Mallorca – Real Madrid 0:3 (kon.)
konec
RCD Mallorca
0:3 (0:0)
Real Madrid
Pondělí 14.03.2022, 21:00 • Iberostar Estadi (Palma de Mallorca) • Španělská LaLiga • 28. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 36 % : 64 %.
    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 7:3. Rohy: 1:6. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 13:15. (22:54:48)
     
    Je konec! Real Madrid potvrdil výbornou formu a poráží Mallorcu vysoko 3:0. O něco aktivnější byl Real Madrid, který se dostal do první šance, ale Karim Benzema selhal. Na opačné straně hrozil Muriqi, ale pro změnu minul branku. V závěru první půle měl Real solidní možnosti, ale Kroosovy rány se neujaly. Deset minut po přestávce udělali domácí chybu v rozehrávce, kterou potrestal Vinícius Júnior. Od té doby už Real na trávníku dominoval. V 77. minutě proměnil Benzema penaltu a stejný hráč napsal gólovou tečku za duelem parádní hlavičkou.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Vinícius Júnior se ještě tlačil vpřed, jenže si nedal pozor na své postavení a byl lapen v ofsajdové pasti.
     
    90+3
    Lee Kang-in se z hranice velkého vápna opřel do volného míče, ale jeho dobře umístěnou ránu Thibaut Courtois skvěle zneškodnil!
     
    90+2
    Ani jeden z týmů se už v nastavení nikam nežene. Domácí Mallorca sice hraje s míčem na kopačkách, ale defenziva Realu Madrid dnes nemá problémy.
     
    90+1
    Nastavuje se pět minut!
     
    90
    Giovanni González se zpoza vápna levačkou opřel do odraženého míče, ale do trajektorie rány se položil Marcelo, který si připsal úspěšný blok.
     
    89
    Vinícius Júnior opět rozkmital své rychlé nohy a hnal se za přihrávkou za obranu Mallorcy. Obránci domácího celku se však stačili vrátit.
     
    88
    Ze hřiště už odešel také Karim Benzema, kterého trápí nějaké zranění. Hosté už ale vyčerpali všechna střídání, takže duel dohrají v deseti.
     
    87
    Střídání v týmu RCD Mallorca: ze hřiště odchází Iddrisu Baba, přichází Giovanni González.
     
    85
    Někteří příznivci Mallorcy už opouští svá místa a odchází pryč ze stadionu. Domácí celek dnes pouze potvrdil, že se mu v posledních týdnech nedaří.
     
    83
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Real Madrid přidává třetí branku a potvrzuje dominanci na hrací ploše. Střídající Marcelo narýsoval do vápna milimetrový centr na hlavu KARIMA BENZEMY, který potvrdil fantastickou formu.
     
    83
    Na opačnou stranu se hnal aktivní Vinícius Júnior, ale kličkou od branky se obral o možnost zakončit. Real bude zahrávat rohový kop.
     
    82
    Mallorca se ještě snaží hrát směrem vpřed. Do vápna přiletěl zajímavý centr, ale Ndiayemu nevyšel pokus o akrobatické zakončení.
     
    81
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Ferland Mendy, přichází Marcelo.
     
    80
    Střídání v týmu RCD Mallorca: ze hřiště odchází Takefusa Kubo, přichází Lee Kang-in.
    Střídání v týmu RCD Mallorca: ze hřiště odchází Dani Rodríguez, přichází Amath Ndiaye.
     
    78
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Real Madrid prakticky potvrzuje svůj dnešní triumf! K exekuci pokutového kopu se postavil KARIM BENZEMA, který s přehledem uklidil míč k tyči.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 56. Vinícius Júnior (Benzema), 78. Benzema (pen.), 83. Benzema (Marcelo)

    Karty:   31. Ángel Rodríguez (MLR), 70. Raíllo (MLR), 77. Maffeo (MLR) – 18. Valverde (REA), 31. Casemiro (REA), 53. L. Vázquez (REA)


    Držení míče: 36 % : 64 %.
    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 7:3. Rohy: 1:6. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 13:15.
    RCD Mallorca: S. Rico – Maffeo, Valjent, Raíllo, Oliván – Kubo (80. Lee Kang-in), A. Sánchez (69. Sevilla), Baba (87. G. González), D. Rodríguez (80. Ndiaye) – Ángel Rodríguez (69. Prats), Muriqi.
    Náhradníci: Román – J. Costa, G. González, Lee Kang-in, Ndiaye, Llabres, Niño, Prats, Sevilla, Russo, Sedlar.

    Real Madrid: Courtois – L. Vázquez (74. Carvajal), Nacho Fernández, Alaba, F. Mendy (81. Marcelo) – Valverde (61. Modrić), Casemiro (61. Camavinga), Kroos – Rodrygo (72. Asensio), Benzema, Vinícius Júnior.
    Náhradníci: Lunin – Asensio, Bale, Camavinga, D. Ceballos, Carvajal, M. Díaz, E. Hazard, Isco, Marcelo, Modrić, J. Vallejo.
    bahis siteleri