Getafe – Real Madrid 1:0 (kon.) | Atlético – Rayo Vallecano 2:0 (kon.) | Elche – Granada 0:0 (kon.)
Alavés – Real Sociedad 1:1 (kon.) | Real Betis – Celta Vigo 0:2 (kon.) | Mallorca – Barcelona 0:1 (kon.)
konec
Elche CF
0:0 (0:0)
Granada CF
Neděle 02.01.2022, 16:15 • Estadio Manuel Martínez Valero (Elche) • Španělská LaLiga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě z tohoto utkání všechno. Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek večera. (18:30:26)
     
    Další program:

    Elche CF

    Španělský pohár (3. kolo) – 6. 1. 2022, 20:00: Almería – Elche

    LaLiga (20. kolo) – 10. 1. 2022, 21:00: Espanyol – Elche

    Granada CF

    LaLiga (20. kolo) – 8. 1. 2022, 18:30: Granada – Barcelona
     
    Statistiky zápasu:

    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 2:5.
    Střely mimo: 11:3.
    Rohy: 6:3.
    Ofsajdy: 1:2.
    Fauly: 18:15.
     
    Pokud se domácí snažili po kontroverzích v prvním poločase uklidnit, tak se jim to vůbec nepovedlo, protože hned na úvod druhého dějství byl vyloučen Diego González. Navzdory vyloučení to na trávníku dlouho vypadalo tak, jako kdyby hrály oba týmy ve stejném počtu a domácí byli dokonce o něco aktivnější. Granada se do velkých gólových příležitostí dostala až v závěru zápasu, Suárezovu obrovskou příležitost ale dokázal Badía zákrokem zápasu zlikvidovat. Zápas, který tak přinesl minimum zajímavých gólových možností, tak končí víceméně logickou bezbrankovou remízou.

    Elche zůstane po této remíze na průběžné 17. příčce, všechny tři týmy za ním ale ještě budou v tomto kole své zápasy teprve hrát. Granada neprohrála šestý ligový zápas za sebou a je na 12. místě.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Hráči Granady ale kulatý nesmysl nezískali a naopak, museli se zatáhnout až před vlastní šestnáctku. Míč se jim povedlo získat až po nepřesném centru Mojicy z levého křídla.
     
    90+3
    Domácí drží míč pod svou kontrolou a zjevně se už jen snaží natahovat čas. Hosté za nimi běhají po celé ploše útočné poloviny.
     
    90+2
    Suárez mohl rozhodnout! Tečovaný odkop ze středu pole se mezi obránci Elche odrazil k neobsazenému Suárezovi. Ten se dostal i k zakončení, které ale dokázal vybíhající domácí gólman Badía nohou srazit těsně mimo svou branku.
     
    90+1
    Machís se prokličkoval přes trojici protihráčů, jeho akci ale zastavil čistým obranným skluzem Palacios.
     
    90
    Bude se hrát ještě pět minut.
     
    89
    Po delší době se domácím povedlo rozehrát postupný útok, kterým se dostali na polovinu Granady. Jejich akce ale dlouho netrvala a hosté míč rychle získali zpět pod svou kontrolu.
     
    88
    Granada převzala v závěru utkání iniciativu a hra se teď odehrává výhradně na polovině Elche. Útok hostů ale v této chvíli zastavil ofsajd střídajícího Sora.
     
    87
    Suárezovi se individuální průnik do domácího pokutového území nepovedl a v souboji o odražený míč fauloval protihráče. Míč vrátí do hry domácí gólman Badía.
     
    85
    Suárezův sražený centr se odrazil do výšky před brankářem Badíou, před kterým míč zády k brance zasáhl Díaz. Jeho hlavička spadla vysokým obloukem na horní síť domácí branky.
     
    84
    Suárez se rozběhl za přihrávkou do šestnáctky Elche, spolu s ním se ale vrátila hned dvojice obránců. Bigas mu nakonec míč odkopl na roh.
     
    83
    Do šestnáctky domácích proto poslali několik nákopů, všechny ale dokázala domácí obrana odvrátit. Machís si na konec tohoto útoku navedl míč přes šestnáctkou Elche na střelu, kterou poslal hrací předmět nad Badíovu branku.
     
    82
    Hosté se postupnou kombinací dostali na útočnou polovinu, zatím ale kombinují jen v uctivé vzdálenosti od pokutového území Elche.
     
    81
    Střídání v týmu Granada CF: ze hřiště odchází Maxime Gonalons, přichází Isma Ruiz.
     
    81
    Střídání v týmu Granada CF: ze hřiště odchází Antonio Puertas, přichází Alberto Soro.

    Michal Sadlek

    Branky:

    Karty:   19. trenér Francisco (ELC), 45+4. Fidel (ELC), 45+5. Pastore (ELC), 45+5. Morente (ELC) – 45+6. Machís (GRN), 45+8. Suárez (GRN), 58. Quini (GRN)   45+4. trenér Francisco (ELC)   47. González (ELC)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 2:5. Střely mimo: 11:3. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 18:15.
    Elche CF: E. Badía – Palacios, González, Bigas, Mojica – Gumbau, Mascarell – Morente (69. Josan), Pastore (54. Verdú), Fidel (C) (69. P. Milla) – Carrillo (80. Piatti).
    Náhradníci: Werner, L. Andreu – Verdú, P. Milla, Josan, Barragán, Piatti, Josema, Donald, Jony Álamo, Friaza.

    Trenér: Francisco

    Granada CF: Maximiano – Quini (64. Díaz), G. Sánchez (C), Torrente, Neva – Puertas (81. Soro), L. Milla, Gonalons (81. Ruiz) – Suárez, J. Molina, Machís.
    Náhradníci: Sarr – Soro, Eteki, Monchu, Díaz, Abram, D. Duarte, Ruiz, P. Sánchez, Butzke, Zaragoza.

    Trenér: Robert Moreno

    Rozhodčí: Vega – Jiménez, Gómez
    bahis siteleri