Bristol – Fulham 0:1 (po pr.) | Burnley – Huddersfield Town 1:2 (kon.) | Millwall – Crystal Palace 1:2 (kon.)
Leicester – Watford 4:1 (kon.) | Newcastle – Cambridge 0:1 (kon.) | Port Vale – Brentford 1:4 (kon.)
West Brom – Brighton 1:2 (po pr.) | Hull City – Everton 2:3 (po pr.) | Chelsea – Chesterfield 5:1 (kon.)
Swansea – Southampton 2:3 (po pr.)
po prodl.
Swansea City
2:3 (0:1)
Southampton FC
Sobota 08.01.2022, 18:30 • Swansea.com Stadium, Swansea • FA Cup • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To už bude ode mě pro dnešek vše, já Vám děkuji za pozornost a u dalšího fotbalového utkání na shledanou. (21:24:51)
     
    Během celého prodloužení jsme byli svědky rovnou tří branek, z toho jedné dokonce vlastní. Právě ta dokázala dostat outsidera dnešního utkání do vedení, které ale nakonec trvalo pouhou minutu. Následné dva rychlé góly ale rozprášili jakékoli naděje domácího celku na postup do dalšího kola poháru.
     
    120+2
    Konec zápasu.
     
    120+0
    Konec utkání se kvapně blíží, o to více když sudí nastavuje pouze jednu minutu, která již nedává Swansea příliš šancí na vyrovnání. I tak se ale tito hráči snaží o ještě jednu změnu skóre. Nakonec se jim to ale s největší pravděpodobností nepodaří, jelikož jeden z obránců přichází o míč.
     
    119
    Na hráčích domácího celku je jasně vidět frustrace, která se jenom stupňuje a stupňuje s tím jak je jejich vyřazení z poháru blíže a blíže. Důkazem toho je i opravdu mizerný centr od jednoho ze záložníků, který skončil pouze v náručí brankáře.
     
    117
    Tak toto je opravdu mizerně zahraný rohový kop ze strany Swansea. Jejich rozhodnutí ho zahrát nakrátko se ukázalo jako ta špatná možnost. Po odkopu se dostal k míči opět Matt Grimes, který ale stál v ofsajdovém postavení.
     
    115
    Fotbalisté v bílých dresech se snaží rozklíčovat defenzívu soupeře. To se jim ale nakonec nedaří a přichází o míč, díky čemuž se může do protiútoku vrhnout Southampton. Nejblíže k jeho využití měl Shane Long, který ale trefil jenom dobře bránícího Ryana Bennetta.
     
    113
    Na druhé straně se do podobné situace mohl dostat Adam Armstrong, v jeho případě se ale k nepřesnému centru dostal pouze brankář Swansea.
     
    111
    Po nadýchaném centru se mohl dostal k hlavičce v nebezpečném místě právě Joel Piroe. Jeho pokus ale mířil opravdu hodně vysoko nad bránu soupeře.
     
    110
    Dalším hráčem domácího mančaftu, který si znatelně stěžuje na zranění je Korey Smith. I on po hřišti spíše tak pokulhává a je vidět, že něco s ním není v pořádku.
     
    109
    Po pádu v šestnáctce soupeře se ze země jen horkotěžko zvedá Joel Piroe. Hra se tak následně přerušuje a na pomoc mu přichází jeden z hráčů soupeře. Po pár chvílích se ale jmenovaný hráč zvedá a pokračuje ve hře.
     
    107
    Ihned po úvodním hvizdu druhého poločasu prodloužení se dostali hráči Swansea do útoku. K jejich smůle ale končí ještě dřív, než pořádně začal, a to autem po smolném odrazu. Jejich soupeř ale míč pouze odkopává míč daleko od své svatyně.
     
    106
    Začalo druhé prodloužení.
     
    105+3
    První poločas prodloužení skončil.
     
    105+1
    Tak toto byla obrovská šance, do které se dostal Olivier Ntcham! Po střele od jednoho z jeho spoluhráčů se mohl právě jmenovaný hráč dostat k odraženému míči. Jeho střela z velkého úhlu ale pouze proletěla kolem brány.
     
    104
    Hráči domácího celku nikam se svým útokem nespěchají a jejich největším cílem je podle všeho momentálně udržet míč na svých kopačkách. Ani to se jim ale nakonec nedaří, z čehož těží soupeř dalším velice rychlým útokem.
    102. Shane LONG - 2:3
     
    102
    Southampton právě vstřelil branku!
    Tak toto byla ukázková kombinace, která končí po přízemním centru za zády brankáře Swansea! Pod tuto branku se podepsal SHANE LONG, který po obdržené přihrávce z bleskového útoku mohl zakončovat do zcela prázdné brány.
     
    101
    K odkopu od brány se po odpískané ruce soupeře chystá Ben Hamer. Následně se k míči ale dostává opět soupeř, který si chystá další útok. Ten ale nakonec končí velmi přetaženým centrem.

    Lukáš Mihal

    Patrik Hlaváč

    Branky: 77. Piroe, 95. Bednarek (vla.) – 8. Redmond, 96. Elyounoussi, 102. Long

    Karty:   43. Bennett (SWN), 45+1. Cooper (SWN), 58. Walsh (SWN), 90+3. Dhanda (SWN) – 3. Valery (SOT), 90+3. Stephens (SOT)   30. Valery (SOT)


    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 9:1. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 8:1. Fauly: 13:13.
    Swansea City: Hamer – Bennett, Downes (C), Cooper (62. Ntcham) – Naughton, Smith, Walsh (61. Grimes), Manning – Piroe, Cullen (85. Dhanda) – Obafemi.
    Náhradníci: Benda – Fulton, Grimes, Ntcham, Dhanda, Bidwell, D. Williams, R. Williams, Abdulai.

    Trenér: Russell Martin

    Southampton FC: Forster – Valery, Bednarek, Tella (77. Elyounoussi), Stephens – S. Armstrong (64. Diallo), Romeu, Ward-Prowse (C), Perraud – Redmond (65. A. Armstrong), Broja (78. Long).
    Náhradníci: Caballero – Vojnovic, Long, A. Armstrong, Elyounoussi, Diallo, Simeu, Chauke, Olaigbe.

    Trenér: Ralph Hasenhuttl

    Rozhodčí: Hooper – Fox, Wild
    bahis siteleri