Montreal – Colorado 1:4 (kon.) | Tampa – St. Louis 4:2 (kon.) | Washington – Chicago 3:4 (0:1 po s.n.)
Carolina – Ottawa 2:3 (kon.) | Florida – Buffalo 7:4 (kon.) | NY Islanders – San Jose 1:2 (po pr.)
Minnesota – New Jersey 5:2 (kon.) | Nashville – Boston 0:2 (kon.) | Dallas – Columbus 3:2 (kon.)
Los Angeles – Calgary 2:3 (kon.)
konec
Florida Panthers
7:4 (0:3, 3:1, 4:0)
Buffalo Sabres
Pátek 03.12.2021, 01:07 • FLA Live Arena, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání NHL mezi Floridou a Buffalem.
     
    Buffalo Sabres

    Hostující Buffalo ani v letošním ročníku prestižní NHL neprožívá povedený start sezóny. Po dvaceti dvou odehraných duelech má Buffalo na kontě devatenáct bodů a patří mu třináctá pozice Východní konference. Na pozice zaručující účast v play-off zatím ztrácí šest bodů. Na kluzištích soupeřů navíc Buffalo získalo jen šest bodů. Naposledy doma po přestřelce padlo 4:7 se Seattlem. Nejproduktivnějším hráčem Sabres je s šestnácti body Thompson.
     
    Florida Panthers

    Domácí Florida je na tom mnohem lépe. Po dvaceti dvou odehraných duelech mají Panthers na kontě třicet tři bodů a patří jim druhá pozice Východní konference. Na vedoucí Toronto ztrácí Florida jen dva body. Kanadský celek odehrál o dva zápasy navíc. V neděli Florida padla doma se Seattlem a připsala si první domácí porážku v ročníku. Následně ale na svém ledě zdolala Washington 5:4. Nejproduktivnějším hráčem Floridy je s třiadvaceti kanadskými body Huberdeau.
     
    Úvodní sestavy:

    Florida Panthers: Bobrovskij (S. Knight) – Ekblad, Weegar, Gudas, Kiersted, Montour, Lucas Carlsson – Verhaeghe, S. Bennett, Huberdeau – S. Reinhart, A. Lundell, Mamin – Tippett, J. Thornton, Vatrano – Hörnqvist, Luostarinen, Lomberg.

    Buffalo Sabres: Dell (Luukkonen) – Pysyk, Dahlin, Jokiharju, Bryson, C. Miller, Hägg – V. Olofsson, Tage Thompson, J. Skinner – Okposo, Cozens, B. Murray – R. Asplund, Mittelstadt, Girgensons – Hinostroza, Eakin, Jankowski..
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    19:50
    Hosté uspěli na úvodním vhazování dnešního souboje. Buffalo se hned hnali za hahozením do rohu ledové plochy, ale hosté o puk přišli.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    01:12
    Jonathan Huberdeau se hnal sám na hostujícího brankáře, kterého chtěl vykoupat forhendovým blafákem, ale brankář Sabres skvěle zasáhl!
     
    01:19
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Henri Jokiharju – 2 min., hákování).
     
    02:10
    Domácí zahodili obrovskou šanci. Huberdeau střílel příklepem z prostoru mezi kruhy, ale hostující brankář Dell se stačil přesunout.
     
    02:46
    Znovu si brankář Buffala dal pozor na nahození od modré čáry a jednoduše kotouč vykopl k hrazení. Domácí Florida ale pořádně tlačí.
     
    03:21
    Sabres právě vstřelili branku!
    Hostující celek se ze své první šance dokázal prosadit! Na přihrávku z levé strany si mezi kruhy sjel VINNIE HINOSTROZA, který pohově poslal puk do branky! Asistence: Rasmus Dahlin, Cody Eakin.
    03:21 Vinnie HINOSTROZA - 0:1
     
    03:50
    Domácí se ihned vydali do útoku se snahou o bleskovou odpověď. V rohu ledové plochy byl ale čistým hitem zastaven Huberdeau.
     
    04:12
    Pysyk získal puk pro Buffalo za domácí brankou a před dojíždějícím soupeřem puk vyhodil za modrou čáru. Hosté jsou v úvodu hodně aktivní.
     
    04:37
    Ekblad se na levé straně útočného pásma dostal k volnému kotouči, který bekhendem nahodil na branku Panthers, ale domácí brankář jeho pobídku lapil.
     
    05:12
    Sam Reinhart projel po pravé straně do útočného pásma a troufl si na zakončení. Hostující brankář si proti střele poyjel a vykopl puk k hrazení.
     
    05:37
    Až nyní se domácí nahozením zbavili kotouče a odjeli na střídačku. Florida má problémy s nalezením receptu na důraznou defenzivu Sabres.
     
    06:12
    Aaron Ekblad na modré čáře zastavil nepovené vyhození soupeře a pohotově zakončil. Jeho pokus ještě tečoval Gudas, niméně ránu zablokoval obránce.
     
    06:45
    Robert Hägg se v obranném pásmu zbavil napadajícího soupeře a rozehrál na levou stranu, kam si pro kotouč nabruslil Kyle Okposo.
     
    07:12
    Floridě se tentokrát vůbec nepovedl přechod do útočného pásma. Pobídka na levé křídlo totiž skončila na zakázaném uvolnění.
     
    07:41
    Sabres právě vstřelili branku!
    Florida má v první třetině obrovské problémy! Buffalo totiž přidává druhou branku! Domácí přišli o kotouč ve středním pásmu. Sám s pukem do zakončení se dostal DYLAN COZENS, který se zápěstím nemýlil! Asistence: Kyle Okposo.
    07:41 Dylan COZENS - 0:2
     
    08:06
    Floridě se během první třetiny vůbec nedaří. Při dalším pokusu o přechod do útočného pásma se domácí sami zahnali do postavení mimo hru.
     
    08:29
    Florida se znovu nastěhovala do útočného pásma, jenže defenziva Buffala v první třetině rozehrávku domácího mužstva výborně napadá.
     
    09:06
    Kyle Okposo se hnal za vlastním nahozením do rohu ledové plochy, ale pod tlakem napadajícího soupeře už nedokázal přesně přihrát.
     
    09:22
    Další šance pro Buffalo! Casey Mittelstadt si sjel na přihrávku z rohu ledové plochy, ale zakončením z mezikruží puk přizvedl jen do lapačky domácího brankáře!
     
    10:00
    Mittelstadt si prodloužil pobyt na ledové ploše a pro změnu zakončil z pravé strany. Jeho dělovka příklepem ale minula branku Floridy o pořádný kus.
     
    10:26
    Vatrano napadal rozehrávku Buffala v jeho obranném pásmu. Zadáci v bílém si na domácího veterána dali pozor a s přehledem rozehráli.
     
    11:06
    Florida se po dlouhé pauze na delší dobu usadila v útočném pásmu. Přihrávku na levou stranu ale nedojel Huberdeau a Buffalo se osvobodilo.
     
    11:34
    Mark Jankowski se dostal v útočném pásmu k odraženému kotouči, do nějž se pohotově opřel příklepem, ale jeho pokus byl velmi nepřesný.
     
    12:06
    Mark Pysyk poslal přihrávku na levou stranu útočného pásma, odkud následně střílel Henri Jokiharju, jehož pokus skončil vedle branky.
     
    12:41
    Cody Eakin se na pravé straně útočného pásma díky aktivitě dostal k odraženému kotouči, jenže následně si ukousl příliš velké sousto a o puk přišel.
     
    13:09
    Buffalo se i při dvoubrankovém náskoku tlačí do útoku, čímž dokonale eliminuje útočné snažení soupeře. Florida se prakticky nedostává ke střelbě.
     
    13:39
    Až nyní se do zakončení z pravé strany opřel Sam Reinhart jehož dělovka příklepem prolétla kolem zadní tyčky a zaduněla o mantinel. Dell v posledních minutách nemá moc práce.
     
    14:10
    Vatrano projel po levém křídle do útočného pásma, kde zvolil přihrávku mezi kruhy, ale obránce Buffala se stačil vrátit a odehrál puk do bezpečí.
     
    14:25
    Sabres právě vstřelili branku!
    Neskutečná třetina Buffala! Hostující celek totiž ze třetí šance přidává třetí branku! Dylan Cozens z pravé strany útočného pásma projel do dobré pozice, přihrál před branku a VINNIE HINOSTROZA už měl snadnou pozici! Asistence: Dylan Cozens.
    14:25 Vinnie HINOSTROZA - 0:3
     
    15:00
    Jokiharju se dostal do další skvělé střelecké pozice, nicméně tentokrát nezamířil přesně a těsně minul branku Panthers. Florida může vyrazit vpřed s kontrem.
     
    15:29
    Florida hraje s pukem na hokejkách a hledá cestičku do útočného pásma. Defenziva Buffala skvěle vystupuje na modré čáře a získává jeden puk za druhým.
     
    16:06
    Ryan Lomberg projel po levém křídle do útočného pásma, kde puk nahodil na branku soupeře. Hostující gólman jeho ránu jen vyrazil.
     
    16:29
    Henri Jokiharju uspěl v obranném pásmu v souboji u hrazení a atakoval soupeře ostrým hitem. Buffalo v úvodní dvacetiminutovce zdobí důraz.
     
    17:15
    Florida se usadila v útočném pásmu, kde se domácí celek snaží stupňovat svůj tlak. Defenziva Buffala zatím hraje skvěle a nenechává soupeře zakončovat.
     
    17:41
    Buffalo se při první možnosti znovu pokusilo vydat do bleskového protiútoku, nicméně akci hostujícího celku zastavilo postavení mimo hru.
     
    18:06
    Ekblad se dostal s pukem do rohu útočného pásma, ale přihrávkou bekhendem nenašel spoluhráče mezi kruhy. Buffalo se ubránilo.
     
    18:37
    Reinhart posunul kotouč na útočnou modrou čáru, jenže tam opět kralovala defenziva Buffala. Domácí mají v závěru první třetiny problémy s přechodem do útoku.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    19:26
    Sam Bennett číhal na přihrávku mezi kruhy, ale kotouč mu v klíčovou chvíli o kousek utekl. Buffalo teď mělo i štěstí. Domácí hráč by jinak stál sám před Dellem.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina končí! V úvodní dvacetiminutovce jsme sledovali obrovské překvapení. Buffalo totiž vede na ledě Floridy 3:0. O úvodní branku se postaral Vinnie Hinostroza. Na jeho branku navázal v osmé minutě Dylan Cozens. Florida poté zvýšila aktivitu, ale Vinnie Hinostroza se dokázal prosadit i pět minut před sirénou.
     
    Střely na branku: 12 – 7
     
    Další třetina začne přibližně v 2:02.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Florida uspěla na úvodním vhazování druhé části. Domácí celek bude ve druhé třetině chtít výrazně zlepšit ze své výkonu hlavně směrem vpřed.
     
    20:39
    Jonathan Huberdeau si po rychlé akci nabruslil na přihrávku mezi kruhy, odkud střílel příklepem, ale připravený gólman Dell udržel kotouč ve výstroji.
     
    21:10
    Radko Gudas střílel od modré čáry, jenže nahozením zápěstím trefil prvního hráče v bílém dresu Buffala. Hosté zatím brání bez problémů.
     
    21:36
    Buffalo se usadilo v útočném pásmu, jenže nahození z levé strany se od hole jednoho z hráčů Floridy odrazilo mimo ledovou plochu.
     
    22:12
    Sam Reinhart dostal přihrávku mezi kruhy, kde se snažil tečovat prudkou pobídku, ale od špičky jeho čepele se kotouč odrazil mimo tři tyče.
     
    22:26
    Okposo si sjel pro kotouč do obranného pásma, kde se skvělou kličkou zbavil obránce a dokázal uklidnit rozehrávku. Buffalo má duel pevně v rukou.
     
    23:10
    Buffalo se hnalo do útoku po pravé straně, ale nahození do rohu ledové plochy bylo příliš prudké a skončilo v moci hokejistů v červeném.
     
    23:26
    Dell musel po dlouhé době zasahovat. Brankář Buffala si povyjel proti Thorntonovi a schoval střelu zkušeného hokejisty do lapačky. Vhazuje se po jeho pravici.
     
    24:03
    Radko Gudas se z rohu obranného pásma snažil vyhodit kotouč za modrou čáru, ale tam skvěle zasáhl dobře postavený Rasmus Dahlin.
     
    24:27
    Domácí brankář Sergej Bobrovskij si dal pozor na nebezpečně padající kotouč a předvedl divákům takový baseballový zákrok. Vhazovat se bude před jeho brankou.
     
    25:00
    Buffalu se další snaha o zrychlení rozehrávky moc nepovedla. Přihrávka na levou stranu byla příliš prudká a kotouč skončil na zakázaném uvolnění.
     
    25:19
    Carter Verhaeghe se z pravé strany tlačil do útočného pásma, kde se dokonce dostal do zakončení, ale pozorný Dell jeho dělovku vykopl betonem.
     
    26:03
    Dell musel zasahovat proti dorážce z prostoru mezi kruhy. Hostující brankář už takřka ležet, ale na poslední chvíli dokázal vykopnout puk betonem.
     
    26:34
    Jeff Skinner jel sám na domácího brankáře, pokusil se o bekhendový blafák, ale Sergej Bobrovskij neskutečným zákrokem stále drží Floridu ve hře!
     
    27:10
    Lundell projel po levém křídle do útočného pásma, kde vypálil zápěstím. Jeho rána ale skončila vedle pravé tyčky branky Buffala.
     
    27:35
    Cody Eakin se na levé straně dral do útočného pásma, ale důrazný Radko Gudas mu čistým hitem vystavil stopku. Florida je nyní mnohem aktivnější.
     
    28:12
    Po přetlačované v rohu útočného pásma získal kotouč hostující Okposo, který přihrál na modrou čáru, ale Dahlin příklepem vůbec netrefil klec Floridy.
     
    28:29
    Právě Okposo si ale po chvíli mohl zlepšit bilanci. Po průniku z levé strany si puk před brankou přehodil na bekhend a těsně minul!
     
    29:02
    Carter Verhaeghe na modré čáře na poslední chvíli vypíchl kotouč do středního pásma. Florida ale potřebuje hrát na opačné straně ledové plochy.
     
    29:24
    Dell dobře viděl soupeřovu dělovku od modré čáry a bez problémů kotouč vykopl pravým betonem. Brankář Buffala se v první polovině duelu rozchytal ke skvělému výkonu.
     
    29:57
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí Florida se v polovině základní hrací doby dokázala poprvé v utkání prosadit! Huberdeau se dostal po průniku za branku, rozehrál na modrou čáru a LUCAS CARLSSON nahozením vstřelil svou první branku v NHL! Asistence: Jonathan Huberdeau, Sam Reinhart.
    29:57 Lucas CARLSSON - 1:3
     
    30:15
    Floridě okamžitě narostla křídla a domácí celek se tlačí do útoku. Probudili se také fanoušci na tribunách, kteří své oblíbence ženou vpřed.
     
    30:41
    Dell si dal pozor na dělovku z levé strany, přitlačil se k brankové konstrukci a připsal si důležitý zákrok. Panteři se však drží v útočném pásmu.
     
    31:16
    Sabres právě vstřelili branku!
    Buffalo odpovídá nejlepším možným způsobem! Do šance se dostal CASEY MITTELSTADT, který se po levém křídle protlačil do útočného pásma a pod tlakem obránce trefil mezírku mezi betony domácího brankáře! Asistence: Rasmus Asplund, Henri Jokiharju.
    31:16 Casey MITTELSTADT - 1:4
     
    31:17
    Střídání v týmu Florida Panthers: ze hřiště odchází Sergej Bobrovskij, přichází Spencer Knight.
     
    32:10
    Dahlin vybojoval puk v obranném pásmu a hnal se s ním vpřed. Hostující hráč ale nedokázal obejít Reinharta, který jej trefil čistým hitem.
     
    32:32
    Florida právě vstřelila branku!
    Florida dokázala najít rychlou odpověď a znovu to byla hodně nenápadná akce! Lucas Carlsson znovu dostal přihrávku na modrou čáru, nahodil puk na branku a SAM REINHART jeho pobídku tečoval do branky! Asistence: Lucas Carlsson, Jonathan Huberdeau.
    32:32 Sam REINHART - 2:4
     
    33:20
    Florida se dostala do útočného pásma, kde domácí kombinují s kotoučem na hokejkách, ale zatím se nedostávají do zakončení.
     
    33:48
    Buffalo se z tlaku domácího mužstva vymanilo jen za cenu vyhození kotouče na zakázané uvolnění. Vhazování se vrátí před Dellovu klec.
     
    34:06
    Aaron Ekblad dostal nabito na modrou čáru, odkud puk okamžitě poslal na branku Buffala. Jeho pobídku ale tělem zablokoval obránce Sabres.
     
    34:34
    Vatrano se dostal do útočného pásma, kde se kličkou zbavil obránce a vystřelil zápěstím. Jeho rána ale minula branku snad o dva metry.
     
    35:00
    Po přetlačované za brankou Buffala se kotouč odrazil mimo ledovou plochu. Sudí nakonec vytáhli vhazování do středního pásma.
     
    35:24
    Buffalo se vydalo napadat rozehrávku Floridy do obranného pásma domácího mužstva. Zadáci v červeným si ale poradili a odehráli puk do bezpečí.
     
    35:40
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí celek pokračuje ve fantastickém comebacku! Buffalo puk navyhodilo z obranného pásma. Jonathan Huberdeau dokázal z pravého kruhu přihrát mezi kruhy a osamocený AARON EKBLAD už se nemýlil! Asistence: Jonathan Huberdeau, Sam Reinhart.
    35:40 Aaron EKBLAD - 3:4
     
    36:10
    Tlak Floridy navíc pokračuje. Domácí se znovu dostali do útočného pásma, ale tentokrát nahození z pravé strany až na branku Buffala neprošlo.
     
    36:29
    Lundell si navedl puk mezi kruhy a zakončil zápěstím. Jeho prudký projektil prolétl kolem levé tyčky hostující klece.
     
    37:02
    Dylan Cozens si sjel na přihrávku mezi kruhy, kde zakončoval příklepem. Hostujícímu hráči ale pokus vůbec nesedl a puk skončil vedle branky.
     
    37:19
    Carter Verhaeghe dostal nabito na modrou čáru, odkud zakončil bez přípravy. Před Dellem ještě clonil Sam Bennett, ale ten puk netečoval.
     
    38:03
    Huberdeau ustál souboj za brankou Buffala a bekhendem přihrál mezi kruhy. K puku se dostal MacKenzie Weegar, ale Dell proti němu zasáhl betonem.
     
    38:13
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Mark Pysyk – 2 min., hrubost).
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    39:24
    Hosté se dostali ven z obranného pásma a nasbírali cenné sekundy k dobru. Domácí brankář Knight navíc riskoval při rozehrávce a málem daroval Buffalu branku.
     
    39:54
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Henri Jokiharju – 2 min., hákování).
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina končí! I v prostřední části jsme sledovali parádní hokej. Domácí vrátil do hry v polovině základní hrací doby Sam Reinhart. Na jeho branku rychle odpověděl Mittelstadt. Jenže za minutu se znovu prosadil Sam Reinhart. Na rozdíl jediné branky navíc snížil Aaron Ekblad. Florida navíc vstoupí do třetí části v přesilovce.
     
    Střely na branku: 34 – 13
     
    Další třetina začne přibližně v 3:00.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    40:10
    Florida uspěla na úvodním vhazování třetí třetiny. Ještě jednou připomínám, že domácí celek v úvodu třetí částí dohrává přesilovou hru.
     
    40:37
    Aaron Ekblad dostal nabito na levou stranu, odkud chtěl střílet příklepem, ale v kličovou chvíli puk netrefil ideálně. Buffalo se zatím brání.
     
    41:07
    Florida právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Florida využívá početní převahu a dotahuje náskok soupeře! První zakončení sice pouze orazítkovalo tyč, ale k puku se dostal AARON EKBLAD a ideálně umístěnou dorážkou vyrovnal! Asistence: MacKenzie Weegar.
    41:07 Aaron EKBLAD - 4:4
     
    41:29
    Buffalu se teď nedaří prakticky vůbec nic. Hosté chtěli založit ofenzivní výpad, ale jejich akce skončila zakázaným uvolnění, Vhazování se vrátí před Della.
     
    42:10
    Florida se nadále tlačí do útoku, ale Buffalo se snaží hrát v defenzivě o něco důrazněji. Lundell musel pálit z těžké pozice a trefil beton brankáře.
     
    42:34
    Ekblad poslal přihrávku na pravou stranu, po které se do útočného pásma hnal Jonathan Huberdeau, ale jeden ze spoluhráčů mu projel do ofsajdu.
     
    43:09
    Buffalo se ve třetí třetině pouze brání. Domácí znovu kombinovali v útočném pásmu a Sabres puk pouze vyhodili obloučkem do pásma středního.
     
    43:26
    Joe Thornton se dostal do útočného pásma, kde si puk přehodil na forhend a zakončil. Jeho rána zápěstím ale skončila vedle vzdálenější tyčky.
     
    43:57
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Jonathan Huberdeau – 2 min., podrážení).
     
    44:15
    Buffalo se dostalo do útočného pásma, kde hosté kombinovali. Do zakončení se nakonec dostal Jeff Skinner, ale Corban Knight byl připraven.
     
    44:42
    Buffalo se znovu dostalo do zakončení. Dahlin střílel zápěstím od modré čáry, ale nikdo v bílém dresu jeho pobídku netečoval mezi tři tyče.
     
    45:15
    Domácí nakonec vyhodili puk do středního pásma a na malou chvíli si při oslabení mohou oddechnout. Gudas teď odvedl spoustu černé práce.
     
    45:57
    Domácí v plném počtu.
     
    46:10
    Weegar dostal přihrávku do jízdy a táhl útok domácího celku po pravé straně. Do útočného pásma ale projel sám a nikdo v červeném jej nedoplnil.
     
    46:35
    Huberdeau vyhodil puk do středního pásma, kam spěchal Reinhart, ale před dobře postaveným soupeřem puk dlouho neudržel. Buffalo teď soupeře lépe dostupuje.
     
    47:06
    Dahlin pod tlakem puk pouze vyhodil odrazem o mantinel do středního pásma. Za jeho pobídkou spěchal Okposo, ale ten se daleko nedostal.
     
    47:26
    Domácí měli obrovské štěstí! Jeden z hráčů Buffala měl před sebou prázdnou klec, ale trestuhodně do ní puk neuklidil!
     
    48:05
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí celek otáčí vývoj dnešního souboje! Carter Verhaeghe projel do útočného pásma, za brankou zabrzdil a přihrál před branku, kde dílo dokonal ANTON LUNDELL! Asistence: Carter Verhaeghe, Aaron Ekblad.
    48:05 Anton LUNDELL - 5:4
     
    48:25
    V hale panuje parádní atmosféra! Buffalo ještě ve druhé části vedlo o tři branky, ale Florida se znovu dokázala vzchopit a předvedla parádní comeback.
     
    48:53
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Aaron Ekblad – 2 min., hákování).
     
    49:10
    Weegar vybojoval puk v obranném pásmu a Florida se dokázala osvobodit vyhozením přes celé kluziště. Buffalo se nedostává do tempa ani v přesilovce.
     
    49:37
    Dahlin dostal nabito na levou stranu útočného pásma, odkud vypálil příklepem, ale Knight si dal pozor a vyrazil puk ramenem do ochranné sítě.
     
    50:00
    Do konce základní hrací doby zbývá posledních deset minut. Buffalo se sice v přesilovce snaží o vyrovnání, ale proti energií nabitým hráčům Floridy to má těžké.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    50:53
    Domácí v plném počtu.
     
    51:06
    MacKenzie Weegar dostal přihrávku na levou stranu útočného pásma, kde ustál souboj se soupeřem a přihrál zadovkou na modrou čáru.
     
    51:29
    Na opačné straně se do útočného pásma prosmýkl Hinostroza, jehož dělovka skončila daleko od branky Floridy. Zadáci Panthers získali kotouč.
     
    52:06
    Aaron Ekblad uklidňuje rozehrávku za domácí brankou a vyčkává na podporu svých spoluhráčů. Oba trenéři pouští na led čerstvé síly.
     
    52:36
    Kyle Okposo se dral do rohu útočného pásma, odkud přihrál mezi kruhy, ale tam neměl nikoho v bílém dresu. Obrana Panthers opět zasáhla.
     
    53:05
    Ve středním pásmu zastavil rodící se akci Buffala Carter Verhaeghe. Domácí hráč dokonce projel do střelecké pozice, ale příklepem netrefil branku.
     
    53:35
    Radko Gudas v obranném pásmu získal kotouč a pod tlakem jej raději odrazem o mantinel odehrál do pásma středního. Buffalu rychle utíká čas.
     
    54:03
    Sam Reinhart dostal pod tlak váhajícího Pysyka. Druhý jmenovaný musel zajet až za svou branku, odkud puk bekhendem poslal do bezpečí.
     
    54:29
    Mark Pysyk se na opačné straně zjevil u volného kotouče, ale jeho ránu na přední tyč si domácí brankář Knight s přehledem pohlídal.
     
    55:03
    Carter Verhaeghe vypomohl v rohu obranného pásma defenzivě domácího celku. Florida se následně opět vymanila za modrou čáru.
     
    55:26
    Verhaeghe projel do útočného pásma, ale jeho rána zápěstím prolétla kolem zadní tyčky. Připravení zadáci Buffala pak získali volný kotouč.
     
    56:00
    Domácím se nyní vůbec nepovedla rozehrávka a dlouhá přihrávka na levou stranu skončila na zakázaném uvolnění. Vhazování se vrátí před Knighta.
     
    56:15
    Vyloučení v týmu Florida Panthers (Eetu Luostarinen – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu).
     
    56:41
    Knight po svém nástupu na ledovou plochu chytá opravdu skvěle. Domácí brankář viděl dělovku od modré čáry a ukryl puk do lapačky.
     
    57:30
    Florida vyhodila kotouč do útočného pásma, kde domácí hokejisté dokonce nasbírali cenné sekundy k dobru.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    58:15
    Domácí v plném počtu.
     
    58:24
    Dell je na střídačce a Buffalo zkouší vyrovnat v šesti bruslařích na ledě!
     
    58:37
    Florida právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! Domácí potrestali risk Buffala s hrou bez brankáře! Přihrávku do jízdy dostal od Reinharta JONATHAN HUBERDEAU, který puk dovezl až do branky! Asistence: Sam Reinhart.
    58:37 Jonathan HUBERDEAU - 6:4
     
    59:10
    Buffalo zkouší risk s odvoláním brankáře ještě jednou!
     
    59:55
    Florida právě vstřelila branku!
    Ještě jedna branka pro Floridu! Ke kotouči se v obranném pásmu dostal ANTON LUNDELL a jednoduše puk napálil do odkryté branky! Asistence: Carter Verhaeghe, MacKenzie Weegar.
    59:55 Anton LUNDELL - 7:4
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Florida dnes předvedla fantastický comeback a ze stavu 1:4 otočila výsledek na konečných 7:4. V úvodu třetí části nejprve v přesilovce vyrovnal Aaron Ekblad. Rozhodující branku vstřelil ve 49. minutě Anton Lundell. Buffalo poté hrálo přesilovku, kterou nevyužilo. V závěru hosté zkusili hru bez brankáře, ale do prázdné branky se ještě trefili Jonathan Huberdeau a Anton Lundell.
     
    Střely na branku: 46 – 31
     
    Kdo se postavil do brankoviště?

    Sergej Bobrovskij (FLA) – 8 zákroků, 4 OG, úspěšnost 66,7%, odchytal 31:13
    Spencer Knight (FLA) – 19 zákroků, 0 OG, úspěšnost 100%, odchytal 28:44
    Aaron Dell (BUF) – 38 zákroků, 5 OG, úspěšnost 88,4%, odchytal 58:10
     
    Česká a slovenská stopa v utkání

    Radko Gudas (FLA) – 0+0, 0 účast, 0 střel na branku, TM 0, čas na ledě 16:59
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Jonathan Huberdeau (FLA) – 1+3
    2. Aaron Ekblad (FLA) – 2+1
    3. Sam Reinhart (FLA) – 1+3
     
    Ještě doplním, že utkání sledovalo 11 751 diváků.
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (03:47:17)

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 30. Lucas Carlsson (Huberdeau, S. Reinhart), 33. S. Reinhart (Lucas Carlsson, Huberdeau), 36. Ekblad (Huberdeau, S. Reinhart), 42. Ekblad (Weegar), 49. A. Lundell (Verhaeghe, Ekblad), 59. Huberdeau (S. Reinhart), 60. A. Lundell (Verhaeghe, Weegar) – 4. Hinostroza (Dahlin, Eakin), 8. Cozens (Okposo), 15. Hinostroza (Cozens), 32. Mittelstadt (R. Asplund, Jokiharju)


    Florida Panthers: Bobrovskij (32. S. Knight) – Ekblad (A), Weegar, Gudas, Kiersted, Montour, Lucas Carlsson – Verhaeghe, S. Bennett, Huberdeau (A) – S. Reinhart, A. Lundell, Mamin – Tippett, J. Thornton, Vatrano – Hörnqvist (A), Luostarinen, Lomberg.
    Buffalo Sabres: Dell (Luukkonen) – Pysyk, Dahlin, Jokiharju, Bryson, C. Miller, Hägg – V. Olofsson, Tage Thompson, J. Skinner – Okposo (A), Cozens, B. Murray – R. Asplund, Mittelstadt, Girgensons (A) – Hinostroza, Eakin, Jankowski.

    Rozhodčí: South, Dwyer – Shewchyk, MacPherson

    Diváci: 11 751
    thejrc.org