Pardubický kraj – Ústecký kraj 0:4 (kon.) | Plzeňský kraj – Středočeský kraj 5:1 (kon.) | Královéhradecký kraj – Praha 4:5 (kon.)
Zlínský kraj – Karlovarský kraj 4:2 (kon.) | Olomoucký kraj – Liberecký kraj 0:10 (kon.) | Moravskoslezský kraj – Jihočeský kraj 3:3 (kon.)
Ústecký kraj – Kraj Vysočina 3:5 (kon.) | Středočeský kraj – Jihomoravský kraj 3:2 (kon.) | Praha – Pardubický kraj 4:0 (kon.)
Karlovarský kraj – Plzeňský kraj 3:5 (kon.) | Královéhradecký kraj – Olomoucký kraj 5:3 (kon.) | Zlínský kraj – Moravskoslezský kraj 2:2 (kon.)
Kraj Vysočina – Liberecký kraj 1:2 (kon.) | Jihomoravský kraj – Jihočeský kraj 2:1 (kon.)
konec
Jihomoravský kraj
2:1 (0:0, 1:0, 1:1)
Jihočeský kraj
Sobota 22.01.2022, 19:30Mládežnické MČR krajských výběrů • Skupina B
Partner:
     
    Pro dnešek je to tedy ode mne vše! Doufám, že prožijete příjemný zbytek dnešního večera a následně tedy i zítřejší den, nejlépe tedy při mnoho sportovních přenosech. Od klávesnice se s Vámi loučí Adam Sedlák. (21:04:26)
     
    Dnešní utkání sledovalo 42 diváků.
     
    Dnešní zápas je u konce! Ve třetí třetině jsme ještě viděli dvě branky, a to po jedné na obou stranách. Nejprve sice dokázal vyrovnat Vlastimil Blažek, ovšem na toto dokázal velmi rychle navázat Samuel Šichtař, jenž ve výsledku rozhodl o konečném stavu utkání 2:1!
     
    Konec zápasu.
     
    44:50
    Jihomoravané drží puk v útočném pásmu, což jim aktuálně bohatě stačí.
     
    44:26
    Do rychlého kontru se dostala dvojice Hečko-Hlavín, ovšem ani jeden z nich nedokázal zakončit na branku soupeře.
     
    43:41
    Nahození Berana dokázal pokrýt brankář Hradil opravdu velmi jistě ve své výstroji. Jihočeši si následně berou oddechový čas.
     
    42:29
    Pánek nepředvedl zrovna jistou nahrávku, ovšem měl štěstí, jelikož puk se posunul do středního pásma, a proto se nikdo ze soupeřů nedostal do šance.
     
    41:21
    Pytlík se teď předvedl velmi solidní rychlostí v útočném pásmu, ovšem k zakončení se nedostal díky špatnému zpracování po posunutí puku.
     
    40:30
    Jihomoravský kraj právě vstřelil branku!
    Jihomoravané si své vedení ale berou velmi rychle zpět! Ihned po buly ve středovém kruhu se dostal do útočného pásma SAMUEL ŠICHTAŘ, jenž svou střelou zaskočil a zároveň překonal brankáře Huhmala. Asistence:
     
    40:16
    Jihočeský kraj právě vstřelil branku!
    Jihočeši z ničeho nic srovnávají skóre zápasu! Po rychlém výpadu do útočného pásma se dostal ke střele VLASTIMIL BLAŽEK, který svou střelou velmi lehce překonal brankáře Hradila 1-1! Asistence: Vojtěch Beran.
     
    39:40
    Střela Janáka nebyla příliš nebezpečná, jelikož po teči jednoho z bránících hráčů skončila na ochranné síti. Vhazovat se tedy bude v útočném pásmu Jihomoravského kraje
     
    38:19
    Nahození Pánka dokázal zastavit velmi obětavě clonící Brabenec, který tak zažehnal nebezpečí pro svůj tým.
     
    37:41
    Nepřesná nahrávka od Kubína znamená přerušení hry, jelikož puk se ocitl až v hledišti. Následovat tedy bude krátká pauza, ve které se určitě shodneme na tom, že někdo z příznivců si odnese cenný suvenýr.
     
    36:38
    Beran se po delší době dokázal dostat alespoň do střely, ovšem zamířil jen do tvrzeného skla, které se svíjí za brankou Jihomoravanů.
     
    35:31
    Brabenec se rozjel do útočného pásma velmi rychle, ovšem v útočném pásmu trochu ztratil na stabilitě, a proto o puk přišel.
     
    34:18
    Hlavín se dostal do zajímavé šance a tentokrát mohl i skórovat, ovšem trefil jen připravenou lapačku brankáře Hradila.
     
    33:55
    Dobrou střelu vyslal Pytlík, který ovšem trefil puk bez jakékoliv teče do ochranné sítě. Následovat tedy bude buly ve středovém kruhu.
     
    32:37
    Filip Rous se činil zákrokem, který byl rozhodně za hrannou pravidel a po zásluze si tedy jde sednout na trestnou lavici.

    Adam Sedlák

    Branky a nahrávky: 19. Kubín (Štulo, Šichtař), 41. Šichtař – 41. Blažek (Beran)


    Jihomoravský kraj: Hradil (Fajmon) – Vyhlídal, Mátl, Rous, Hubáček, Starý (C), Ruml, Veselý – Kubín, Štulo, Šichtař – Mátl, Hamák (A), Brabenec – Čada, Jának, Šebela – Volf
    Trenér: Jiří Janák

    Jihočeský kraj: Huhmal (Klimeš) – Kratochvíl, Šrámek, Céza, Jaroš, Matějka, Blažek, Bačo (C) – Hečko, Hlavín, Vlna – Pánek, Pytlík, Blažek – Rizák, Nečas, Kintner – Beran
    Trenér: Jiří Hanzal

    Rozhodčí: Jaroš – Juránek, Serbus
    thejrc.org