Banská Bystrica – Poprad 4:0 (kon.) | Michalovce – Trenčín 0:0 (odl.) | Lipt. Mikuláš – Nové Zámky 0:0 (odl.)
Trenčín – Nitra 1:2 (po pr.)
odloženo
HK 32 Liptovský Mikuláš
0:0 (-:-, -:-, -:-)
HC MIKRON Nové Zámky
sk Neděle 30.01.2022, 17:00 • TITAN Aréna • Tipos Extraliga (SR) • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Videopřenos
Partner:
     
    Bohužiaľ vzhľadom na výskyt pozitívneho prípadu COVIDU-19 v tíme Liptákov sa dnešný duel medzi mužstvami na posledných dvoch priečkach neuskutoční. (12:04:58)
     
    V rámci 35. kola našej najvyššej hokejovej súťaže budeme môcť sledovať na ľade v Liptovskom Mikuláši súboj domácich proti Novým Zámkom. Pôjde o súboj mužstiev na dvoch posledných priečkach tabuľky.

    HK 32 Liptovský Mikuláš
    Domáci sú aktuálne na poslednom 12. mieste v tabuľke, pričom víťazstvo za plný bodový zisk si naposledy pripísali ešte 6. januára v domácej TITAN aréne proti Banskej Bystrici. Z posledných 5 zápasov sa Liptáci tešili len raz, keď zdolali na ľade v Prešove domácich Koňarov 2:1 po predĺžení. V tíme spod Tatier sa pred niekoľkými dňami uskutočnila výmena trénerov, keď Milana Jančušku vystriedal bývalý tréner susedného Popradu, Peter Mikula. Prvý zápas na lavičke Liptovského Mikuláša Mikulovi nevyšiel, podarí sa mu to v zápase proti Novým Zámkom?

    HC Nové Zámky
    Novozámčania sú pred týmto duelom na tom o niečo lepšie ako ich súper. Síce z posledných 5 zápasov zvíťazili len dvakrát, no dvakrát to bol plný bodový zisk, keď sa im to naposledy podarilo 16. januára na domácom ľade proti Košiciam. Nové Zámky majú aktuálne pred Liptákmi náskok 5 bodov. Navýšia ho po zajtrajšom zápase, alebo sa budú z víťazstva tešiť domáci?
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

    Adam Pančák

    Branky a nahrávky:


    HK 32 Liptovský Mikuláš:
    HC MIKRON Nové Zámky:
    bahis siteleri