Louny – Chomutov 1:12 (kon.)
konec
HC Slovan Louny
1:12 (1:2, 0:1, 0:9)
Piráti Chomutov
Neděle 30.01.2022, 17:00 • Zimní stadion Louny • Krajská liga: Ústecký kraj • 19. kolo
Partner:
     
    Po čtyřiceti minutách byl výsledek pouze o dvě trefy, ovšem v poslední části Piráti zabrali a uštědřili Lounům debakl. Chomutov tak dál zůstává neporažený. Rozdílovým hráčem byl jednoznačně Roman Chlouba, který zaznamenal pět branek. (19:04:41)
     
    Konec zápasu.
     
    59:57
    Piráti právě vstřelili branku!
    Zdálo se, že pokus MICHALA ŽIŽKY byl tečován. Avšak opak se stal pravdou a chomutovský bek je autorem poslední trefy zápasu. Asistence: Roman Chlouba a Jaroslav Kůs.
     
    59:15
    Michal Žižka našel Milana Kostourka, který vybídl ke skórování Jakuba Chrpu. "Děčínské" trio si body nepřipsalo, protože poslední zmíněný nezakončil přesně.
     
    59:00
    Ještě minimálně jednou se bude vhazovat, jelikož Louny zahrály na zakázané uvolnění.
     
    58:00
    Ťukec chomutovských mladíku skončil u Jana Vostiňáka, který už byl sám před brankářem, ale chtěl akci vyšperkovat na Pavla Šugára. Jenomže přihrávka byla nepřesná, a tak se skóre nemění.
     
    57:21
    Milan Kostourek přihrával do brankoviště, kde nastavil hůl Radim Řezníček. Ovšem ten nedal puku razanci, a tak jej zastavil lvím skokem Tomáš Charvát.
     
    56:20
    Louny ujížděly ve dvou na jediného obránce. Celou situaci na sebe vzal Martin Dittrich, jehož bekhendový pokus zamířil jen do betonu Filipa Tučka, jenž prožívá seniorskou premiéru.
     
    55:35
    O lakrosovou parádu se pokusil zpoza branky Daniel Badinka, kterému kotouč v poslední chvíli sjel z čepele hole, a tak jej poslal jen do Tomáše Charváta. Ten po chycení puku jen kroutil nevěřícně hlavou.
     
    53:32
    Piráti právě vstřelili branku!
    V krátkém sledu se soubor Petra Jíry znovu raduje! Jakub Chrpa přihrál do levé kruhu, odkud do odkryté branky zamířil MILAN KOSTOUREK. Asistence: Jakub Chrpa.
     
    52:57
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutov přidává desátou trefu, když opět udeřili v oslabení! Na parádní pas Michala Žižky si za obranu najel ROMAN CHLOUBA, který doslova vymíchal domácího maskovaného muže. Asistence: Michal Žižka.
     
    52:33
    Marek Šafařík přihrával od zadního mantinelu, odkud našel mezi kruhy osamoceného Jana Csonku, jenž ve vyložené pozici přestřelil.
     
    51:30
    Přes celé kluziště individuálně projížděl Pavel Šugár, jehož zastavil až poslední hráč Loun. Piráti se tak museli znovu vrátit do středního pásma.
     
    51:16
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Milan Kostourek – 2 min., hrubost).
     
    50:57
    Z osy dvakrát střílel Dominik Badinka, který první ranou mířil vedle pravé tyče a druhou vyrazil Tomáš Charvát. Ten musel pak vytáhnout ještě zákrok lapačkou.
     
    50:36
    Jednačtyřicet vteřin budou hrát Piráti ve dvojnásobné početní výhodě!
     
    50:36
    Vyloučení v týmu HC Slovan Louny (Adam Szakal – 2 min., sekání).
     
    50:15
    Roman Chlouba přihrával na modrou čáru, ovšem kotouč trefil Martin Dittrich. Michal Žižka musel spěchat zpátky do středního pásma.
     
    49:17
    Vyloučení v týmu HC Slovan Louny (Martin Kunrt – 2 min., sekání).

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 11. Szakal (Rais) – 3. Chlouba (Kůs), 14. F. Döring (Kůs, Chlouba), 37. Chlouba (Kůs, Janda), 41. Kostourek (Cestr), 42. Řezníček (F. Döring, Kostourek), 43. Dominik Badinka (Šugár), 44. Chlouba (Cestr, Chrpa), 47. Chlouba (Cestr, Chrpa), 48. Řezníček (Cestr), 53. Chlouba (Žižka), 54. Kostourek (Chrpa), 60. Žižka (Chlouba, Kůs)


    HC Slovan Louny: Dorn (44. Charvát) – Knobloch, Kolčava, Kašpar, Kunrt (C), Vavrica, Šedivý – Šafařík, M. Dittrich, Velhartický, Rais, Tarant, Csonka, Salač, Růžek, Szakal, D. Dittrich.
    Trenér: Petr Zinek.

    Piráti Chomutov: Hanuljak (47. Tuček) – Janda, Žižka, F. Döring, Cestr, Hynek, Dominik Badinka – Šugár, Kůs (C), Chlouba (A) – Chrpa, Vostiňák, Huňady – Daniel Badinka, Řezníček, Kostourek (A).
    Trenér: Petr Jíra.

    Rozhodčí: Danylec – Touš, Maštalířský
    thejrc.org