Havlíčkův Brod – Řisuty 3:1 (kon.) | SHK Hodonín – Val. Meziříčí 2:4 (kon.) | Nový Jičín – Žďár n/S 7:3 (kon.)
Kometa Brno B – Kopřivnice 1:3 (kon.) | Hronov – Nová Paka 3:2 (kon.) | Příbram – Klatovy 7:1 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
3:1 (1:1, 1:0, 1:0)
HC Řisuty
Středa 02.02.2022, 18:00 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • 2. liga skupina Jih (ČR) • 29. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Pro dnešek se s vámi z havlíčkobrodské Kotliny loučím, děkuji za pozornost a příště se těším na počtenou. (20:26:22)
     
    Máme za sebou třetí část, kterou vyhráli Havlíčkobrodští 1:0. Z celkového tříbodového zisku se raduje domácí tým, který porazil po slibném výkonu Řisuty 3:1. Středočechům nepomohl ani sympatický výkon, a tak se z Kotliny vrací s nepořízenou.
     
    Konec zápasu.
     
    59:44
    Ondřej Sýkora nepřešel v souboji jeden na jednoho přes svého strážce. Poslední útok hostů tedy nepřinese kosmetickou úpravu ve skóre.
     
    59:02
    Hosté jeli do přečíslení dva na jednoho, ale špatná nahrávka nenašla hokejku jednoho z najíždějících útočníku. Na druhé straně Havlíčkův Brod zastavilo postavení mimo hru.
     
    57:59
    Řisuty se dostaly do pásma, ale chybnou kombinací se připravily o puk, který shrábla obrana Bruslařů. Domácí kontrolují stav zápasu na svých hokejkách.
     
    57:09
    Aktivní Roman Formánek se opět tlačil do zakončení, i tentokrát netrefil přesně mezi tři tyče. Následně vyrazil Nedvěd branku mimo ideální postavení.
     
    55:46
    Luboš Voříšek jako Alexandr Ovečkin na pravém kruhu, ovšem zkušený matador nenapodobil ruského snajpra, když vyprášil betony Stahla.
     
    54:59
    Roman Formánek nic nevymýšlel, dostal puk na pravý kruh, odkud vypálil nekompromisní ránu. Jeho golfák lapil v lapačce Martin Nedvěd.
     
    54:06
    Havlíčkobrodští sice hrají oslabení, jenže teď ušetřili čas, když se dostali s pukem do pásma soupeře. Řisuty nenapadaly volné hráče Bruslařů.
     
    53:06
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Mlynář – 2 min., držení).
     
    51:50
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí soubor jde do dvougólového vedení! Luboš Voříšek nahrál na Jakuba Čejku na pravou stranu. Druhý jmenovaný přenesl hru na druhou stranu kluziště, kde stál MATĚJ KOZLÍK. Proti střelci se vysunul David Stahl, který vzápětí nedosáhl na přesně umístěnou střelu benjamínka Havlíčkova Brodu, který střílí první gól za mateřský klub v dospělé soutěži. Asistence: Roman Čermák a Luboš Voříšek.
     
    50:53
    Adam Dvořák se dostal ke kotouči, chtěl obejít obránce, jenže byl zastavený, takže z přečtené hry soupeře nebyla žádná slibná příležitost.
     
    50:00
    Dnešní dohrávku 29. kola sleduje 203 diváků.
     
    49:34
    Do role obránce se pasoval Tomáš Mlynář, který prudce vystřelil. Jeho projektil z pokleku končí na zadním mantinelu.
     
    48:37
    Luboš Voříšek se dostal k odraženému kotouči mezi kruhy. rychle ho zpracoval, ale trefil připravený blok.
     
    47:42
    Jaroslav Ludvík zkusil pobídku na teč, ale vše skončilo u brankáře Stahla, který vyrazil puk mezi kruhy, kde ho sebral jeden z obránců Řisut.
     
    46:26
    Petr Kuchta nabral rychlost ve středním pásmu, dokázal se dostat před branku, kde ho vycyhtal David Stahl. K dorážce se dostal Tomáš Mlynář nebo Marek Tecl, ale ani jeden nedokázal dostat puk za ležícího gólmana!

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 20. Mlynář (Kuchta, Holenda), 25. T. Ludvík (Tecl, Kabelka), 52. Kozlík (Čermák, Voříšek) – 12. Petráš (J. Kučera, Řepka)


    BK Havlíčkův Brod: Nedvěd (Chaloupek) – Nepokoj, Čermák, Kliment (A), Kabelka, Benák, Dvořák, Krejčí – Čejka, Voříšek, Kozlík – Holenda, Mlynář, Kuchta (C) – Tecl, T. Ludvík (A), Bulín – J. Ludvík, Vacík, Kalač.
    Trenér: Michal Konečný

    HC Řisuty: Stahl (Pánek) – Matula (A), Řepka, Zich, J. Kučera, Malovický (A) – Sýkora, Janeček, Okegawa – Petráš, M. Kučera, Rendla – Náprstek, Formánek (C).
    Trenér: Jan Boháček

    Rozhodčí: František Held – Marek Čelechovský, Erik Berger

    Diváci: 203
    thejrc.org