě vstřelil branku!
    Ale hned je zase srovnáno. Medvědi se rozjeli do útočného pásma, kde rozjeli sérii přihrávek a poté se k puku dostal ROMAN CHLOUBA, který přízemním pokusem dostal kotouč za záda Jakuba Jelínka – 4:4. Asistence: Jakub Chrpa a Michal Žižka.
     
    44:21
    Vlci právě vstřelili branku!
    Medvědi propadli v obraně, puk získal Tibor Hric a poslal ho do těsné blízkosti před Lavingera, kde se ho ujmul MATĚJ HÁJEK a svižnou ranou ho pověsil do sítě za děčínským brankářem – 3:4. Hosté tak opět vedou. Asistence: Tibor Hric.
     
    31:49
    Děčín právě vstřelil branku!
    A už to znovu neplatí. Medvědi okamžitě po buly pláchli do útočného pásma, kde roztočili kolotoč, který se zastavil až na přihrávce pro JAKUBA CHRPU, jenž poté zblízka překonal Jakuba Jelínka – 3:3. Chomutovský snajpr ve službách Děčína tak má zaděláno na hattrick. Asistence: Roman Chlouba a Michal Žižka.
     
    31:07
    Vlci právě vstřelili branku!
    Hosté opět strhávají vedení na svou stranu. Kryštof Bouřil uVolnil DAVIDA HOMOLKU, jenž tváří v tvář nedal Lukáši Lavingerovi vůbec žádnou šanci – 2:3. Asistence: Kryštof Bouřil a Tomáš Jakubec.
     
    27:27
    Děčín právě vstřelil branku!
    A znovu je srovnáno. Po hezky sehrané kombinaci v pásmu Jablonce se k puku dostal Tomáš Faigl a hned ho poslal na pravý kruh, kde se do střely pořádně opřel ONDŘEJ SÝKORA. Ten pak vymetl v síti hostů pavučiny a opět se začíná od nuly – 2:2. Asistence: Tomáš Faigl a Vojtěch Tůma.
     
    24:01
    Vlci právě vstřelili branku!
    Z vyrovnání se však domácí příliš dlouho neradovali. O chvilku později svůj útok přetavil znovu ve vedoucí branku TIBOR HRIC, který se natlačil před Lavingera a dostal puk za jeho záda – 1:2. Asistence: Tomáš Mrkvička a Tomáš Brokeš.
     
    23:31
    Děčín právě vstřelil branku!
    Také Medvědi využívají přesilovou hru a je vyrovnáno. Prsty v tom měla chomutovská lajna. Roman Chlouba našel přihrávkou na pravém kruhu volného JAKUBA CHRPU, který poté svižnou ranou prostřelil Jakuba Jelínka – 1:1. Začíná se znovu od začátku. Asistence: Roman Chlouba a Milan Kostourek.
     
    19:55
    Vlci právě vstřelili branku!
    Hosté pět vteřin před koncem první třetiny využívají dvojnásobnou přesilovou hru a otevírají účet dnešního zápasu. Abrahamovu přihrávku zužitkoval před Lavingerem TOMÁŠ MRKVIČKA a domácí musejí dohánět jednobrankovou ztrátu – 0:1. Asistence: Lukáš Abraham a Tomáš Brokeš.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 24. Chrpa (Chlouba, Kostourek), 28. Sýkora (Faigl, V. Tůma), 32. Chrpa (Chlouba, Žižka), 46. Chlouba (Chrpa, Žižka), 60. Chlouba (Kostourek, Žižka) – 20. Mrkvička (Abraham, Brokeš), 25. Hric (Mrkvička, Brokeš), 32. Homolka (Bouřil, Jakubec), 45. Hájek (Hric)


    HC Děčín: Lavinger (Skokan) – Loukota, Kučera, Žižka, Ferbas, Arnold, V. Tůma – Smola, Fojt, Chrpa – Chlouba, Zajan (A), Kostourek – Volráb (C), Sýkora, Horák – Žítek, Faigl (A)
    Trenér: Vladimír Kýhos

    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Jelínek (Krofta) – Pavlů (A), Charvát, Tržický, Abraham, Had, Mrkvička (C) – Král, Jursa, Kačírek – Brokeš, Jakubec, Hájek – Hric, Homolka (A), Bouřil
    Trenér: Tomáš Plíhal

    Rozhodčí: Hlinka – Gabriel, Beneš

    Diváci: 252
    thejrc.org