Detroit – Colorado 2:5 (kon.) | Montreal – Buffalo 4:0 (kon.) | Tampa – Edmonton 5:3 (kon.)
Dallas – Winnipeg 3:2 (po pr.) | Arizona – Los Angeles 2:3 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
7:2 (4:0, 1:1, 2:1)
HC Meteor Třemošná
Čtvrtek 24.02.2022, 17:45 • ROCKNET ARÉNA • Extraliga dorostu - o účast v play-off • Skupina C
Partner:
     
    Domácí ve třetí třetině zvýraznili své vítězství, takže potvrdili roli favorita a dál mohou pomýšlet na postup do play-off. Nesmí však ve zbývajících třech duelech zaváhat. (19:44:12)
     
    Konec zápasu.
     
    59:48
    Piráti přišli po buly před Oršulákem na chvíli o útočné pásmo, ale vrátili se do něj, takže Vondrášek mohl střílel z levého kruhu. Mířil jen do plastronu Oršuláka.
     
    58:52
    Třemošná právě vstřelila branku!
    ELIÁŠ KUBOVÝ dostal přesný pas do jízdy, dobruslil na spodní hranu levého kruhu pro vhazování, odkud našel skulinu mezi Perůtkovými betony. Asistence: Tomáš Holubec a Jakub Pluhař.
     
    58:13
    Buzinkay v situaci dva na jednoho přihrával doprava, kde však jeho spoluhráč na puk nedosáhl. Na druhé straně si Oršulák poradil se střelou zblízka.
     
    57:42
    Daniel Badinka vlétl po pravém křídle do pásma a z kruhu střílel. Jeho pokus zblokoval Štulc.
     
    56:47
    Vypadá to, že Čihař přebral místo v defenzivě po Dominiku Badinkovi, který kvůli zranění z utkání po první třetině odstoupil. Teď stál nejmladší Piráti v dnešním utkání na modré, odkud pálil hned po buly nad.
     
    56:23
    Dautovský přihrál v situaci dva na jednoho doleva Kokmanovi, jenž ale trefil jen obránce, který se k němu přesouval.
     
    55:55
    Icing Pirátů.
     
    55:13
    Piráti právě vstřelili branku!
    Stejskal zavezl puk do útočného pásma, kde ho předal Pospíšilovi a jel před branku. Pospíšil posunul doleva Kloboučkovi, který přihrával před branku, kde byl SAMUEL STEJSKAL v souboji s obráncem a od brusle domácího útočníka se puk odrazil do branky Asistence: Šimon Klobouček a Jaroslav Pospíšil.
     
    54:20
    Piráti přišli o útočné pásmo, ale rychle se do něj vrátili, takže před brankou mohl operovat Mišovic, jenž se ale ke gólové dorážce nedostal. Oršulák zastavil puk před čárou.
     
    53:19
    Čihař měl před brankou Oršuláka dobrou pozici, ale ještě posunul za sebe Žižkovi, jehož ránu hostující brankář úplně nezkrotil, ale nakonec poslal puk do do bezpečí.
     
    52:28
    V posledních vteřinách je hra plná nepřesností na obou stranách. Asi nejnadějněji vypadala akce Třemošné, jenže Uhlík dostal přihrávku na paty, takže místo pelášení na Perůtku hosté o puk přišli.
     
    51:27
    Třemošná teď dvakrát dostala puk jen do středního pásma, kde ve druhém případě postavil strom Žižka a Hašek do něj narazil.
     
    50:47
    Oršulák vyrazil Svobodovo nahození od modré před sebe, kde byl připravený Pospíšil, který však minul.
     
    49:56
    Piráti nyní ostřelovali hostující branku, ale mířili mimo nebo si Oršulák poradil. Jako poslední pálil z levé strany Daniel Badinka, po jehož pokusu vyjel puk po mantinelu do středního pásma.
     
    48:53
    Na závěr přesilovky se Třemošná přece jen dostala před Perůtku. S koncem početní výhody střílel z pravé strany Sochor, jehož pokus byl sražen do rohu. Domácí jsou kompletní.
     
    48:08
    Hosté se stále nemohou vrátit do útočného pásma a nyní ani nemají kotouč na hokejkách.
     
    47:29
    Hned po buly ve vlastním obranném pásmu spěchal kupředu Klobouček, který se dostal před obránce, který ho ale zvládl rozhodit, takže domácímu útočníkovi utekl puk do rohu. Následně se Meteor dopustil ofsajdu.

    Libor Kult

    Branky a nahrávky: 4. Klobouček (Pospíšil, F. Hynek), 14. Vondrášek (Kokman, Dautovský), 16. Pospíšil (Klobouček, Dautovský), 18. Čihař (Daniel Badinka), 30. Pospíšil (Záhorec), 44. Mišovic (Čihař, Daniel Badinka), 56. Stejskal (Klobouček, Pospíšil) – 36. Holubec, 59. Kubový (Holubec, Pluhař)


    Piráti Chomutov: Perůtka – D. Svoboda, Záhorec, F. Hynek, Dominik Badinka, Žižka – Kokman, Dautovský, Klobouček, Vondrášek, Stejskal, Pospíšil, Mišovic, Daniel Badinka, Čihař.
    Trenér: Kamil Koláček.

    HC Meteor Třemošná: Oršulák – Tolar, Štulc, Sochor, Hnát, Tran, Holubec, Černý – Kubový, Pluhař, Hašek, Uhlík, Matějka, Buzinkay.
    Trenér: Dušan Andrašovský.

    Rozhodčí: Dyršmíd – Goltsch, Herles.
    thejrc.org