Montreal – Colorado 1:4 (kon.) | Tampa – St. Louis 4:2 (kon.) | Washington – Chicago 3:4 (0:1 po s.n.)
Carolina – Ottawa 2:3 (kon.) | Florida – Buffalo 7:4 (kon.) | NY Islanders – San Jose 1:2 (po pr.)
Minnesota – New Jersey 5:2 (kon.) | Nashville – Boston 0:2 (kon.) | Dallas – Columbus 3:2 (kon.)
Los Angeles – Calgary 2:3 (kon.)
konec
Florida Panthers
7:4 (0:3, 3:1, 4:0)
Buffalo Sabres
Pátek 03.12.2021, 01:07 • FLA Live Arena, Sunrise • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:55 Anton LUNDELL - 7:4
     
    59:55
    Florida právě vstřelila branku!
    Ještě jedna branka pro Floridu! Ke kotouči se v obranném pásmu dostal ANTON LUNDELL a jednoduše puk napálil do odkryté branky! Asistence: Carter Verhaeghe, MacKenzie Weegar.
    58:37 Jonathan HUBERDEAU - 6:4
     
    58:37
    Florida právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! Domácí potrestali risk Buffala s hrou bez brankáře! Přihrávku do jízdy dostal od Reinharta JONATHAN HUBERDEAU, který puk dovezl až do branky! Asistence: Sam Reinhart.
    48:05 Anton LUNDELL - 5:4
     
    48:05
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí celek otáčí vývoj dnešního souboje! Carter Verhaeghe projel do útočného pásma, za brankou zabrzdil a přihrál před branku, kde dílo dokonal ANTON LUNDELL! Asistence: Carter Verhaeghe, Aaron Ekblad.
    41:07 Aaron EKBLAD - 4:4
     
    41:07
    Florida právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Florida využívá početní převahu a dotahuje náskok soupeře! První zakončení sice pouze orazítkovalo tyč, ale k puku se dostal AARON EKBLAD a ideálně umístěnou dorážkou vyrovnal! Asistence: MacKenzie Weegar.
    35:40 Aaron EKBLAD - 3:4
     
    35:40
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí celek pokračuje ve fantastickém comebacku! Buffalo puk navyhodilo z obranného pásma. Jonathan Huberdeau dokázal z pravého kruhu přihrát mezi kruhy a osamocený AARON EKBLAD už se nemýlil! Asistence: Jonathan Huberdeau, Sam Reinhart.
    32:32 Sam REINHART - 2:4
     
    32:32
    Florida právě vstřelila branku!
    Florida dokázala najít rychlou odpověď a znovu to byla hodně nenápadná akce! Lucas Carlsson znovu dostal přihrávku na modrou čáru, nahodil puk na branku a SAM REINHART jeho pobídku tečoval do branky! Asistence: Lucas Carlsson, Jonathan Huberdeau.
    31:16 Casey MITTELSTADT - 1:4
     
    31:16
    Sabres právě vstřelili branku!
    Buffalo odpovídá nejlepším možným způsobem! Do šance se dostal CASEY MITTELSTADT, který se po levém křídle protlačil do útočného pásma a pod tlakem obránce trefil mezírku mezi betony domácího brankáře! Asistence: Rasmus Asplund, Henri Jokiharju.
    29:57 Lucas CARLSSON - 1:3
     
    29:57
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí Florida se v polovině základní hrací doby dokázala poprvé v utkání prosadit! Huberdeau se dostal po průniku za branku, rozehrál na modrou čáru a LUCAS CARLSSON nahozením vstřelil svou první branku v NHL! Asistence: Jonathan Huberdeau, Sam Reinhart.
    14:25 Vinnie HINOSTROZA - 0:3
     
    14:25
    Sabres právě vstřelili branku!
    Neskutečná třetina Buffala! Hostující celek totiž ze třetí šance přidává třetí branku! Dylan Cozens z pravé strany útočného pásma projel do dobré pozice, přihrál před branku a VINNIE HINOSTROZA už měl snadnou pozici! Asistence: Dylan Cozens.
    07:41 Dylan COZENS - 0:2
     
    07:41
    Sabres právě vstřelili branku!
    Florida má v první třetině obrovské problémy! Buffalo totiž přidává druhou branku! Domácí přišli o kotouč ve středním pásmu. Sám s pukem do zakončení se dostal DYLAN COZENS, který se zápěstím nemýlil! Asistence: Kyle Okposo.
    03:21 Vinnie HINOSTROZA - 0:1
     
    03:21
    Sabres právě vstřelili branku!
    Hostující celek se ze své první šance dokázal prosadit! Na přihrávku z levé strany si mezi kruhy sjel VINNIE HINOSTROZA, který pohově poslal puk do branky! Asistence: Rasmus Dahlin, Cody Eakin.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 30. Lucas Carlsson (Huberdeau, S. Reinhart), 33. S. Reinhart (Lucas Carlsson, Huberdeau), 36. Ekblad (Huberdeau, S. Reinhart), 42. Ekblad (Weegar), 49. A. Lundell (Verhaeghe, Ekblad), 59. Huberdeau (S. Reinhart), 60. A. Lundell (Verhaeghe, Weegar) – 4. Hinostroza (Dahlin, Eakin), 8. Cozens (Okposo), 15. Hinostroza (Cozens), 32. Mittelstadt (R. Asplund, Jokiharju)


    Florida Panthers: Bobrovskij (32. S. Knight) – Ekblad (A), Weegar, Gudas, Kiersted, Montour, Lucas Carlsson – Verhaeghe, S. Bennett, Huberdeau (A) – S. Reinhart, A. Lundell, Mamin – Tippett, J. Thornton, Vatrano – Hörnqvist (A), Luostarinen, Lomberg.
    Buffalo Sabres: Dell (Luukkonen) – Pysyk, Dahlin, Jokiharju, Bryson, C. Miller, Hägg – V. Olofsson, Tage Thompson, J. Skinner – Okposo (A), Cozens, B. Murray – R. Asplund, Mittelstadt, Girgensons (A) – Hinostroza, Eakin, Jankowski.

    Rozhodčí: South, Dwyer – Shewchyk, MacPherson

    Diváci: 11 751
    thejrc.org