Montreal – Colorado 1:4 (kon.) | Tampa – St. Louis 4:2 (kon.) | Washington – Chicago 3:4 (0:1 po s.n.)
Carolina – Ottawa 2:3 (kon.) | Florida – Buffalo 7:4 (kon.) | NY Islanders – San Jose 1:2 (po pr.)
Minnesota – New Jersey 5:2 (kon.) | Nashville – Boston 0:2 (kon.) | Dallas – Columbus 3:2 (kon.)
Los Angeles – Calgary 2:3 (kon.)
konec
Minnesota Wild
5:2 (2:0, 2:2, 1:0)
New Jersey Devils
Pátek 03.12.2021, 02:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:05 Ryan HARTMAN - 5:2
     
    56:05
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Vypadá to, že je rozhodnuto! RYAN HARTMAN se protáhl mezi dvěma protihráči a přesnou střelou zvyšuje vedení domácích na 5:2! Asistence: Alex Goligoski.
    30:27 Dmitrij KULIKOV - 4:2
     
    30:27
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí přidávají čtvrtou branku v zápase a zase u toho byla první útočná formace! Střelu Hartmana dokázal Blackwood jestě vyrazit, na dorážku DMITRIJE KULIKOVA už byl krátký – 4:2. Asistence: Ryan Hartman a Kirill Kaprizov.
    27:40 Tomáš TATAR - 3:2
     
    27:40
    Devils právě vstřelili branku!
    Hosté snižují na rozdíl jediné branky! TOMÁŠ TATAR se dostal do samostatného úniku a přesnou střelou mezi betony snižuje náskok domácích už pouze na jedinou branku! Asistence: Dougie Hamilton.
    22:52 Ryan GRAVES - 3:1
     
    22:52
    Devils právě vstřelili branku!
    Hosté okamžitě reagují! RYAN GRAVES napřáhl na modré čáře a prudkou ranou i s přispěním teče snižuje domácí vedení! Asistence: Dougie Hamilton a Michael McLeod.
    22:28 Kirill KAPRIZOV - 3:0
     
    22:28
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí přidávají třetí branku! KIRILL KAPRIZOV nahodil kotouč před Blackwooda, odkud si ho nešťastně srazil do branky jeden z bránících hráčů. Asistence: Mats Zuccarello a Alex Goligoski.
    11:09 Rem PITLICK - 2:0
     
    11:09
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí vedou už o dvě branky! Po chybě v rozehrávce hostů zůstal před Blackwoodem volný REM PITLICK, který se neukvapil, potáhl si kotouč kolem vyjetého hostujícího brankáře a s přehledem zavěsil. Asistence: Victor Rask.
    08:49 Kirill KAPRIZOV - 1:0
     
    08:49
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí jsou odměněni za svou aktivitu úvodní brankou duelu! Hartman našel přes celou šířku kluziště u modré čáry KIRILLA KAPRIZOVA, který se krásně natlačil před protihráče a přesnou střelou nedal hostujícímu brankáři šanci. Asistence: Ryan Hartman a Kaapo Kähkönen.

    Adam Černý

    Branky a nahrávky: 9. Kaprizov (Hartman, Kähkönen), 12. R. Pitlick (V. Rask), 23. Kaprizov (Zuccarello, Goligoski), 31. D. Kulikov (Hartman, Kaprizov), 57. Hartman (Goligoski) – 23. Graves (D. Hamilton, M. McLeod), 28. Tatar (D. Hamilton)


    Minnesota Wild: Kähkönen (C. Talbot) – Dumba (A), J. Brodin, Goligoski, Merrill, D. Kulikov, Jordie Benn – Zuccarello, Hartman, Kaprizov – M. Foligno (A), J. Eriksson Ek (A), Greenway – K. Fiala, V. Rask, R. Pitlick – Bjugstad, N. Sturm, Duhaime.
    Trenér: Dean Evason

    New Jersey Devils: Blackwood (J. Bernier) – D. Hamilton, Graves, Severson (A), Siegenthaler, P. K. Subban, Ty Smith, Geertsen – Zacha, N. Hischier (C), J. Hughes – Bratt, Mercer, A. Johnsson – Tatar, Šarangovič, Bastian – M. McLeod, Vesey.
    Trenér: Lindy Ruff

    Rozhodčí: Hanson, O'Rourke – Mills, Murray

    Diváci: 16 112
    thejrc.org