Winnipeg – Los Angeles 2:3 (kon.) | Boston – Columbus 5:2 (kon.) | Tampa – Montreal 4:5 (0:1 po s.n.)
Carolina – Minnesota 1:3 (kon.) | Philadelphia – Toronto 3:6 (kon.) | Calgary – St. Louis 4:6 (kon.)
San Jose – Dallas 4:5 (kon.) | Buffalo – Florida 3:5 (kon.) | Ottawa – Detroit 5:2 (kon.)
New Jersey – NY Islanders 3:4 (kon.)
konec
San Jose Sharks
4:5 (1:4, 1:0, 2:1)
Dallas Stars
Neděle 03.04.2022, 04:41 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je ode mne pro dnešek vše, přeji Vám pěkný zbytek prvního dubnového víkendu, který určitě ještě bude obohacen mnoho sportovními přenosy. Od klávesnice se s Vámi loučí Adam Sedlák. Napočtenou. (07:21:55)
     
    Československá stopa v utkání:

    Tomáš Hertl (CZE, SJS) – 0+0, 0 účast, 3 střely na bránu, 2 TM, čas na ledě 19:41

    Andrej Sekera (SVK, DAL) – 0+0, +1 účast, 0 střel na bránu, 2 TM, čas na ledě 12:55

    Radek Faksa (CZE, DAL) – 0+0, 0 účast, 0 střel na bránu, 0 TM, čas na ledě 16:22
     
    Kdo se postavil do brankoviště?

    Kaapo Kähkönen (FIN, SJS) – 12 zákroků, 4 OG, úsp. 71,43%, odchytal 20:00

    James Reimer (USA, SJS) – 12 zákroků, 2 OG, úsp. 93,33%, odchytal 38:40

    Scott Wedgewood (CAN, DAL) – 25 zákroků, 4 OG, úsp. 85,71%, odchytal 60:00
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Tyler Seguin (CAN, DAL) – (0+3)
    2. Joe Pavelski (USA, DAL) – (1+1)
    3. Brent Burns (CAN. SJS) – (1+0)
    Pojďme si ještě jednou připomenout last minute branku Jasona Roberstona
     
    Statistické okénko:

    Střely na branku: 28 – 29.
    Zblokované střely: 15 – 12.
    Vhazování: 22 – 25.
    Hity: 27 – 19.
    Trestné minuty: 6 – 2.
    Využití přesilovek: 0/1 – 0/2.
     
    Dnešní utkání je u konce! Nutno si říci, že jsme byli svědky opravdu velmi kvalitní podívané, a to především díky devíti brankám dohromady z obou stran. V první periodě jsme byli svědky velmi svižného hokeje z obou stran, který ale nabral na nejvyšších obrátkách zhruba sedmé minuty. Nejprve se dokázali ve velké euforii prosadit domácí, a to zásluhou bývalého hráče Tučňáků Nicka Bonina. Na vyrovnání jsme ale čekali nějakých pětadvacet sekund, jelikož se bleskově dokázal prosadit Vladislav Naměstnikov. Posléze přišli dvě rychlé branky Stars, jež celý průběh klání otočili. V režii tohoto byli střelci Jani Hakanpää a John Klingberg. Na samém konci třetiny ještě dodatečně upravil Jason Robertson. I druhá perioda se nesla ve velmi rychlém duchu, což už od úvodu oba celky potvrzovaly. Ač jsme byli svědky šancí na obou stranách, tak se po neúspěšné přesilovce hostí, prosadili domácí Žraloci. Sice s velkým štěstím, ovšem na to se historie ptát nebude. Brent Burns totiž vyslal na branku Scotta Wedgewooda spíše takovou přihrávku. Tu si ale srazil až do sítě Ryan Suter, čímž si vstřelil ukázkový vlastenec. V následujících pasážích už tolik šancí k vidění nebylo. Poslední dvacetiminutovka nám nakonec nabídla ještě velmi pěkné drama. Zpočátku se sice prosadil Joe Pavelski, ovšem v 55. a 59. se dokázali Sharks prosadit, díky Johnu Leonardovi a Loganu Couturovi. Následný tlak už ale na vyrovnání nestačil. Konečný stav 4:5.
     
    Konec zápasu.
     
    59:58
    Tomáš Hertl se ještě dostal ke střele, ovšem tento pokus dokázal velmi přesně zblokovat Jamie Benn a myslím si tedy, že o výsledku utkání je už rozhodnuto.
     
    59:30
    Domácí jsou v obrovském tlaku, ovšem všechny pokusu lítají nepřesně. Přesným příkladem byla střela Maria Ferrara, jež zamířila až na nejvyšší bod tvrzeného skla.
     
    59:10
    James Reimer je opět na střídačce! Žraloci pokračují v šesti hráčích!
     
    58:50
    Jason Robertson se sice chtěl rozjet do útočného pásma, ovšem od svého trenérského štábu dostal jasný pokyn k tomu, aby puk vyhodil, a proto tedy tak i učinil.
     
    58:35
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Wow! Tak to je neuvěřitelné! Žraloci se přeci jen dotahují na rozdíl pouhé jediné branky! LOGAN COUTURE předvedl neuvěřitelný tah na branku, čímž dokázal touš protlačit až za záda Scotta Wedgewooda 4-5! Asistence: Alexander Chmelevski, Noah Gregor.
     
    58:10
    Opravdu velmi tvrdý pokus od Brenta Burnse skončil nakonec pouze na zadním hrazení, jelikož touš dokázal tečovat někdo z bránících hráčů.
     
    57:59
    Matt Nieto se již dostával do zajímavé příležitosti, ovšem na hranici mezikruží ho od puku odstavil v souladu s pravidly obránce Andrej Sekera.
     
    57:19
    Hra se teď přelévá z jedné strany na druhou, což zapříčiňuje zatím parádní vizitku dnešnímu utkání.
     
    56:58
    V dobré šanci se objevil Luke Glendening, který ale z pravé strany nakonec zamířil jen do lapačky Jamese Reimera, jenž zde pochopitelně podrží puk.
     
    56:08
    V samostatném úniku se objevil Michael Raffl, ovšem zamířil pouze do brankáře Jamese Reimera, což znamenalo vychýlení jeho branky z osy, a to díky až moc rychlím bruslím. Následuje krátká pauza, po které uvidíme buly v útočném pásmu hostí.
     
    55:54
    Mužstva se teď tahají spíše za kratší konec v celkovém součtu, což je ale dáno tím, že aktuálně probíhají již opravdu poslední čtyři minuty základní hrací doby.

    Adam Sedlák

    Branky a nahrávky: 2. Bonino (Gregor, E. Karlsson), 28. B. Burns (Chmelevski, Jaycob Megna), 56. Leonard (E. Karlsson, M. Ferraro), 59. Couture (Chmelevski, Gregor) – 2. Naměstnikov (Seguin), 9. Hakanpää (Seguin, Naměstnikov), 10. J. Klingberg (Hintz, Pavelski), 20. J. Robertson (Gurjanov, Seguin), 48. Pavelski (Hintz, J. Robertson)


    San Jose Sharks: Kähkönen (21. J. Reimer) – B. Burns, Jaycob Megna, E. Karlsson (A), M. Ferraro, Meloche, M.-É. Vlasic – Barabanov, Hertl (A), T. Meier – Balcers, Couture (C), Dahlén – Gregor, Bonino, Nieto – Chmelevski, Reedy, Leonard.
    Trenér: Bob Boughner

    Dallas Stars: Wedgewood (Oettinger) – M. Heiskanen (A), R. Suter, J. Klingberg (A), Harley, Hakanpää, Sekera – Pavelski, Hintz, J. Robertson – Gurjanov, Seguin, Naměstnikov – A. Radulov, Jamie Benn (A), Peterson – Glendening, Faksa, M. Raffl.
    Trenér: Rick Bowness

    Rozhodčí: Grant, Hebbert – Murray, Vagauht

    Diváci: 14 021
    bahis siteleri